• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SARI SAÇ VE TURUNCULUKLAR.LUTFEN YARDIM :(((

Eki Görüntüle 1387225 ablamın saçları böyle garnier 110 elmas sarısı kullanıyor ben illa küllü yaptım kapatamadım tuunculrı ablam bu boyayı kullanyr ne zamandır turuncusu kalmadı bende yaklask 2 aydır kullanıyorm düzelmeer çok oldu..
ayyy çok hoş istediğim renk ve kullandığım renk tam okarak bu gibi zaten benimde. Hiç garnier denemedim ama denicem bunu gördükten sonra :)

ayyy çok hoş istediğim renk ve kullandığım renk tam okarak bu gibi zaten benimde. Hiç garnier denemedim ama denicem bunu gördükten sonra :)

Sabırlı boyarsan elde edersn bu rengi yy.jpg ii.jpg

Canım neva 3 numarayla boyamistim ben ama hiç olmadı yani sarılar çıktı hep yıkandıkca ve 4 hafta bekledim saçım dinlensin tekrar saçı yapabileyim diye

senede birden fazla açıcı yapmayın diyorlar Saçını çok yıpraacaksın zaten açıcı artık ttmuyor baksana :s boyayla devam et boyaya boyaya sonunda çok güzel oluck

İnşallah açıcı olayına girip saçlarını yıpratmaz kuaför :KK61:

Bu merak ve bekleyişe kadın dayanışması diyorlar kuzum :KK60:
başka türlü düzelmezki kılıçbalığım o saç..evde bende saçımı yakmıştım..hele iki defa üst üste açmak büyük hata..sen bu konularda bilgilisin tabii..saçların platin sanırım ama konu hakkında fikri olmayanlar kendisi açmamalı bence..

başka türlü düzelmezki kılıçbalığım o saç..evde bende saçımı yakmıştım..hele iki defa üst üste açmak büyük hata..sen bu konularda bilgilisin tabii..saçların platin sanırım ama konu hakkında fikri olmayanlar kendisi açmamalı bence..

Düzelir canım, yukarıda yazdım. Rengi mosmor olan bir şampuan var, onu kullandığında o kızıl olan renk ortadan kaybolup daha küllü bir renk çıkıyor ortaya, tam bir nimet.

Saçlarım platin değil , doğal saç rengim kışın 9 numara, yazın 10 numara civarı dore bir sarı. Bu saçın üzerine 6-8 ayda bir güneş balyajı atıyorum bir kaç paket. Şimdiye kadar anlamamış olmana şaşırdım.:KK61:

Düzelir canım, yukarıda yazdım. Rengi mosmor olan bir şampuan var, onu kullandığında o kızıl olan renk ortadan kaybolup daha küllü bir renk çıkıyor ortaya, tam bir nimet.

Saçlarım platin değil , doğal saç rengim kışın 9 numara, yazın 10 numara civarı dore bir sarı. Bu saçın üzerine 6-8 ayda bir güneş balyajı atıyorum bir kaç paket. Şimdiye kadar anlamamış olmana şaşırdım.:KK61:
güzelim sarı kullanmadığım için sarılarla ilgili bir fikrim oluşmadı maalesef..:)buğday tenli bir hatun olduğumdan..bu gün kızılımsı renkler yada içinde bakır bulunanlar bana daha çok yakışıyormuş o nu farkettim resimlere bakıp..bak bu kaşıntılanma kadınalara arada bir geliyor:)sonuçtan yine biz zararlı çıkıyoruz..senin gibi sabit saç rengim olsaydı keşke canım..birde beyazlar la mücadele etmekteyim..Allahtan kırışım ve kilom yokta genç gösteriyorum:KK53:

güzelim sarı kullanmadığım için sarılarla ilgili bir fikrim oluşmadı maalesef..:)buğday tenli bir hatun olduğumdan..bu gün kızılımsı renkler yada içinde bakır bulunanlar bana daha çok yakışıyormuş o nu farkettim resimlere bakıp..bak bu kaşıntılanma kadınalara arada bir geliyor:)sonuçtan yine biz zararlı çıkıyoruz..senin gibi sabit saç rengim olsaydı keşke canım..birde beyazlar la mücadele etmekteyim..Allahtan kırışım ve kilom yokta genç gösteriyorum:KK53:
O kaşıntı arada bana da tutuyor, facebook profilimde geçici boya ile boyanmış kahve rengi halini de görebilirsin, kumral halini de, sonuç rezalet.

Beyaz saç ırsidir 13 yaşında çocuktada olur, boyarsın kapanır.Taş gibisin kendine haksızlık etme lütfen.

Nuans konusuna gelirsek küllü saç daha mat durur ve olgun gösterir, dore-bakır saçlar daha parlak durur, yansımalarla enerji verir zaten ben o yüzden pek küllü taraftarı değilim doğal olmadıkça...

O kaşıntı arada bana da tutuyor, facebook profilimde geçici boya ile boyanmış kahve rengi halini de görebilirsin, kumral halini de, sonuç rezalet.

Beyaz saç ırsidir 13 yaşında çocuktada olur, boyarsın kapanır.Taş gibisin kendine haksızlık etme lütfen.

Nuans konusuna gelirsek küllü saç daha mat durur ve olgun gösterir, dore-bakır saçlar daha parlak durur, yansımalarla enerji verir zaten ben o yüzden pek küllü taraftarı değilim doğal olmadıkça...
kılıçbalığım hayatımdaki erkekler yüzünden saçlarım maffoldu:))3..4 sene
upload_2015-1-26_0-7-37.jpeg
bu rengi kullandım..eşime değiştirsemmi acaba?dedim..zaten bu saç sana pek gitmiyordu dedi:KK53:ee niye söylemedin o kadar zaman dedim:KK45:sonra kızıllık gitsin diye açtım ..8 numara gibi oldu saçım..erkek kardeşim abla bu ne ya hiç olmamış dedi:63:hemen 5.30 yaptım..sonrasında bu erkeklerin saçtan falan anlamadığını düşünmeye başladım kılıç balığım..artık kendi beğendiğimi yapıcam hayırlısıyla..:KK53:
ama senin saç rengin tabiiki sarı açık tenli renkli gözlüsün sarı saçlarla barbi bebek gibisin:nazar:

kılıçbalığım hayatımdaki erkekler yüzünden saçlarım maffoldu:))3..4 sene Eki Görüntüle 1388718 bu rengi kullandım..eşime değiştirsemmi acaba?dedim..zaten bu saç sana pek gitmiyordu dedi:KK53:ee niye söylemedin o kadar zaman dedim:KK45:sonra kızıllık gitsin diye açtım ..8 numara gibi oldu saçım..erkek kardeşim abla bu ne ya hiç olmamış dedi:63:hemen 5.30 yaptım..sonrasında bu erkeklerin saçtan falan anlamadığını düşünmeye başladım kılıç balığım..artık kendi beğendiğimi yapıcam hayırlısıyla..:KK53:
ama senin saç rengin tabiiki sarı açık tenli renkli gözlüsün sarı saçlarla barbi bebek gibisin:nazar:

Bu renk gerçekten çok güzel ama bu seriye ben çok uzun zamandır rastlamıyorum umarım bulursun. Bencede kendi beğendiğini yap tabii, başkalarının seni nasıl görmek istediğinden çok senin kendini nasıl görmek istediğin önemli.Neticede aynaya bakıp sevmediğin bir renk görmek insanın enerjisini aşağı çeker. Renk ne kadar senin istediğine yakınsa o kadar pozitif enerji verir.Bu arada teşekkür ederim iltifatın için.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...c-boyama-lutfen-yardim.790108/page-2arkadaşın diğer konusu kılıçbalığım kuaförde düzeltirecekti merakla beklemedeyim :)bana ne oluyorsa:KK53:
Kızlarrrrr mutluluktan uçuyorum şu anda :))) kuaföre gittim ve saçlarım tam istediğim gibi oldu annemin kuaförünu tercih ettim 0 yanma 0 kopma. Önce açıcı kullanıldı saçımda aşırı korktum kopucak diye çünkü daha 2 gün önce açıcı uygulanmıştı açıcınin çok fazla bi etkisi olmadı saçımda hala turunculuk vardı deli gibi. Ben platin renk istiyodum yaparız ama turunculuk kalır dedi kuaforum kendi önerisiyle bana sen bana bırak ben halledicem dedi ve diplerimi küllü sarıya boyadı bekletti yıkama yerinde saçıma cila ve tekrar boya geçip karıştırıldi. O işlem bittikten sonra platin paketler atıldı araya. Bide değişiklik yapıp kestirdim. Sonuç bu :) ben aşırı memnunkaldım. Siz ne diyorsunuz :)

Bu renk gerçekten çok güzel ama bu seriye ben çok uzun zamandır rastlamıyorum umarım bulursun. Bencede kendi beğendiğini yap tabii, başkalarının seni nasıl görmek istediğinden çok senin kendini nasıl görmek istediğin önemli.Neticede aynaya bakıp sevmediğin bir renk görmek insanın enerjisini aşağı çeker. Renk ne kadar senin istediğine yakınsa o kadar pozitif enerji verir.Bu arada teşekkür ederim iltifatın için.

Eklentiler

• IMG-20150125-WA0046.jpeg
    IMG-20150125-WA0046.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 161
Back