• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SARI SAÇ VE TURUNCULUKLAR.LUTFEN YARDIM :(((

pelinbusrayz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
44
9
13
29
Kızlar öncelikle merhaba :) benim saçlarım yaklaşık 6 7 ay boyunca platin sarıya yakın bi renkteydi. ani kararla saçımı kendim kahve yaptım berbat oldu heryerden sarılar çıktı yaklaşık 4 hafta bekledim. Dun saçımı palette deluxe yoğun renk açıcı ile açtım tupturuncu oldu saçlarım güzel açıldı ve yanmadı sorduğum bütün kuaförler yanar dediği halde :) üstüne Koleston özel sarılar serisinden 12.0 ile boyadım turunculuklar hiç gitmedi saçlarım berbat oldu. Diplerim çok kötüturuncu. Sanki sadece açıcı ile açılmış bırakılmış gibi. Saçımdaki bu turuncu rengi nasıl giderebilirim kızlarrrrr LÜTFEN YARDIM EDİN :KK43:(( NOT:katiyen saçımı koyu yapmayı düşünmüyorum.

Eklentiler

• IMG_20141113_202254.jpg
    IMG_20141113_202254.jpg
    174,4 KB · Görüntüleme: 445
  • 1417182476228.jpg
    1417182476228.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 456
  • IMG_20150123_153014.jpg
    IMG_20150123_153014.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 2.355
  • IMG_20150123_155325.jpg
    IMG_20150123_155325.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 2.525
Kızlar öncelikle merhaba :) benim saçlarım yaklaşık 6 7 ay boyunca platin sarıya yakın bi renkteydi. ani kararla saçımı kendim kahve yaptım berbat oldu heryerden sarılar çıktı yaklaşık 4 hafta bekledim. Dun saçımı palette deluxe yoğun renk açıcı ile açtım tupturuncu oldu saçlarım güzel açıldı ve yanmadı sorduğum bütün kuaförler yanar dediği halde :) üstüne Koleston özel sarılar serisinden 12.0 ile boyadım turunculuklar hiç gitmedi saçlarım berbat oldu. Diplerim çok kötüturuncu. Sanki sadece açıcı ile açılmış bırakılmış gibi. Saçımdaki bu turuncu rengi nasıl giderebilirim kızlarrrrr LÜTFEN YARDIM EDİN :KK43:(( NOT:katiyen saçımı koyu yapmayı düşünmüyorum.
acil el atılması gerek bu saça:)

11.1 le boyasaydın daha küllü bi ton koyu bir saç çıkardı..aşağılara göre üst açık kalmış..10.1......11..1 şeklinde yavaş yavaş açsan daha iyi olurdu..

images
bu nasıl sence..ama pigmentasyon yapmadan açıcıdan sonra uyguladın sanırım..birde saçlarının üst kısmı fazla açık alt kısımları..9..yada 10 numara gibi..

images
bu nasıl sence..ama pigmentasyon yapmadan açıcıdan sonra uyguladın sanırım..birde saçlarının üst kısmı fazla açık alt kısımları..9..yada 10 numara gibi..
Tam istediğim sarı değil eski sarım değil ama turuncuyla kıyaslayinca tabikide harika. Açıcı uyguladım ben direk saçıma baya beklerim üstler çok açıldı ama korktum daha fazla bekleyemedim yanar diye çünkü çok yıpranmış saçlarım kötü durumdalar :( şimdi mavi toz açıcı alıp tekrar açıp üstüne boya yapmayı düşünüyorum ama hangi marka hangi numara onu bilemedim. Bunu mu önerirsin?

Tekrar boya yapmak yerine saf C vitamini ile saçların rengini açabilirsin nette var tarifi bolca :)

En az 2 ton açar en azından saçındaki o bakırlıktan kurtulursun boya üstüne boya çok yıpratacak saçını tabi sen bilirsin yine de

Anladım haklısın tabi en iyisi bir kere daha açıp üstüne sarıya boyamak o zaman
Palettenin açıcısıyla açmıştım ben de siyah saçlarımı o kadarda yıpranma olmamıştı üstünede tütün rengine boyamıştım turunculuk gitsin diye ama çok koyu oluyor malesef :(

Şuan ister küllü yap ister baska bir sarı hemen istediğin tonda sarıyı elde edemezsin.Zaten kullanmışsın sarı saç zor bir renk oldğnu biliyorsundur.Benim tavsiyem küllüye bulasma çabuk akıp gidiyor extra açık bir sarı al 3 boyamada güzel bi sarı elde edersin.Çok kahverengilerden sarıya siyahlardan kızıllardan sarıya dönmüş biri olarak tek tavsiyem bu..Ama bakımına çok özen göster bu süreçte..

Şuan ister küllü yap ister baska bir sarı hemen istediğin tonda sarıyı elde edemezsin.Zaten kullanmışsın sarı saç zor bir renk oldğnu biliyorsundur.Benim tavsiyem küllüye bulasma çabuk akıp gidiyor extra açık bir sarı al 3 boyamada güzel bi sarı elde edersin.Çok kahverengilerden sarıya siyahlardan kızıllardan sarıya dönmüş biri olarak tek tavsiyem bu..Ama bakımına çok özen göster bu süreçte..
A bende küllü alsam hallederim diye düşünmüştüm :( saçımı mavi toz ile açtıktan sonra önerebileceğin bi marka ve renk tonu var mı varsa onu kullaniyim ben. Ama turunculuk yine gitmez diye çok korkuyorum saçımın rengini gördün mü ederim fotoğraf olarak :(

Tam istediğim sarı değil eski sarım değil ama turuncuyla kıyaslayinca tabikide harika. Açıcı uyguladım ben direk saçıma baya beklerim üstler çok açıldı ama korktum daha fazla bekleyemedim yanar diye çünkü çok yıpranmış saçlarım kötü durumdalar :KK43: şimdi mavi toz açıcı alıp tekrar açıp üstüne boya yapmayı düşünüyorum ama hangi marka hangi numara onu bilemedim. Bunu mu önerirsin?
ama şu an saçın yeteri kadar açılmışki

Tam istediğim sarı değil eski sarım değil ama turuncuyla kıyaslayinca tabikide harika. Açıcı uyguladım ben direk saçıma baya beklerim üstler çok açıldı ama korktum daha fazla bekleyemedim yanar diye çünkü çok yıpranmış saçlarım kötü durumdalar :KK43: şimdi mavi toz açıcı alıp tekrar açıp üstüne boya yapmayı düşünüyorum ama hangi marka hangi numara onu bilemedim. Bunu mu önerirsin?
canım saçının üstünü alttaki renklere uydurmak gerek şu an üst kısım zaten alta göre fazla açıkki
küllü doğal durur altındaki renkte küllümsü sanki..

ama şu an saçın yeteri kadar açılmışki
Sadece dipler açıldı ortalar ve uçlar koyu :KK43: ve açıldı boya yaptım hani sanki boyayi hiç almadı sadece ortalar aldı biraz dip aynı kaldı uçlarda aynı kaldı. Şimdi yine aynısını yaşamaktan korktuğum için mavi toz ile a
canım saçının üstünü alttaki renklere uydurmak gerek şu an üst kısım zaten alta göre fazla açıkki
küllü doğal durur altındaki renkte küllümsü sanki..
Evet ama ben kesinlikle koyu istemiyorum işte küllü alsam bile en acigindan alıcam. Şimdi şey diyorum tekrar mavi toz ile açıp üstüne boya yapıcam. Ama hangi renk hangi marka kaç numara hiç bilemiyorum herkes farklı bişey söylüyor :(

Sadece dipler açıldı ortalar ve uçlar koyu :KK43: ve açıldı boya yaptım hani sanki boyayi hiç almadı sadece ortalar aldı biraz dip aynı kaldı uçlarda aynı kaldı. Şimdi yine aynısını yaşamaktan korktuğum için mavi toz ile a

Evet ama ben kesinlikle koyu istemiyorum işte küllü alsam bile en acigindan alıcam. Şimdi şey diyorum tekrar mavi toz ile açıp üstüne boya yapıcam. Ama hangi renk hangi marka kaç numara hiç bilemiyorum herkes farklı bişey söylüyor :KK43:
loreal küllü tonlara bakmanı öneririm..açıcı alırsan 2 kutu al kimi yere az kimi yere çok gelirse olmaz....yapmaya koyu yerlerden başla..
boya yapacağın zaman..içindeki oksidasyonun yarısını başka kaba al..boyayaı sık karıştır..daha iyi tutar saçın boyayı..küllüyü doğal durması açısından öneriyorum..

Evet ama ben kesinlikle koyu istemiyorum işte küllü alsam bile en acigindan alıcam. Şimdi şey diyorum tekrar mavi toz ile açıp üstüne boya yapıcam. Ama hangi renk hangi marka kaç numara hiç bilemiyorum herkes farklı bişey söylüyor :KK43:
saçını bu gün açarsan pigmentasyonu yarın yapmalısın bugün saçın yorulmuş olucak rengi almayabilir..pigmentasyon boyayı oksidansız saça yedirmek..şu şekilde düşün saçın zaten açılmış saça renk vermen gerek yani oksidana ihtiyaç yok çok az oksidanla boyayı karıştırıp saça yedirmelisin..

A bende küllü alsam hallederim diye düşünmüştüm :KK43: saçımı mavi toz ile açtıktan sonra önerebileceğin bi marka ve renk tonu var mı varsa onu kullaniyim ben. Ama turunculuk yine gitmez diye çok korkuyorum saçımın rengini gördün mü ederim fotoğraf olarak :KK43:
uu.jpg ablamın saçları böyle garnier 110 elmas sarısı kullanıyor ben illa küllü yaptım kapatamadım tuunculrı ablam bu boyayı kullanyr ne zamandır turuncusu kalmadı bende yaklask 2 aydır kullanıyorm düzelmeer çok oldu..

saçını bu gün açarsan pigmentasyonu yarın yapmalısın bugün saçın yorulmuş olucak rengi almayabilir..pigmentasyon boyayı oksidansız saça yedirmek..şu şekilde düşün saçın zaten açılmış saça renk vermen gerek yani oksidana ihtiyaç yok çok az oksidanla boyayı karıştırıp saça yedirmelisin..
A bunu bilmiyordum boya rengi seçip kesinlikle denicem :) ben saçımı boyayali 2 gün oldu şu an kuaföre gitme gibi düşüncelerim de var ama yakarlar diye korkuyorum saçımı :(

Back