Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı olcak diye gittim ,bunu nasıl sarıya çeviririm yardım nolur,resimli

cnm sarı saç inanılmaz zor heleki bir önceki rengin siyah kızıl turuncu bakır filansa oooffff yaniii...bende aynıı senin gibi olmuştum gittim açtırdım bal köpüğü boyadı ama görsenn iğreenççtii hatta burda war resmim bulşursam eklerim onun üstüne gittim 3 kere 2 ayda filan küllü kumral boyattım sonra açık kumral sonrada gittim röfle attırdım sana bu 2 şekli bir bal köpüğü birde röfleli halimi dur bulup koyacam hemen ama emin ol pişmanım yani sarı uğruna gitti güzlim saçlar şimdi boncuk takıyorum ama yaptırmayıncada insanda ukte kalıyor..:/buldum düzenleyip ekledimm :)

son boyalı halimde bu çok belli değil garip çıktı ama idare edersin artık :)...

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
sanırım diğer resimler gözükmüyor:s

canım sadece bir resmi görüyorum,çok sinir oluyorum resmen psikolojimizle oynuyoruz,bakırlık olcaksa boyama demiştim oysaki,seninkide öyle,bugün başka kuaföre gittim karamel boyayalım dedi 1-2 ay sonrada sık röfle atarız dedi,ama çok kötü görünüyor dedimafoldumben

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG] bu halimmm iğğrrennççtiii zorunluluktan dolaştım 1 ay :'(

cnm bnde öyle ahım şahım bakırlık kalmadı ben sürekli dip boyamda küllü yaptırdığım için gidiyor artık ama bnim ilk başta rengim kızıldı hemde 2 ayda 1 damla bile akmadı o kızıl benim o halden bu hale iyi bile geldi :) ekledim dğer 2 halini görebildiğin şuanki halim oda fotoda öyle çıktı:S

ayyy bu sdcfsd resmi işte bahsettiğim kızllıklar arasında hep bu renk var,röflen sanki kızıllıkları almış yanılıyormuyum,ben küllü sarı boyadım 1 hafta sonra aktı gitti,karamel de boyatamam karemel olur napsakki ya,senin şimdi röflelimi saçınbilmiyorumkismile​

bu arada uzun saçlı halinde de bakırlık var galiba ayy karıştık iicekaydirigubbakcemile3

ewet canım röfle bak kızılığı sadece küllü koyu kumral alır bnden söylemesi karamel istediğin kadar boya oluyor kızıllık bakırlık benim o senin sdcfs zımbırtılı resmim orielle açtırdım üstüne bu renk bal köpüğü boyattım yani aslında o renk bal köpüğü her nekadar belli olmasada öyle ben bunun üstüne 3 4 sefer küllü kumral boyattım sonra röfle yaptırdım ewet röfle yapınca gidiyor kızıllık platin yapıp o röfleden sonra bir işlem yapıyorlar ya m ile başlayan bir türlü öğrenemedim onu küllü sarı ile yaptır ozaman kızıllık filan olmuyor cnm ama karamel düşünme idareten 1 2 ay küllü kumral dene derim ben öyle yaptm yani :S

war ewet amaa çok değil işte o şimdiki hali fotoda sarılarım belli değil sanki düz renkmiş gibi :s oda bir dahaki boyada gider ama bekletiyorum boyatmıyorum 2 aydır saçım dinlnsin diye

bence gayet hoş olmuşsun çok yakışmış rengide güzel ibayanssulusmile ilk günler öyle oluyor sonra alışıyorsun

canım çok tatlı olmuşsun bence opuyorumnanaktan

Kızlar zaman geçti saçlarım dahada aktı iğrenç ötesi oldu,gittim ve sadece oriel yaptırdım ,kızllıklar kapandı ama saçımın uçları gitti kesit uçları kalan yerlerden yıprandı bakım yapıcam sürekli,ama kızıllıklardan kurtuldum çok şükür,yazın sarıyı kullanıcam sonra kendi saçıma dönücem bi daha hiç boya yaptırmıcam​
ohaoldumsmile

sende ne var canım bakırmı,insanlar bana dio sen hergün saçınımı boyatıosun ,halbuki hayır saçım akıo bakırlıklar fırlıo heryerden bütün sarı hayalim gidio yamafoldumben

Bende avrıl ın saç rengini istedim.Yapabilirmisin dedim, evet dedi.Bide yanımda istediğim rengin fotosunu götürdüm, ki istemediğim bişey olmasın diye.
Öyle hevesliydimki.. İlk defa saçımı bu kadar açıcam ve hiç boya yok saçımda.Kahverengi saç rengim.

Saçıma bi ara sıcak fön bile tuttu.. 3 saatin sonunda, sonuç kabus!!! Koyu turuncu ve koyu sarı !!! Önce bi işlem yaptı saçımın tümüne..Turuncu oldu.Sonra gölgelendirme yaptı koyu sarı oldu.. Eve gittiğimde eşim öyle kızdı ki..Saçını kökünden kestir gerekirse dedi !! Onun içinde benim içinde kabus gibiydi.. (( Ertesi gün kuaföre gittim tekrar..
Koyultucam dedi.. Sonuç, açık karamel.. Ama beyaz tenli olduğum için çok yaşlı gösteriyo! Kimse beğenmedi, gören çok kötü diyip duruyo

Ben napıcağımı bilmiyorum. Boyayı akıtmaya çalışıyorum.Beyaz sabunla yıkıyorum, bakım yapıyorum falan.. Git gide kötü oluyo..Öyle çaresizim ki..

Kuaför o turunculuğu bakıra çavirdi ve asla bişey yapamayız, o hep kalıcak dedi!!!!!!
Saçımı oryalle açmış sanırım, kime sorduysam saçında boya yok, rengi çok müsait.. Sadece sarı gölgeler atması gerekiyodu diyolar.. Kuaförlerde aynı şeyi dedi..

Madem yapamıyolar, neden yaparız diyip rezil ediyolar!!! Öyle kızgınım ki.. Sonuçta bu saç.Elbise değilki beğenmezsem değiştireyim..

Bida utanmadan "ilk seferde yapamazdım o saçı" dedi.. "Madem öyleydi neden söylemediniz, hemen yaprım dediniz" dedim.
Dalga geçiyo!

Sence ne yapmalıyım şimdi saçıma ???:çok üzgünüm:

canım ne yapaıcaksın bilmiyorum ama koyu bi renge boyasan sürekli her hafta sonu bakım yapsan sanırım bi süre sonra toparlanır ayda 1 uçlarından aldır,benim 2 gün önce sadece oryell yaptılar saçım keçe gibi ama kızıllıktan kurtuldum en azından

bana sorarsan harika olmuş, hiç üzülme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…