• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı olcak diye gittim ,bunu nasıl sarıya çeviririm yardım nolur,resimli

ya ben cok begendm walla :lepi:bana yakıscanı bilsem bende bu renk boyatırım

Ben saçın rengini beğendim açıkçası ama önemli olan sizin beğenmeniz tabiki o yüzden birşey diemem inş istediğiniz renge ulaşırsınız.

Kızlar kızlar bazı arkadaşalrın dediği gibi küllü sarıya boyadım ikinci yıkamadan sonra yine bakırlık çıktı saçımda birsürü reng var nasıl tek renk bakırsız sarı yapıcam yardım nolur,yoksa düz bi renk boyasam bi kaç ay sonramı tekrar sarıya dönsem çok iğrenç bi durumdayım aynaya bakmaktannefret eder oldum bi el uzatın lütfen..resimler ekte​
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Resimlerde normal gibi duruo ama çok bakır çokksenağlama

Eklentiler

• $Görüntü0207.jpg
    $Görüntü0207.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $Görüntü0212.jpg
    $Görüntü0212.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 86
ayy arkadaşım nerde boyattın gitmeyelim o kuaföre sende kocaelideymişsin
geçen benm ablamda boyattı oda dogal bir sarı istedi bembeyaz bir saç yaptılar
gitti tekrar aynı kuaföre bu istdgm renk değil değiştirin dedi güya değiştirdiler hiçbişey farketmedi
başka bir kuaföre gitti çok güzel oldu şimdi saçı ama uçlarıda mahfoldu tabi

bana güzel geldi saç rengin ama... beğenmediysen bilemiyorum...

sanırım birde gün ışığında çekmem lazım bakırlıklar o kdr belli olmuyor​
:umursamaz:

eğer tam sarı ıstıorsan keşke saçının tamamını yoğun platın balyaj şeklınde attrsaydın zaaten olay bıtınce saçın tamamen sarı durcaktı ..bu bakır tonu olmş cnm uzerıne sarı yoğun ve kalın rofleler attracaksın renk tonunuda platın dıyceksın ..hemen boyama ama 1 hafta bekle

ben çok beğendim bayıldım hatta

Derin arkadaşımızın sorununa benzer bir sorunu bende yaşadım.
röfle oryal renginde yani turuncu bakır renkte oldu. Kuaförde bir şey yapamayız dedi. Kırıcı atmasına rağmen. Benim eskiden kuaför olan bir arkadaşım şu tavsiyede bulundu. Neva Color 11.1 lüllü bir açık sarı al dedi. %9 volume (30luk) oksidasyon kreminin yarısından azını 1 tüpten daha eksik boyasya karıştır dedi. Saçını tekrar açmasın diye içine biraz saç kremi ve 2-3 çorba kaşığı kaar çeşme suyu katıp karıştır ve saçına cila olarak sür dedi. Yaklaşık 10-12 dk.(bekleme süresi saçın kızıllığını alıyormuş, normal cilada 2-3 dk. bekletirlermiş ama kızıllık olduğunda 10-12 dk. bekletiliyormuş.) bekletip yıkadığımda saçım pastel, yeşilimsi küllü tatlı bir röfle rengi olsu ve kızıllıktan eser kalmadı. Çünkü resmen manalina rengi olmuştu kuaförün yaptığı saç. Ben olumlu sonuç aldım. Ya kuaföre düzelttirin veya benim enediğim gibi siz de arzu ederseniz deneyebilirsiniz. Asıl saç rengim koyu kahve. Üzerine röfle yaptırmıştım ve yukarıaki olaya anlattığım durum başıma geldi. Ama resimde saçınız pasel gibi duruyor. Dediğimi de uygularsanız hiç kızıllık kalmayacaktır ama işin püf noktası boya krışımının içine saç boyası ve su atmakmış saçın daha fazla açılmaması için...Size geçmiş olsun. İnşallah istediğiniz gibi saçınız olur.

ben küllü sarı boyadım tabi senintarif ettiğin şekilde değil,birde bunu denicem amann amann bıktım bi olmadı gittimafoldumben beğenen arkadaşlar inanaın resimde gördüğünüz gibi değil makine düzgün çekmio resmen bakırlıklar var saçımda:umursamaz:​

Canım o kuaföre bir daha gitme bence tuhaf bir renk olmuş saçların
Sarı olmamış ki bu:S
Bu saçı kendin boyaya boyaya düzeltemezsin çok fazla bakırlık var bu saçta
Bir süre bekle boya aksın, ondan sonra başka bir kuaföre boyat derim ben

Yanlız değilsin arkadaşım.. Bende bu gün saçımı boyattım, sonuç kabus.. Senin saçın yine benimkine göre o kadar iyiki.. Görsen haline şükredersin.. :(:(:(:( Bende çaresizce napıcağımı bilmiyorum :( ağlamak istiyorum yaaaaaaa

Yanlız değilsin arkadaşım.. Bende bu gün saçımı boyattım, sonuç kabus.. Senin saçın yine benimkine göre o kadar iyiki.. Görsen haline şükredersin.. :(:(:(:( Bende çaresizce napıcağımı bilmiyorum :( ağlamak istiyorum yaaaaaaa

sende ne var canım bakırmı,insanlar bana dio sen hergün saçınımı boyatıosun ,halbuki hayır saçım akıo bakırlıklar fırlıo heryerden bütün sarı hayalim gidio yamafoldumben

Ben de çok beğendim ne yalan söyleyeyim=)

sende ne var canım bakırmı,insanlar bana dio sen hergün saçınımı boyatıosun ,halbuki hayır saçım akıo bakırlıklar fırlıo heryerden bütün sarı hayalim gidio yamafoldumben

Kuaföre sarı diye gittim, turuncu ve koyu sarı yaptı.Kabus gibiydi.Ertesi sabah erkenden gittim, koyultucam dedi. Sonuç açık karamel rengi.. Bir an önce akması için beyaz kalıp sabunla her gün yıkıyorum. Bu kadarmı zor sarı saç yaaaa :(
Madem yapamıyo bazı kuaförler neden bissürü belge veriliyo bunlara? yada neden iş yeri açma izni veriliyo? Aynaya bakmaya korkuyorum :(

Bide saçım keçe gibi oldu, yıkarken sinirden ağlıyorum. Tarak değil parmaklarım bile girmiyo içine. Kremlemeye geçince azda olsa taranıyo :(:( ya ne bahtsız kızım ben :( ::( :(

Back