• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı olcak diye gittim ,bunu nasıl sarıya çeviririm yardım nolur,resimli

bence başka bir kuaföre git kendin yapma derim bende uzun zaman sarı kullanmıştım ordan biliyorum:sinifsinif:

Bence yazık etmeyin saçlarınıza..
Saç renginiz gayet güzel ben çok beğendim. Hem yıkandıkça rengi de oturur.
Size de çok yakışmış ayrıca
Hem belki sarı size yakışmayacak :1ninca:
Bu ton süper olmuş hiiiç ellemeyin derim ben ama karar sizin opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım
6 saat saç rengini açmak saçı katletmek demek inanılır gibi değil.
kolestonun istediğin numara küllü sarı boyasından al boya kızıllığını alır
sadece kolestonun küllü sarılarıları saça kızıllık vermez.
11.1 veya 12.1 deneyebilirsin ben şahsen 11.1 kullanıyorum forumda bir arkadaşımızada tavsiye etmiştim onunda saçı sarı boyalarda kızıl oluyormuş koleston 11.1 kullandı kızıllık olmamıştı sende dene istersen
(kolestonun tüp boyaları daha hesaplı oluyor , kutulardan bir farkı yok yanında oksidanını da veriyorlar 9 numara)

kuaförünüze gidin üstüne küllü bir cila atsın. lumineks yani. o kırar kızıllığı...

kaydirigubbakcemile5kızlar öenrilerinizi dikkatle okuyorum küllü bi boya almam lazım anladım

ben bu rengi cok begendim bence hic degistirme gozun alısmadıgı için kotu gelio sana bu rengin adını bilen varmı arkadaslarhihoyyyt

selam canım.. benim de bu konudan başım çok yandıı.. Evet turunculuk hakim şuanda saçında.. Bence; cila da attırsan; boyayla da boyatsan saçın sarı olmaz.. Olabileceği son sarı şu bence.. O da iyi bi kuaför elinden çıkarsan..

n92658694338_2407.jpg

Ama bakk şöyle bişe var; SıLıCı veya KUSTURUCU diye bişi var.. Zarar vermez demicem sana; azcık zarar verir ancakk kesinlikle oryal kadar yapmaz.. Çeyreği kadar bile zarar vermez.. SıLıCı uygulatmayı dene saçına.. Silici 1-2 ton daha açar.. ıstersen müsait olduğunda etrafındaki kaliteli kuaförlere git sor SıLıCı'yi.. ben yaptırmadan önce kuaför kuaför dolaşıp da uygulatmıştım, gerçekten de açtı saçımı.. Ondan sonra sarıya boyat.. Bence yani..

Ahh sersem ben ,bilen arkadaşalr bilir,ben bi forum açtım bisürü resim koydum ,boyatınca paylaşıcam dedim ,geçen hafta boyattım kuaföre doğal bi sarı olsun dedim,içinde bakırdan bol bişi yok,bide özellikle deidm ne kızıl ne bakır lık olcaksa boyamayalım,yok olmaz dedi,şimdi resmen kızıl bakır sarı arışık iğrenç oldu çok çirkinleşttim,kendim nasıl sarı yaparım bilen arkadaşlar bi akıl verin nolur bütün psikolojim bozuldu aynaya bakamıyorum,teyzeler gibi oldum

sen nasıl çevireceksin?

yapan kuaförün sorunu bu..evet haklısın sarıyla alakası yok bakır tonunda bir renk bu..

güzel renk ama sen beğenmemişsin.

canım sen bilirsin ama bence sana çok yakışmış yani resimden anladığım kdarıyla söylüyorum
yüzüne de gitmiş gibi
renk de güzel
tarz olmuş sarı herkesde var seninki de böyle olsun dediğim gibi bence çok hoş

bu renk yandan göründüğü kadarıyla yüzüne yakışmış ama sen sarı istiyorsun.. :)) keşke boyamadan sonra parasını vermeseydin kuaföre, o kadar söylemişsin kızıllık olmasın diye.. küllü boyaman lazım gibi ama kendi kendine bişi yapma bence, başka bir kuaföre git..

Ahh sersem ben ,bilen arkadaşalr bilir,ben bi forum açtım bisürü resim koydum ,boyatınca paylaşıcam dedim ,geçen hafta boyattım kuaföre doğal bi sarı olsun dedim,içinde bakırdan bol bişi yok,bide özellikle deidm ne kızıl ne bakır lık olcaksa boyamayalım,yok olmaz dedi,şimdi resmen kızıl bakır sarı arışık iğrenç oldu çok çirkinleşttim,kendim nasıl sarı yaparım bilen arkadaşlar bi akıl verin nolur bütün psikolojim bozuldu aynaya bakamıyorum,teyzeler gibi oldum

tatlım ben sana bişi diimi renk mükemml inanabana açık tenli olsamda bu rengi yapsam diorum hep.ama illa sarı istysan bence ardarda sarı boya bi kaç kez açılır sanıorm benmde kzıılmsı olmştu saçlarımın ucuna attrdm falan sonra o kızıl aktı harika bi renk olmştuboshayallersmile biraz bekle aksın iyice oturr ama bence harika bi renkkaydirigubbakcemile5

ben bu rengi cok begendim bence hic degistirme gozun alısmadıgı için kotu gelio sana bu rengin adını bilen varmı arkadaslarhihoyyyt

canım sağol:) bak ben işlemleri anlatayım sen rengi çıkar,,önce paket yaptı bitkisel oryelle sonra paketin aralarında kalan saçlara krepe yaparak balyaj yaptı,paketleri açtıktan sonra saçımı yıkarken bal köpüğü boyadı o iğrenç bir renk oldu üstüne mocca diye bir renk boyadı sonuç bu oldu:uhm:

tatlım ben sana bişi diimi renk mükemml inanabana açık tenli olsamda bu rengi yapsam diorum hep.ama illa sarı istysan bence ardarda sarı boya bi kaç kez açılır sanıorm benmde kzıılmsı olmştu saçlarımın ucuna attrdm falan sonra o kızıl aktı harika bi renk olmştuboshayallersmile biraz bekle aksın iyice oturr ama bence harika bi renkkaydirigubbakcemile5

valla çok sağol canım ya burda yazılanları okudukça rengi sevicem nerdeyse:) ama bu kızıllıklar beni sinir ediyorrrr:gitme:

bu renk yandan göründüğü kadarıyla yüzüne yakışmış ama sen sarı istiyorsun.. :)) keşke boyamadan sonra parasını vermeseydin kuaföre, o kadar söylemişsin kızıllık olmasın diye.. küllü boyaman lazım gibi ama kendi kendine bişi yapma bence, başka bir kuaföre git..

canım bana demesi alttaki rengin den solayı bu renk oldu ,ve dahada açsam saçın kopardı dedi..ğff ne bilimmbilmiyorumkismile

canım sen bilirsin ama bence sana çok yakışmış yani resimden anladığım kdarıyla söylüyorum
yüzüne de gitmiş gibi
renk de güzel
tarz olmuş sarı herkesde var seninki de böyle olsun dediğim gibi bence çok hoş
Kızıllık olması beni çok rahatsız ediyor bilmiyorum erkek arkadaşımda dedi aynı naz elmasa benzemişssin diye ama bilmiyorum ısınamadım galiba saça,hayatımda ilk defa boyattım bu rengeguclubacismile
izmittemi yaptırdın
kim yaptı ?
isim vermeyeyim etik olmayabilirakannehir
sen nasıl çevireceksin?

yapan kuaförün sorunu bu..evet haklısın sarıyla alakası yok bakır tonunda bir renk bu..

güzel renk ama sen beğenmemişsin.
bakır sarı karışımı bu rengi sadece sarı olsa kullanabilirdim ama değil işte:(
selam canım.. benim de bu konudan başım çok yandıı.. Evet turunculuk hakim şuanda saçında.. Bence; cila da attırsan; boyayla da boyatsan saçın sarı olmaz.. Olabileceği son sarı şu bence.. O da iyi bi kuaför elinden çıkarsan..

n92658694338_2407.jpg

Ama bakk şöyle bişe var; SİLİCİ veya KUSTURUCU diye bişi var.. Zarar vermez demicem sana; azcık zarar verir ancakk kesinlikle oryal kadar yapmaz.. Çeyreği kadar bile zarar vermez.. SİLİCİ uygulatmayı dene saçına.. Silici 1-2 ton daha açar.. İstersen müsait olduğunda etrafındaki kaliteli kuaförlere git sor SİLİCİ'yi.. ben yaptırmadan önce kuaför kuaför dolaşıp da uygulatmıştım, gerçekten de açtı saçımı.. Ondan sonra sarıya boyat.. Bence yani..
Bu rengin olmasını çok isterdim bence çok tatlı bi renk ne renk bubilmiyorumkismile
tatlım bence cok yakısmıs ama bence ancak 1-2 kez boyatmada istediğin sarıyı elde edersin :)

umarım canımolumunekankayizsmile

yok canım gerçekten gitmedi ,yani biraz yakışsa sabredicem ama olmadı,benim tenim beyaz bu turuncu gibi renk beni iğrenç gösterdi bu renk buğday tenlilere gider bende olmadı,oryelsiz nasıl sarı yaparımki düz boya ile :uhm:

cnm hemen git palettenin en acık sarısını boya hemen giriyo bu rengin üstüne güwen bana ablamda aynı sen gibi oldu ama palette acık sarı hemen sapsarı yaptı

cnm hemen git palettenin en acık sarısını boya hemen giriyo bu rengin üstüne güwen bana ablamda aynı sen gibi oldu ama palette acık sarı hemen sapsarı yaptı

canım eğer dediğin gibiyse bu süper ama çok korkuyorum ,ama ablamda yaptı diosunolumunekankayizsmile

Back