canım eğer dediğin gibiyse bu süper ama çok korkuyorum ,ama ablamda yaptı diosunolumunekankayizsmile
Koleston 9.1 ile boyayabilirsin cnım yalnız 2 kez boyamn gerekebilir.
canım bende saçının rengini beğenenlerden oldum ancak sarı saçı beğenen ve çoğunlukla röfleli gezen biri olarak,sarı da kızıllığı asla kabul etmem.senin yapman gereken senin istemediğin bu saçı yapan kuaföre gidip düzeltin bunu demek.1 kerede düzelmez yalnız heleki oryalsiz,3 kere de filan biraz toparlanır o da arka arkaya boyanmak şeklinde değil tabi,saçını yakarlar bi de Allah korusun.15-20 günde bir boyatırsan düzelir bence.
sevgiler...
aslında üste pilatin yapmak çok mantıklıkaydirigubbakcemile5bence cok hoş neden bukadar üzüldün kasıldınki eger cokta begenmediyen kücük bidegişlik yap üstlerine pilatin baylaj atır tekrar boyama soc fecci yanar
teşekkür ederim canım ama beğenemedim işte:1no2:tatlım cok ama cok guzel rengı bence tenıne de cok guzel gtmıs
bu hafta sonu denicem muhtemelen,canım çok sağolBen kuaför değilim ama bildiğim ve deneyip gördüğüm şey küllü renkler saçtaki kızıllığı alır...L'oreal küllü sarısını tavsiye ederim ben onunla boyuyorum çok da doğal duruyor. Ama bir süre bekle ki saçın yıpranmasın...opuyorumnanaktan
canım çok sağol tabiki gösterebilirsin,biz kızlar çok tuhafız birimizin beğendiğini diğeri beğenmio,yada birimizin beğenmediğini diğeri beğenio,işlemleride anlatmıştım aşağılarda orayada bir bak canım,benimki 6 saatte oldu umarım seninki daha kısa sürede olurkaydirigubbakcemile2ya saçın süper olmuş.. izninle ben bu rengi kuaförüme gösterip diyecem ki: ahan da bana bu hatunun beğenmediği renkten yap kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bende saçınızın rengini beğendim ve size yakıştığını düşünüyorum..
Tek noktada size kızıyorum , bu saç istediğiniz renk değil
Ve Kuaför sizi kandırmış , saçını sana söz verdiği gibi istediğin renge boyamaya mecbur..Ama sen hala kendin boyamakta inat ediyorsun..
kuaföre git bu istediğim renk değil sizinle boyatmadan önce konuşmuştuk ben bu sonucu beğenmedim de. yoksa bi daha boyat boyat hem parana hem saçına yazık. o kuaföre para veriyosun ve istediğin sonucu garanti ettiği halde vermiyosa paşa paşa ücret almadan yapıcak o saçını ! sakın peşini bırakma !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?