Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı olcak diye gittim ,bunu nasıl sarıya çeviririm yardım nolur,resimli

canım bende saçının rengini beğenenlerden oldum ancak sarı saçı beğenen ve çoğunlukla röfleli gezen biri olarak,sarı da kızıllığı asla kabul etmem.senin yapman gereken senin istemediğin bu saçı yapan kuaföre gidip düzeltin bunu demek.1 kerede düzelmez yalnız heleki oryalsiz,3 kere de filan biraz toparlanır o da arka arkaya boyanmak şeklinde değil tabi,saçını yakarlar bi de Allah korusun.15-20 günde bir boyatırsan düzelir bence.
sevgiler...

canım eğer dediğin gibiyse bu süper ama çok korkuyorum ,ama ablamda yaptı diosunolumunekankayizsmile

cnm inankii aynı senin saç rengn gibi olmuştu onunda böle bakır sarı gibi.ama gitti en acık sarıdan boyadı hemen sarı oldu saçı marka olarakta ya kolseton ya palette kullan.cnkü bu tona sarı hemen giriyor

yelda arkadaşımız kuaförmüş onun tavsiyelerini dinleyip 9.1 boyucam sarı ve kızıl çok iğrenççbayanssulusmile

bence cok hoş neden bukadar üzüldün kasıldınki eger cokta begenmediyen kücük bidegişlik yap üstlerine pilatin baylaj atır tekrar boyama soc fecci yanar

Ben kuaför değilim ama bildiğim ve deneyip gördüğüm şey küllü renkler saçtaki kızıllığı alır...L'oreal küllü sarısını tavsiye ederim ben onunla boyuyorum çok da doğal duruyor. Ama bir süre bekle ki saçın yıpranmasın...opuyorumnanaktan

ya saçın süper olmuş.. izninle ben bu rengi kuaförüme gösterip diyecem ki: ahan da bana bu hatunun beğenmediği renkten yap kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende saçınızın rengini beğendim ve size yakıştığını düşünüyorum..
Tek noktada size kızıyorum , bu saç istediğiniz renk değil
Ve Kuaför sizi kandırmış , saçını sana söz verdiği gibi istediğin renge boyamaya mecbur..Ama sen hala kendin boyamakta inat ediyorsun..

bence cok hoş neden bukadar üzüldün kasıldınki eger cokta begenmediyen kücük bidegişlik yap üstlerine pilatin baylaj atır tekrar boyama soc fecci yanar
aslında üste pilatin yapmak çok mantıklıkaydirigubbakcemile5
tatlım cok ama cok guzel rengı bence tenıne de cok guzel gtmıs
teşekkür ederim canım ama beğenemedim işte:1no2:
bu hafta sonu denicem muhtemelen,canım çok sağol
ya saçın süper olmuş.. izninle ben bu rengi kuaförüme gösterip diyecem ki: ahan da bana bu hatunun beğenmediği renkten yap kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım çok sağol tabiki gösterebilirsin,biz kızlar çok tuhafız birimizin beğendiğini diğeri beğenmio,yada birimizin beğenmediğini diğeri beğenio,işlemleride anlatmıştım aşağılarda orayada bir bak canım,benimki 6 saatte oldu umarım seninki daha kısa sürede olurkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim,evet biraz kandırdı ,o yüzden artık gitmek içimden gelmiobilmiyorumkismile

kesinlikle kendin boyama geridönüşü olmayan 1hal alır cnm dorudüzgün 1kuaföre elinde sewdiğin bi renk tonu olan 1resimle gitmelisi:))

kesinlikle katılıyorum arkadaşa madem beceremeyecek o zaman hiç girişmesin bu işe bi kadının saçının ne kadar önemli olduğunu herkes bilir bunu bile bile nasıl böyle bir renk yapar.insan utanır ben nasıl kuaförüm sarı istedi ne renk yaptım diye.peşini bırakma canım.bi daha sacını acamazlar zaten oryale var çünkü sacında.dilerim kolay bi işlemle istediğin renge ulaşırsın canım

fotoğraftaki renk doğru görünüyorsa ben hiç bakır göremedim, gerçekten de çok doğal bir sarı tonu olmuş.

Kızlar günaydın ,günaydın diyorum çünkü saat 07:59 dedim hemen kızlara haber vereyim,saçımdaki turunculuk ayyuka çıkmıştı herkes ,kötü eleştirilere başladı,ve dayanamadım dün gittim koleston açık küllü sarı aldım resim koyucam birazdan,sanırım o turunculuğu aldı,,artık kendim boyamayı düşünüyorum sanırım bi kez daha boyarsam turunculuktan iice kurtulucam:hulya:

küllü renkler güzel oluyor canım..
saçınla fazla oynama ama.

bu renk de hoş durmuş aslnda...biraz kullanın snra istedgnz sarıya boyatın bence bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…