Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı olcak diye gittim ,bunu nasıl sarıya çeviririm yardım nolur,resimli

pnar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
450
1
0
Kocaeli
Ahh sersem ben ,bilen arkadaşalr bilir,ben bi forum açtım bisürü resim koydum ,boyatınca paylaşıcam dedim ,geçen hafta boyattım kuaföre doğal bi sarı olsun dedim,içinde bakırdan bol bişi yok,bide özellikle deidm ne kızıl ne bakır lık olcaksa boyamayalım,yok olmaz dedi,şimdi resmen kızıl bakır sarı arışık iğrenç oldu çok çirkinleşttim,kendim nasıl sarı yaparım bilen arkadaşlar bi akıl verin nolur bütün psikolojim bozuldu aynaya bakamıyorum,teyzeler gibi oldum

Eklentiler

• $S7308193.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 91
cnm sanki yüzüne gitmiş alıskın olmadıgından öyle gelmiş olabilirmi sana illa boyatacam diosan biraz bekle bence sacın mahvolur yoksa

ya bu saç rengi harika.ben bu renge bayılıyorum.adını bilmiyorum ama.hadisede falan görünce çok hoşuma gidiyordu.ten rengim uysa boyatacağım tek kelime renk süper olmuş.ama ben esmerim hiç açık renkler gitmiyor.sakın değiştirme.

yok canım gerçekten gitmedi ,yani biraz yakışsa sabredicem ama olmadı,benim tenim beyaz bu turuncu gibi renk beni iğrenç gösterdi bu renk buğday tenlilere gider bende olmadı,oryelsiz nasıl sarı yaparımki düz boya ile :uhm:

biraz bekle cnm oryalsız boyatırsın 2 ton aca aca

kuaföre git bu istediğim renk değil sizinle boyatmadan önce konuşmuştuk ben bu sonucu beğenmedim de. yoksa bi daha boyat boyat hem parana hem saçına yazık. o kuaföre para veriyosun ve istediğin sonucu garanti ettiği halde vermiyosa paşa paşa ücret almadan yapıcak o saçını ! sakın peşini bırakma !

size bence koyu saç daha çok yakışıyor resimlerinizi görmüştüm...

yapamadı işte bidaha ona emanet etmek istemiyorumboshayallersmile

size bence koyu saç daha çok yakışıyor resimlerinizi görmüştüm...

şimdilik bunun için çok geç zaten keşke boyatmasaydım diorum sende yaarmı deşme,şu istediğim sarıya bi ulaşayım sonra kendi rengine boyayıp bırakıcam,ama şimdi hangi sarı rengi alıcam benolumunekankayizsmile

yapamadı işte bidaha ona emanet etmek istemiyorumboshayallersmile
ya ben şuna sinir oluyorum resmen paranı alıyo ama istediğini yapmıyo ! şayet saçında koyu kahve siyah gibi boya varsa zaten sarıya çat diye dönemez.bunuda en başından sana anlatır. ama böyle bi durum yoksa saçını basbaya sarı yapardı. şimdi o saçla git başka kuaföre yine aynı parayı ver ohooo...
ben kuaföre uyuz oldum aldığı paranın hakkını vericek !

küllü sarılar almaz mı turunculuğuCADIARZU koleston 11/1 var ama sanırım tek seferde kapatmaz belki, buda extra yıpranma demek olabilir

Son düzenleme:

tamam tatlım yaranı deşmedim mutlu ol zaten kendi rengin çok güzel...ama illa içinde sarı varsa loreal ya da kolestonun çok güzel sarı serileri var kuaföre git numara söylesin kendi başına bilemezsin...bende sarı sevdam yüzünden saçıma röfle attırmıştım maf oldu katır kutur yarıya geldi kendi saçlarım doğal halime dönmek için cebelleşiyorum uzatcam diye saçları....kuaföre danışş mutlaka ama kendi acemi kuaförüne değil işinin ehli birine...

Saçının rengi yüzüne gitmiş.Güzel duruyor,yakışmış.Fotoğrafla git aynı kuaföre.Bir dahaki sefere aynısını yapın ,byle sarı istiyorum deyin,ama biraz ara verin ki saçlarınız yanmasın,yıpranmasın.Azcık böyle kullanın ve tadını çıkarın.Çok yakışmış.Zamanı gelince kuaförünüz de yarı fiyatına boyasın saçınızı.olumunekankayizsmile

sağolun kızlar yakışmış falan diyorsunuz ya yakışmadı işte çok silik bi tip oldum,saçın rengi güzel belki ama benim tenim beyaz olmadı,buğday tenliye çok güzel olur bu renk ,kuaföre bi sorucam,ama yinede fikirlere açığım burdabilmiyorumkismile

canım önceki rengin neydi bilmiyorum ama aynı şey benimde başıma geldi izmirde gayet ismi duyulmuş bi kuaföre gittim önce konuçtum saçım siyahtı ama akmıştı dedim bunu sarı yapabilirmisiniz yapamıcaksınız hiç ellemeyelim hayır direk yaparız dediler inandım bi hafta sonra boyatmaya gittim saçım aynı seninkisi gibi oldu ayrıca yandı saçlarım verdiğim bi ton paraya mı yoksa yanan saçlarımamı ağlıyayım bilemedim mafoldumben
eski halimi bilenelerin hiçbiri beğenmedi zaten gittim çikolata kahveye boyadım çünkü daha da açtıramazdım bu yanan saçları boyattıktan sonra saçlarım aktı karamel oldu herkes bayılmıştı o renge amaaa ben 7 aydan sonra saçlarım kendine geldi artık sarı yapabilirim diye düşündüm ve sarı yaptırdım ewet bu sefer sapsarı oldu ama yine yandı saçlarım şimdi hala bu renkte dewam ediyorum hevesimi alana kadar
aslında çok pişmanın sağlıklı saçlarımdan eser kalmadı ve herkesin koyu renk sana daha çok gidiyor demesine rağmen erkek arkadaşım sarı istiyor diye saçlarımdan oldum rsmen
buarada canım silik bi tip oldum demişsin sarıda da farklı olmayacak çünkü sarı makyajsız iyice hastaymışsın gibi gösteriyor insanı koyu renkle kendimi hep güzel hissederken sarıyla hep hastaymışım gibi hissediyorum ewin içinde o kadar soluklaştırıyor insanı
benim tavsiyen beklemen çünkü saçların yanmamış hala sağlıklı resimden belli oluor şimdi sarı yapmaya kalkarsan pişman olabilirsin canım ama bence üstüne kahce tonlarında bişi boyayaıp karamel olmasını sağlayabilirsin tabiki karamel sewiyorsan keşke ben hiç sarıya bulaşmasaydım diyorum şu an...

bencede yüzüne gitmiş gibi duruyor canım yaa öyle kötü bir renk değl gibi.
ama resimde gerçeği gibiolmuyor tabii.

aynen canım ya erkek arkadaşım istio die yaptım 6 saat acıdan zor durdum ,şimdi bu kdr açılmışken koyultamıorum ,yukarda babykuzunun dediği gibi çok açık küllü sarı bi deneyebilirim,öfff öffff:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…