biraz bekle cnm oryalsız boyatırsın 2 ton aca aca
kuaföre git bu istediğim renk değil sizinle boyatmadan önce konuşmuştuk ben bu sonucu beğenmedim de. yoksa bi daha boyat boyat hem parana hem saçına yazık. o kuaföre para veriyosun ve istediğin sonucu garanti ettiği halde vermiyosa paşa paşa ücret almadan yapıcak o saçını ! sakın peşini bırakma !
size bence koyu saç daha çok yakışıyor resimlerinizi görmüştüm...
ya ben şuna sinir oluyorum resmen paranı alıyo ama istediğini yapmıyo ! şayet saçında koyu kahve siyah gibi boya varsa zaten sarıya çat diye dönemez.bunuda en başından sana anlatır. ama böyle bi durum yoksa saçını basbaya sarı yapardı. şimdi o saçla git başka kuaföre yine aynı parayı ver ohooo...yapamadı işte bidaha ona emanet etmek istemiyorumboshayallersmile
şimdilik bunun için çok geç zaten keşke boyatmasaydım diorum sende yaarmı deşme,şu istediğim sarıya bi ulaşayım sonra kendi rengine boyayıp bırakıcam,ama şimdi hangi sarı rengi alıcam benolumunekankayizsmile
canım önceki rengin neydi bilmiyorum ama aynı şey benimde başıma geldi izmirde gayet ismi duyulmuş bi kuaföre gittim önce konuçtum saçım siyahtı ama akmıştı dedim bunu sarı yapabilirmisiniz yapamıcaksınız hiç ellemeyelim hayır direk yaparız dediler inandım bi hafta sonra boyatmaya gittim saçım aynı seninkisi gibi oldu ayrıca yandı saçlarım verdiğim bi ton paraya mı yoksa yanan saçlarımamı ağlıyayım bilemedim mafoldumben
eski halimi bilenelerin hiçbiri beğenmedi zaten gittim çikolata kahveye boyadım çünkü daha da açtıramazdım bu yanan saçları boyattıktan sonra saçlarım aktı karamel oldu herkes bayılmıştı o renge amaaa ben 7 aydan sonra saçlarım kendine geldi artık sarı yapabilirim diye düşündüm ve sarı yaptırdım ewet bu sefer sapsarı oldu ama yine yandı saçlarım şimdi hala bu renkte dewam ediyorum hevesimi alana kadar
aslında çok pişmanın sağlıklı saçlarımdan eser kalmadı ve herkesin koyu renk sana daha çok gidiyor demesine rağmen erkek arkadaşım sarı istiyor diye saçlarımdan oldum rsmen
buarada canım silik bi tip oldum demişsin sarıda da farklı olmayacak çünkü sarı makyajsız iyice hastaymışsın gibi gösteriyor insanı koyu renkle kendimi hep güzel hissederken sarıyla hep hastaymışım gibi hissediyorum ewin içinde o kadar soluklaştırıyor insanı
benim tavsiyen beklemen çünkü saçların yanmamış hala sağlıklı resimden belli oluor şimdi sarı yapmaya kalkarsan pişman olabilirsin canım ama bence üstüne kahce tonlarında bişi boyayaıp karamel olmasını sağlayabilirsin tabiki karamel sewiyorsan keşke ben hiç sarıya bulaşmasaydım diyorum şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?