SARI-LACİVERT bizi hayata bağlar'' diyenler kulübü.

son maca kalmadan inşallah belli olur sampiyonlugumuz.
salatasaray puan kaybeder inşallah.
son macta kadıköyde koparız bizde

bu arada gs-ts maçında iddaa oynadım ama malesef cebimde 20 TL vardı onunla oynadım keşke 100 TL oynayabilseydim yatırdıgın para ikiye katlanıyor millet neredeyse bi maaşını oynamış hepimiz karlı çıktık tarihin en garanti maçıydı

ama İddaa'da akıllı çıktı bu önümüzdeki maçta gs.ye çok düşük oran verecek ya da tek maç oynatmayacak

Hadi bakalım bu akşam inşallah istediğimiz gibi olur...

Kızlar; Volkan ve Alex akşama forma giyiyor

Son düzenleme:
Allah yardımcımız olsun, hem futbolcularımızın hem de bizim..

Ben şimdiden heyecanlanıyorum, Allah her 2 kupayı da kaldırmayı nasip etsin inşallah

tv de ilk kez diye yazmaları gerekirdi
mayalar haklı çıkcak

[h=6]Biz bu sene kupayla değil, verdiğiniz onurlu mücadeleyle mutlu olduk. HEPİNİZE HELAL OLSUN![/h]Biz Kupamizi 0-0 la degil 4-0 la aliriz

Biz kupa aldığımız için değil bu yıl verdikleri mücadele için FENERBAHÇEMİZLE gurur duyuyoruz!!! Sampiyon olmak mumkun.. FENERBAHCE OLMAK İMKANSIZDIR.

Şampiyon Gs olmuş olabilir ama herkes bunu çok iyi biliyor ki sezonun en başarılı takımı biziz FENERBAHÇEdir.
Şampiyonluk kupasını alamasakta Türkiye kupası bizim oldu.
Her zaman üstünlüğümüzle farkımız ortada her sene final oynuyor şampiyonluğa oynuyoruz...Sadece futbol olarak algılanmamalı, her alanda başarılıyız...
Özelikle bu sene camia olarak çok zor günler yaşadık başkanımız içerde şike dediler kanıt yok vs vs bir sürü durum olaylar tapeler ...
Fenerbahçe olarak dimdik ayaktayız .. YIKILMAZ..

Ve ben şuna dikkat çekmek istiyorum şampiyon olan takımdan çok bizim taraftarlarımız daha çok dısarda şık formalarımızla .. Bunu futbolcumuz Gökhan Gönül de söyledi...
Herkes bize düşman olsa ne yazar biz bize yeteriz ..
Gönüllerin takımı Fenerbahçe !

Kara deryalarda bir Fenersin !

We Are The Best

balkonumuza bayrağımızı astık.. yasadığım yerde birçok evin balkonunda da olduğu gibi Fenerbahçe bayrağımız.. ama Türkiye kupası aldık diye değil zaten kupa maçından önce asmıştık

daha önce de kaç defa şampiyonluk kaçırdık son maçta, zaten ya şampiyonuz ya da son anda 2. Bayrağımızı zadece şampiyonluklarda astık bugüne dek ama şimdi farklı

Bizim evin balkonundaki Fenerbahçe bayrağı, şampiyonluk gitmesine rağmen, hatta türkiye kupası da gitseydi de asılacaktı.. bu evde Fenerbahçeliler var ve direniyoruz diyoruz.. 90 dakika olay çıkarmayan, maçı olaysız tamamlayan ama asıl rakibinle 90 dakika sonrasında karşılaşan, Polis şiddetine maruz kalan üstüne üstlük terörist ilan edilen taraftarlarımızla biz milyonlarca Fenerbahçeli direniyoruz ve inatla daha da Fenerbahçe diyoruz , mevzu bu

ha bu arada bugün de masa tenisinde Fenerbahçemiz Avrupa şampiyonluğunu aldı.. bayan voleyboldan sonra bu sene 2. avrupa şampiyonluğumuz kutlu olsun

Evet bizimde bayragımız asılıyor :13: Bu çok büyük bir gurur takımımızın her alanda basarılı olması, evet her sene kupayı almak ister gönül ama final oynuyoruz en azından oraya gelmek bile bir başarı diye düşünüyorum...

Sonuna kadar Fenerbahçe, ele inat

Bugün başkanın mektubu harikaydı