SARI-LACİVERT bizi hayata bağlar'' diyenler kulübü.

$spor_1333015077165.jpg

:46::46::46::46::46:

Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi.. ancak çok sevdiğim Ali Koç artık yönetimde bulunmayacak bu beni hem üzdü hem de yönetime yeni girenler biraz soru işareti bıraktı kafamda .. bakalım zaman ne gösterecek

Selam gönüldaşlarım. Dünya fenerbahçeliler gününe az kalan şu günlerde Büyük Başkanımızın özgürlüğüne kavuşması beni son derece mutlu etti. Hangimizi etmedi ki:72: Rabbimize bilerce kez şükürler olsun. Hepimizin Berat Kandili Mübarek Olsun. Bol dua ile geçirmek nasip olur İnşaallah.

Renktaşlarım Fenerbahçemizin 2012-2013 yılı formaları bugün tanıtıldı işte formalarımızzz :)

$625517944.jpg $Ay1beTnCcAMyjNO.jpg Çubuklu Forma :nazar:

$625519025.jpg Gölge Kanarya Forma :nazar:

$625518099.jpg $Ay1bpIsCEAETg1M.jpg Arma Forma :nazar:

Çubuklu formanın yeri her zaman apayrı bi yerde hatta Fenerbahçemizin amblemini taşıdıgı herşey ayrı bi güzel ama ben en çok Gölge Kanarya Formasını beğendim kızlarr :) formanın göğüs kısmında yakından bakıldığında daha net görülebilen Gölge Kanarya figürü bulunmakta. Sizin fikirleriniz neler hangisini begendiniz??

Son düzenleme:
Hepsini beğendimmmmmmmm:16:
Volkan'ın karısına yaptığı hareketine kocaman bir alkış diyorummmm:81::81:

süper kupa finali esnasında hastanedeydim kolumda serum vardı ona rağmen maç takip etcem diye uğraştım

bu sefer güldüremedin kahrettin be Fenerbahçe !!

Kızlar cumartesi günki FENERBAHÇE - Gaziantep spor maçı bildiğiniz üzere sadece bayan ve cocuklara olacak. Maça gelecek misiniz? Yarın bilet dagıtımları başlıyor. Eger gitmeyi düşünüyorsanız yarın Stadımızdaki Biletix, Merter Migros Biletix ve Fenerbahçe Ülker Arena’da bulunan Biletix’teki bilet dağıtımları 10.00 itibariyle açık olacak. Ayrıca 14:00 itibariyle de; Suadiye, Metrocity ve Bakırköy Fenerium mağazalarından temin edebilirsiniz. Bütün dişi kanaryalarla mabedimiz de görüşmek üzere!! :72: :124:

Bugünki bilet manzaralarından anlaşılıyorki cumartesi günü gene herkes bizi konusucak gene bi rekor geliyo kızlar! 7'den 70'e tüm taraftarlar Fenerbahçe aşkıyla kopmuş gelmişti :) FENERBAHÇE'li olmaktan bugün bir kez daha gurur duydum! Ve saatler sonu bekleyiş sonrasında ben de biletlerime kavuştum. Gene bi rekor kırıp inleticez o stadı!! :46: $295196_406920702701025_1696773390_n.jpg

Alex gidiyor ya :(

Alex'i tv ekranında görünce ekranı öpen birisiym ama ben :((