SARI-LACİVERT bizi hayata bağlar'' diyenler kulübü.

Arkadaşlar büyük başkanımızın açıklamalarını izlediniz mi okudunuz mu ?

Büyük BAŞKAN :46:

2Q==
Sevdamıza Kimse Engel Olamaz ...
images

Fenerbahçe.org dan takip ediyorum baskanın ne yöneticilerin açıklamalarını, medyaya bu konularda ve birçok konuda hiçç güvenmiyorum. en iyisi en resmi yerden okumak

Fenerbahçe.org dan takip ediyorum baskanın ne yöneticilerin açıklamalarını, medyaya bu konularda ve birçok konuda hiçç güvenmiyorum. en iyisi en resmi yerden okumak

Bende Fenerbahçe Tvden takip ediyorum ve alkışlıyorum başkanı esip gürledi valla helal olsun :46:

Evet Dişi Kanaryalar, bugün büyük gün. :)
Kendi rekorumuzu kendimiz kıracağız, 50.000'e yakın bayan taraftarımızla. :)

SarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııLAciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiverttttttttttttttttttttttttt

[h=2]Sevdamıza kimse engel olamaz,Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk,Fener sevgisinin adı konamaz..
Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk...[/h]
:46:

Onbinlerce Fenerbahçeli kadın hep bir ağızdan Saracoğlunu 10.yıl marşıyla inletti ! ! ! ve ben ağladım

Onbinlerce Fenerbahçeli kadın hep bir ağızdan Saracoğlunu 10.yıl marşıyla inletti ! ! ! ve ben ağladım

kesinlikle bende çok duygulandm harika süper bi ambians :16::16::16:
4-2 maç bizimdir :72:

İşte o muhteşem atmosfer ve 10. Yıl Marşı.:46:[video=youtube;UGlq-fNFJcI]http://www.youtube.com/watch?v=UGlq-fNFJcI[/video]

Tüylerim diken diken oldu izlerken&dinlerken ...

Paylaşım için teşekkürler ..

:46:

Hoşgeldin Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan ve aylarını cezaevinde hakim karşısına çıkmak için bekleyerek geçiren bütün sanıklar..

az kaldı büyük başkan marttaki duruşmada seni de alıyoruz inşallah

Akşam maça gidiyor muyuz arkadaşlar :46::46: Ben gidiyorum :72:

$f_meksikam_8921fc2.gif

Müthişti 3 0 oldu bizim oldu ses mes kalmadı :9::9:

Fenerbahçe universal bayanlar voleybolda avrupa şampiyonu oldu.:46::46::46::46:
Bir bjk li olarak kardeş kulübü kutlarım.Özellikle bayan takımımızın avrupa şampiyonu olması göğsümüzü kabarttı.

Fenerbahçe universal bayanlar voleybolda avrupa şampiyonu oldu.:46::46::46::46:
Bir bjk li olarak kardeş kulübü kutlarım.Özellikle bayan takımımızın avrupa şampiyonu olması göğsümüzü kabarttı.

Teşekkürler açıkçası rakim takımın taraftarlı böyle şeylerden kaçınıyor..

Gerçekten bugün çok mutlu oldum sarı meleklerim güldürdü yüzümüzü helal olsun ..

fb:16:

Avrupa şampiyonlar ligi şampiyonu sarı melekler ♥ ♥ ♥

Fenerbahçe Universal ! !