M muzeyyen1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2024 30 10 28 27 Eylül 2024 Konu Sahibi muzeyyen1 #1 Kızlar iyi akşamlar reglime 2 gün var yoğun sarı akıntım var birde ara ara kasık ağrım bu belirtileri yaşayıp hamile olan oldumu
Kızlar iyi akşamlar reglime 2 gün var yoğun sarı akıntım var birde ara ara kasık ağrım bu belirtileri yaşayıp hamile olan oldumu
Mavimun Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2023 1.136 980 37 28 Eylül 2024 Konu Sahibi muzeyyen1 #2 muzeyyen1 .!.: Kızlar iyi akşamlar reglime 2 gün var yoğun sarı akıntım var birde ara ara kasık ağrım bu belirtileri yaşayıp hamile olan oldumu Genişletmek için tıkla... Benimde öyle oldu. Miğdem bulandı birde yemek yerken test yaptım çıktı siz naptınız? Erken test yaptınız mı
muzeyyen1 .!.: Kızlar iyi akşamlar reglime 2 gün var yoğun sarı akıntım var birde ara ara kasık ağrım bu belirtileri yaşayıp hamile olan oldumu Genişletmek için tıkla... Benimde öyle oldu. Miğdem bulandı birde yemek yerken test yaptım çıktı siz naptınız? Erken test yaptınız mı
Candy7777 Mother of two angels🕊️🕊️ Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.336 5.084 23 28 Eylül 2024 Konu Sahibi muzeyyen1 #3 muzeyyen1 .!.: Kızlar iyi akşamlar reglime 2 gün var yoğun sarı akıntım var birde ara ara kasık ağrım bu belirtileri yaşayıp hamile olan oldumu Genişletmek için tıkla... Merhaba aynısı bende de var test yaptın mı nedir durum
muzeyyen1 .!.: Kızlar iyi akşamlar reglime 2 gün var yoğun sarı akıntım var birde ara ara kasık ağrım bu belirtileri yaşayıp hamile olan oldumu Genişletmek için tıkla... Merhaba aynısı bende de var test yaptın mı nedir durum
M muzeyyen1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2024 30 10 28 28 Eylül 2024 Konu Sahibi muzeyyen1 #4 Mavimun .!.: Benimde öyle oldu. Miğdem bulandı birde yemek yerken test yaptım çıktı siz naptınız? Erken test yaptınız mı Genişletmek için tıkla... Regl olmadım testte yapmadım 1 günüm kaldı merak ediyorum şuan hiçbir belirtim yok ama
Mavimun .!.: Benimde öyle oldu. Miğdem bulandı birde yemek yerken test yaptım çıktı siz naptınız? Erken test yaptınız mı Genişletmek için tıkla... Regl olmadım testte yapmadım 1 günüm kaldı merak ediyorum şuan hiçbir belirtim yok ama
M muzeyyen1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2024 30 10 28 28 Eylül 2024 Konu Sahibi muzeyyen1 #5 Candy7777 .!.: Merhaba aynısı bende de var test yaptın mı nedir durum Genişletmek için tıkla... Yapmadım canım henüz yarını beklicem hafif kahverengi akıntım var regl öncesi geliyor sökülene kadar emib olamadım mecbur beklicem
Candy7777 .!.: Merhaba aynısı bende de var test yaptın mı nedir durum Genişletmek için tıkla... Yapmadım canım henüz yarını beklicem hafif kahverengi akıntım var regl öncesi geliyor sökülene kadar emib olamadım mecbur beklicem