• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı akıntı

Anoanoano

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
13
1
16
26
Hanımlar merhaba sürekli sarı akıntım oluyor (hamile değilim) 1 ay önce mantar tedavisi gördüm koku kaşıntı oluyordu akıntıya beraber ama geçmesine rağmen yoğun sarı akıntı devam ediyor neyin belirtisi olabilir 😔😔 (ilişki sırasında acı duyuyorum)

Hanımlar merhaba sürekli sarı akıntım oluyor (hamile değilim) 1 ay önce mantar tedavisi gördüm koku kaşıntı oluyordu akıntıya beraber ama geçmesine rağmen yoğun sarı akıntı devam ediyor neyin belirtisi olabilir 😔😔 (ilişki sırasında acı duyuyorum)
Canım idrar yolu enfeksiyonu ya da idrar yolu iltihabı olabilir mi yanma falan oluyır mu

Canım demekki hala enfeksiyonun devam ediyor tekrar tedavi olduğunuz doktora görünün

Back
X