Sarı akıntı sebebi ne olabilir?😕

Başın sağolsun canim sebebini mutlaka araştır gerekirse hızlandırsinlar baskı yap kolay bisey deyil Allahım korusun bütün bebekleri devaminida korusun canim bnm
Suan bunu arastırmıuorlar tamamen ikinci olursa onda tedbirler alınacak tabi ben öncesi aklımda ki testleri yaptırıcam taktir Allah’ın

Suan bunu arastırmıuorlar tamamen ikinci olursa onda tedbirler alınacak tabi ben öncesi aklımda ki testleri yaptırıcam taktir Allah’ın
Canım nasıl araştırmazlar en ufak bi düşüğü bile araştırıyorlar benim kimyasaldı daha belki 2 haftalık ancadir kist felan yapmış araştırıldı ama seninkisi mutlaka hemen araştırılmalı sakın peşini birakma

Benim doktorum Erzincan da idi sonra beni sevk ettiler Erzurum’a doğum orda oldu sorduğum da bişey söylenmedi bende Erzurum’a kontrole gitmedim zaten tahlil sonuçlarını atmıştı orda kayda değer bişey yoktu genelde erken doğuma net denilen birsey yokmuş

Mesela düşük sebebi rahim ağzı yetmezliği ise bunda hamile olmam gerek kanda pıhtılaşma bir çok kayıp sonrası arastırılıyor enfeksiyon varmı bilinmiyor doğum öncesi tahlil yapılmadı hemen girdim doğuma sonrasın da tahliller de vardı onun dışında da kalan da stres veya açıklanamayan erken doğuma giriyor

Anladım canim Allah diğer gebeliginde bebegini sağlıkla almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…