- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
- Konu Sahibi Algernonya
-
Hayır yanma ve kaşıntı yokEnfeksiyon da sarı akinti olur genelde yanma var mı ?
Gebelik supheniz varmi ?
Eğer yanma yoksa enfeksiyon genelde söyle oluyor ; adette kasiklarda normalden fazla ağrı bacaklara vuran ağrı sabahları idrarda yanma geçmiş olsunHayır yanma ve kaşıntı yok
Hani yumurtanin catlama mevzusu falan varya o olabilir diye dusundumGebelik düşünüyoruz ama daha bir hafta önce ilişki oldu, o yüzden bu kadar erken belirtisi olmaz diye gebeliğe yormadım hiç
Teşekkür ederimEğer yanma yoksa enfeksiyon genelde söyle oluyor ; adette kasiklarda normalden fazla ağrı bacaklara vuran ağrı sabahları idrarda yanma geçmiş olsun
Doktora gitmekte fayda var internetten okuyup kendinizi boşuna uzmeyin bir idrar tahlili ulturason çözer inşallahTeşekkür ederim
İnternetten biraz baktım sarı akıntı sebeplerine
Rahimde yara falan demiş korktum.
Aslında evet yumurtlama dönemindeyim ama şimdiye kadar hiç böyle bişey olmamıştı.Hani yumurtanin catlama mevzusu falan varya o olabilir diye dusundum
Doğru diyorsunDoktora gitmekte fayda var internetten okuyup kendinizi boşuna uzmeyin bir idrar tahlili ulturason çözer inşallah
Merhaba doktora gittiniz mi acaba ne dediDoğru diyorsun
Çok teşekkürler
Hamile misinizMerhaba arkadaşlar
İki üç gündür sarı renkte akıntım oluyor.
Yarın doktora gideceğim ama içim içimi yiyor.
Sizce neden olmuş olabilir?
İki haftadır havuza gidiyorum ordan mantar mı kaptım acaba?
Benim gebelikte vardı ama yanma yoktu kaşık ağırdı vardı bana bunlar normal geliyordu ama erken doğum yapıp bebeğimi kaybedince ağır bir belirti mi siye düşünüyorum ama sebebi bu mu bilmiyorumGebelik düşünüyoruz ama daha bir hafta önce ilişki oldu, o yüzden bu kadar erken belirtisi olmaz diye gebeliğe yormadım hiç
Bebeğini neden kaybettin canim özel değilseBenim gebelikte vardı ama yanma yoktu kaşık ağırdı vardı bana bunlar normal geliyordu ama erken doğum yapıp bebeğimi kaybedince ağır bir belirti mi siye düşünüyorum ama sebebi bu mu bilmiyorum
Erken doğum 27. Hafta da suyum geldi bir hafta sonra vefat etti sebebi hala belli değil ikinci gebelikte rahim ağzı yetmezliğine bakılacak veya diğer testler yapılacak gel gör ki bir süre beklemek zorundayım sezaryen doğum yaptım klasik bir sene bekle diyorlar bazısı da demiyor altı ay diyor ama ben erken doğum yaparım siye tekrar çok korkuyorumBebeğini neden kaybettin canim özel değilse
Başın sağolsun canim sebebini mutlaka araştır gerekirse hızlandırsinlar baskı yap kolay bisey deyil Allahım korusun bütün bebekleri devaminida korusun canim bnmErken doğum 27. Hafta da suyum geldi bir hafta sonra vefat etti sebebi hala belli değil ikinci gebelikte rahim ağzı yetmezliğine bakılacak veya diğer testler yapılacak gel gör ki bir süre beklemek zorundayım sezaryen doğum yaptım klasik bir sene bekle diyorlar bazısı da demiyor altı ay diyor ama ben erken doğum yaparım siye tekrar çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?