Kusura bakmayın yeni üyeyimBöyle şeyleri paylaşırken başlığa yazın ki dan diye içeri dalmayalım hepimizin midesi kaldıramayabiliyor lütfen ya
Konuya cevap verirken fotograf vardı burda bilip bilmeden ne bu hayırdır sen? Ben gayet güzel uyarmışım o da gayet güzel kusura bakma demiş. Sen kimsin suan ya?Gayet normal sarı akıntı sormuş arkadaş fotograf atmamış birşey yapmamis neyini soyliycekti acaba anlam veremedim midejiz bulaniyorsa açmayın gebelik konularıni ne yapsam da insanların modunu dusursem diye bakıyorsunuz hayret hirsey
Aynı akıntı bende de meydana geldi. Sarı ve kremsi yapıda. Az önce yine karşılaştım. Hamilelik belirtilerinin arasinda mı?
Siz gebe misiniz?Bende de beyaz sarı arası koyu akıntı geliyordu adetime 3 gün kala kan verdim cuma günü beta hcg 26.7 cıktı dün tekrardan kan verdim beta hcg 131.4 cıktı inşallah gebelik vardır
EvetSiz gebe misiniz?
Sizin için inşallah gebelik vardır dedimSiz gebe misiniz?
Yaa inşallah CanımmSizin için inşallah gebelik vardır dedim
Aminn canım çok sağolYaa inşallah CanımmAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
benimde adetimin gecikmesinin 15. Günü gecikmenin 7. Günü kan verdim negatifti 12. Günü kan verdim negatif hala adet olamadım siz akıntıdan başka ne gibi belirtiler yaşadınız ?Bende de beyaz sarı arası koyu akıntı geliyordu adetime 3 gün kala kan verdim cuma günü beta hcg 26.7 cıktı dün tekrardan kan verdim beta hcg 131.4 cıktı inşallah gebelik vardır
Arada bi kasiklarimda ağrı oldu ama çok hafifti hala belirtim yok biraz biraz göğüs hassasiyeti olmaya başladı, bi kadın doğuma gidin isterseniz belki başka bi sıkıntı vardırbenimde adetimin gecikmesinin 15. Günü gecikmenin 7. Günü kan verdim negatifti 12. Günü kan verdim negatif hala adet olamadım siz akıntıdan başka ne gibi belirtiler yaşadınız ?
Benimde arada bir hafif kasıklarım ağrıyor. Kadın doğuma gittim sadece enfeksiyon var dedi acaba geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorumArada bi kasiklarimda ağrı oldu ama çok hafifti hala belirtim yok biraz biraz göğüs hassasiyeti olmaya başladı, bi kadın doğuma gidin isterseniz belki başka bi sıkıntı vardır
Benim de sarı akıntım oluyor. Adetim yarınla beraber 5 gün gecikmiş oluyor. 1. Günü test yaptım idrar testi negatifti pazar gününe kadar olmazsam tekrar yapacağım. Belirtiler yaşıyorum ilk kez böyle gecikmem oldu. Yuksek ihtimalle hamilelik diye düşünüyorum. Inşallah güzel haberleri alırız canım ikimizdeBenimde arada bir hafif kasıklarım ağrıyor. Kadın doğuma gittim sadece enfeksiyon var dedi acaba geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum
İnşALLAH canım bende belirti yok sadece ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor benimde hiç bu kadar gecikmemişti ama fitil kullandım o mu geciktirdi diye düşünmüyor değilim . Hayırlısıyla bebişlerimiz olsunBenim de sarı akıntım oluyor. Adetim yarınla beraber 5 gün gecikmiş oluyor. 1. Günü test yaptım idrar testi negatifti pazar gününe kadar olmazsam tekrar yapacağım. Belirtiler yaşıyorum ilk kez böyle gecikmem oldu. Yuksek ihtimalle hamilelik diye düşünüyorum. Inşallah güzel haberleri alırız canım ikimizde
Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerimiz gelsin 2021 bizlerin yılı olsunİnşALLAH canım bende belirti yok sadece ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor benimde hiç bu kadar gecikmemişti ama fitil kullandım o mu geciktirdi diye düşünmüyor değilim . Hayırlısıyla bebişlerimiz olsun
AMİNHayırlısıyla inşallah güzel haberlerimiz gelsin 2021 bizlerin yılı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?