• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı akıntı gelip hamile olan var mı ?

Ayy çokkk sevindim canım benim sağlıcakla gelsin inşALLAH bende hala adet olmadım dün kan testim 2 çıktı normalde 0.2 çıkardı bilmiyorum nasıl olucak ben ümidimi kestim .
Allahtan ümit kesilmez kuzum sen hep hayirlisini dile ve işte o geleceği zamanı iyi bilir 💕

Yaa hayırlı olsun inşallah
Belirtileriniz neydi peki başka 🙄 bende de var o akıntı , kasık bel agrısı göğüslerimde şişti
Adetime 6 gün var 🙄🤷🏼‍♀️
Adetin geçmeden test yapma canım. Hayal kırıklığına uğruyor insan çünkü kendimden biliyorum. Öncelikle teşekkür ederim 😍 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 Benim belirtiler sadece bel ağrısı ve kasık ağrısıydı göğüslerime el değmeyecek şekilde ağrıyordu hala da öyle.. Şimdilik bunlar inşallah sende hamişsindir❤

Adetin geçmeden test yapma canım. Hayal kırıklığına uğruyor insan çünkü kendimden biliyorum. Öncelikle teşekkür ederim 😍 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 Benim belirtiler sadece bel ağrısı ve kasık ağrısıydı göğüslerime el değmeyecek şekilde ağrıyordu hala da öyle.. Şimdilik bunlar inşallah sende hamişsindir❤
İnşallajh kuzum çok teşekkür ederim ♥️♥️

Back