- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Günümüz haber kaynaklarıda olayları biryerinden bulup çarptırabiliyor.Haber kaynağına güvenmiyorsanız neden yazıyorsunuz anlamadım,sözcü kaç yıllık gazete ...
Ülkemizde yandaş,muhalefet olmayan bir gazete bulursanız bana da haber verin..
Ben de başlara dikkat çekiyorum erkekleri geçiyor bayanların elini sıkıyor,okişi eli uzatmasa onunkini de sıkmayacaktı.
"Sadece basbakanin elini sıktı."
Gel de gulme simdi.
Basbakana dokununca gunah olmuyor demekki ahahaha.
Yemisim boyle hayat tarzini be.
Bilmem...gereksiz bi kural neden niye ?
kim koymuş neden koymuş o kuralı
ya kadının eli havada kalırsaBilmem...Belki de erkeğin eli havada kalmasın diye.
Haklısın deylayt. Bilgi sahibi olmadan fikir yürütebiliyoruz.Ben de öyle biliyorum ama bu herkes için böyle olmak zorunda değil. Ayrıca belki de bahsi geçen erkekler kendisiyle tokalaşmak istemedi? Sare Hanım da elinin geri çevrileceğini zannedip elini uzatmadı? O selamlaşma anında anlarsınız karşınızdakini biraz da olsa, erkeklere dikkat ettim Davutoğlu'yla tokalaştıktan sonra Sare Hanım'ı hazır ol gibi durup eğilerek selamlıyorlar, belki kadın da hissetti kendilerini geri çektiklerini ve hiç elini uzatma gibi bir girişimde bulunmadı. Fark ettiyseniz Davutoğlu kadınların elini sıkıyor, yani Sözcü'nün bize yansıtmak istediği gibi değil durum. Burada art niyet var ben bundan bahsediyorum. Haberde kimsenin elini sıkmadı sadece Erdoğan'ın elini sıktı diyerek herkesi farklı şekilde düşünmeye itiyorlar, çünkü videoda Erdoğan dışında başka bir erkeğin elini sıktığı da görülüyor. Benim sıkıntım bu durumla. Yalan ve yanıltmacalı haber yani, bilemiyorum ne kadar anlatabildim.
Aslında kim , niye bu kuralı koymuş bilmiyorum ama genel kabul görmüş görgü kuralıdır . Kadına önce yol verilmesi , yemekte siparişin erkek tarafından verilmesi gibi bir çok örnek verilebilir nedeni ne tam olarak bilmiyorum .gereksiz bi kural neden niye ?
kim koymuş neden koymuş o kuralı
Erdogan erkek degil miymiş...
erdoğanın yerinde olsam oturur bi düşünürüm bu kadın erkek milletvekillerin elini sıkmazken neden sadece benim elimi sıktı yoksa beeen yoksa beeeeen......diyeee
başarıya gıden her yol mübahtır[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?