Sare Davutoğlu onların elini sıkmadı

Çok büyük bir terbiyesizlik var bence şu anda Sare Davutoğlu'na karşı, hem de göz göre göre. Haberdeki video'yu izlemenizi tavsiye ederim, özellikle 01.05 . dkya dikkat edin, bir erkek elini uzatıyor ve kendisi de elini çekmiyor o da karşılık veriyor, o kişi Erdoğan değil, değil mi? Üstelik karşılaştığı erkeklerin hiçbirisi elini uzatmıyor, kalkıp da zorla mı sıkacak adamların elini ki bu kişilerden bazıları da özellikle uzatmıyor gibi. Çok yanlı bir haber olduğunu düşünüyorum bu haberin. İnsanları nasıl kışkırtacaklarını şaşırdılar :KK12:
AKP'li falan değilim hatta çok zıt bakıyoruz olaylara ama bu kadar da olmaz, bu resmen haksızlık, insanları yanıltmak dolduruşa getirmektir.

Çok büyük bir terbiyesizlik var bence şu anda Sare Davutoğlu'na karşı, hem de göz göre göre. Haberdeki video'yu izlemenizi tavsiye ederim, özellikle 01.05 . dkya dikkat edin, bir erkek elini uzatıyor ve kendisi de elini çekmiyor o da karşılık veriyor, o kişi Erdoğan değil, değil mi? Üstelik karşılaştığı erkeklerin hiçbirisi elini uzatmıyor, kalkıp da zorla mı sıkacak adamların elini ki bu kişilerden bazıları da özellikle uzatmıyor gibi. Çok yanlı bir haber olduğunu düşünüyorum bu haberin. İnsanları nasıl kışkırtacaklarını şaşırdılar :KK12:
AKP'li falan değilim hatta çok zıt bakıyoruz olaylara ama bu kadar da olmaz, bu resmen haksızlık, insanları yanıltmak dolduruşa getirmektir.
Önce kadının el uzatması gerekir.

Tam diyordum ki yaşam şekli öyle kimse zorla sıktıramaz taki erdoğanın elini sıktığını okuyana kadar o namahrem değilmi :KK14:

Kim kimin elini sıkmış, diğerlerininkini neden sıkmamış bilmiyorum. Bu hareketlerin ve haberlerin bazen bilinçli olarak sırf gereksiz gündem yaratıp dikkat dağıtmak için olduğunu düşündüğümden, üzerinde de durmuyorum.
Ama şöyle bir düşüncem var...
Hayrünnisa Gül'de gerçekten çok zarif bir hava vardı, kadının bir hanım duruşu vardı.
Emine Erdoğan, çok takdir ettiğim bir insan diyemem, ama onun da yine bir başbakan eşi havası vardı.
Ama Sare Davutoğlu'nda zerre böyle bir hava yok. Normalde başkası gösterse, bu başbakanın eşi dese, hayatta inanmam.

Başbakanın karısı böyle radikal bir harekette bulunuyorsa tabi ki haber olur.Ayrıca milletvekillerine saygısızlık etmiş bence,mahrem anlayışından dolayı yaptıysa neden Erdoğan'ın elini sıktı...
Erdoğan'ın elini sıkması konusunda size katılıyorum saçma olmuş, ancak bir bayanın erkekle tokalaşmaması neden radikal bir hareket oluyor anlamadım??

Cahil cuhale iyyy erdohan erkk degil mi onun elini sıktı diye gunaha girmistir simdik ... tobbe tovbe boyle insanlari alacan gokten temizliyecen ...

Sen yazınca izledim.
Videonun 1:10 dk sında gelen adam elini uzatıyor ve tokalaşıyorlar.
Sözcü olayı abartmış.
ben videoda Erdoğan ı da görmedim,gören var mı?

Erdoğan'ın elini sıkması konusunda size katılıyorum saçma olmuş, ancak bir bayanın erkekle tokalaşmaması neden radikal bir hareket oluyor anlamadım??
Şöyle ki,orada millet tarafından seçilmiş insanları tokalaşmayıp,sadece erdoğanla tokalaşırsa tabiki de haber olur,haber olacağını o da biliyor,sıkıyosa erdoğanın elini sıkmasın bakalım,ozaman kalkıp ayakta alkışlarım ben de...:KK76:

Önce kadının el uzatması gerekir.

Ben de öyle biliyorum ama bu herkes için böyle olmak zorunda değil. Ayrıca belki de bahsi geçen erkekler kendisiyle tokalaşmak istemedi? Sare Hanım da elinin geri çevrileceğini zannedip elini uzatmadı? O selamlaşma anında anlarsınız karşınızdakini biraz da olsa, erkeklere dikkat ettim Davutoğlu'yla tokalaştıktan sonra Sare Hanım'ı hazır ol gibi durup eğilerek selamlıyorlar, belki kadın da hissetti kendilerini geri çektiklerini ve hiç elini uzatma gibi bir girişimde bulunmadı. Fark ettiyseniz Davutoğlu kadınların elini sıkıyor, yani Sözcü'nün bize yansıtmak istediği gibi değil durum. Burada art niyet var ben bundan bahsediyorum. Haberde kimsenin elini sıkmadı sadece Erdoğan'ın elini sıktı diyerek herkesi farklı şekilde düşünmeye itiyorlar, çünkü videoda Erdoğan dışında başka bir erkeğin elini sıktığı da görülüyor. Benim sıkıntım bu durumla. Yalan ve yanıltmacalı haber yani, bilemiyorum ne kadar anlatabildim.

Haber kaynağına güvenmiyorsanız neden yazıyorsunuz anlamadım,sözcü kaç yıllık gazete ...

Emineynen tayyibin pabucu daha 3 hafta gecmeden dama atilmis millete bak :D Cok keyifli okumak yemin olsun :)

Haber kaynağına güvenmiyorsanız neden yazıyorsunuz anlamadım,sözcü kaç yıllık gazete ...

Hayır gözle görülür bir yanıltmaca var ama siz diyorsunuz ki kaç yıllık gazete. Video'yu izleyin 1 dkdan sonrasına dikkat edin bir erkek geliyor elini uzatıyor ve Sare Davutoğlu da onun elini sıkıyor. O kişi de Erdoğan değil. Bu şimdi bunca senelik gazete dediğiniz bir gazeteye yakışan tarzda bir haber mi?

Belki bu yorumu başkasına yaptınız ama ben üstüme alındım ve kendimi açıklama gereği duydum. Türkiye'de tarafı ne olursa olsun, istediği kadar köklü olsun şahsen hiçbir gazeteye güvenmiyorum, üstelik de internet haberlerine on kat daha fazla şüpheci yaklaşıyorum. Şimdi burada birine haksızlık yapıldığını açık açık görebiliyorsam ama bu gazetelere itimat etmiyorsam aman bana ne deyip çıkmam mı gerekiyor? Ben olaya şu anda başbakanın eşi ıvır zıvır diye bakmıyorum. Hakkı yenen biri var olarak bakıyorum ve kendisini şu anda burada savunma hakkı olmadığına göre gördüğüm bir şeyi başkalarına da gösterip daha az insanın kinlenmesini sağlamaya çalışıyorum, kendimce.

Hayır gözle görülür bir yanıltmaca var ama siz diyorsunuz ki kaç yıllık gazete. Video'yu izleyin 1 dkdan sonrasına dikkat edin bir erkek geliyor elini uzatıyor ve Sare Davutoğlu da onun elini sıkıyor. O kişi de Erdoğan değil. Bu şimdi bunca senelik gazete dediğiniz bir gazeteye yakışan tarzda bir haber mi?

Belki bu yorumu başkasına yaptınız ama ben üstüme alındım ve kendimi açıklama gereği duydum. Türkiye'de tarafı ne olursa olsun, istediği kadar köklü olsun şahsen hiçbir gazeteye güvenmiyorum, üstelik de internet haberlerine on kat daha fazla şüpheci yaklaşıyorum. Şimdi burada birine haksızlık yapıldığını açık açık görebiliyorsam ama bu gazetelere itimat etmiyorsam aman bana ne deyip çıkmam mı gerekiyor? Ben olaya şu anda başbakanın eşi ıvır zıvır diye bakmıyorum. Hakkı yenen biri var olarak bakıyorum ve kendisini şu anda burada savunma hakkı olmadığına göre gördüğüm bir şeyi başkalarına da gösterip daha az insanın kinlenmesini sağlamaya çalışıyorum, kendimce.
Ben de başlara dikkat çekiyorum erkekleri geçiyor bayanların elini sıkıyor,okişi eli uzatmasa onunkini de sıkmayacaktı.

Back