- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
. . .Hayat tarzı bunu gerektiriyorsa Erdoğanın da elini sıkmamalıydı. O zaman samimiyeti daha inandırıcı olurdu bence.
Başbakanın karısı böyle radikal bir harekette bulunuyorsa tabi ki haber olur.Ayrıca milletvekillerine saygısızlık etmiş bence,mahrem anlayışından dolayı yaptıysa neden Erdoğan'ın elini sıktı...zaten bunun haber olması bi garip sizene bizene kimene
evet yazdım onuda yukarıya tokalaşmamalıydıBaşbakanın karısı böyle radikal bir harekette bulunuyorsa tabi ki haber olur.Ayrıca milletvekillerine saygısızlık etmiş bence,mahrem anlayışından dolayı yaptıysa neden Erdoğan'ın elini sıktı...
napcan tatlım bırak elini sıkmadığı adamlar düşünsün....Başbakanın karısı böyle radikal bir harekette bulunuyorsa tabi ki haber olur.Ayrıca milletvekillerine saygısızlık etmiş bence,mahrem anlayışından dolayı yaptıysa neden Erdoğan'ın elini sıktı...
Erdoğan'ı erkekten saymamış mı acaba hayat tarzını uygularken. Kurallarını onun için yıkmış:) Enteresan :)))hayat tarzını uygulamış tebrikler
hayrunisa gülü severim ben akpli eşlerden,o zarif bir kadındı bence.herkes basbas bağırıyordu zarif naif başbakan diye alın size zarif naif başbakan
ayyyyyyyyyyy farketmedim okurken yazdımya alttaki mesajdaErdoğan'ı erkekten saymamış mı acaba hayat tarzını uygularken. Kurallarını onun için yıkmış:) Enteresan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?