Sare Davutoğlu onların elini sıkmadı

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
448
Yeni AKP Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu erkek milletvekillerinin elini sıkmadı.
AKP 1. Olağanüstü Büyük Kongresi için Arena Spor Salonu’na gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun bugün AKP Genel Başkanlığı ilan edilecek. Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından AKP’nin yeni genel başkan seçiminin yapılacağı tek maddelik kongre bugün yapılıyor. Davutoğlu, kongreyle AKP’nin genel başkanlık koltuğuna oturacak.
Başbakan Erdoğan’dan önce yeni başbakan adayı Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte salona geldi.

ERKEKLERİN ELİNİ SIKMADI

Kürsüye gelen Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu kurultay salonundakileri selamladıktan sonra yerlerine oturmak üzere harekete geçti. Bu sırada Ahmet Davutoğlu’nun milletvekilleriyle tokalaşarak yerine ilerlediği, Sare Davutoğlu’nun ise erkek milletvekillerini es geçerek sadece kadınların elini sıktığı görüldü. Sare Davutoğlu, sadece Başbakan Erdoğan’ın elini sıktı.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/sare-davutoglu-onlarin-elini-sikmadi-587050/#_=_

bende mesela yabancı kimsenin elini sıkmam ama birisi yabancı da olsa kardeşim abim gibidir sıkarım elini bunda ne var ki anlamadım

Hayat tarzı bunu gerektiriyorsa Erdoğanın da elini sıkmamalıydı. O zaman samimiyeti daha inandırıcı olurdu bence.
. . .
giving-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

gayri ihtiyarı olabilir
ama bilinçli sıktıysa yanlış tokalaşmamalıydı evet
artı ben ilk okuduğumda farketmedim

tepki alırmıyım diye desem alırsa alsın konuşan konuşşun tokalaşmasaydı keşke

zaten bunun haber olması bi garip sizene bizene kimene :cool:

Son düzenleme:
zaten bunun haber olması bi garip sizene bizene kimene :cool:
Başbakanın karısı böyle radikal bir harekette bulunuyorsa tabi ki haber olur.Ayrıca milletvekillerine saygısızlık etmiş bence,mahrem anlayışından dolayı yaptıysa neden Erdoğan'ın elini sıktı...

Başbakanın karısı böyle radikal bir harekette bulunuyorsa tabi ki haber olur.Ayrıca milletvekillerine saygısızlık etmiş bence,mahrem anlayışından dolayı yaptıysa neden Erdoğan'ın elini sıktı...
evet yazdım onuda yukarıya tokalaşmamalıydı

napcan tatlım bırak elini sıkmadığı adamlar düşünsün....:KK14:

Uzun maratonun devir teslim töreninin duygusallığına tanık olacağım zannıyla saatlerdir çakılıp kaldım TV.nin karşısında. İzlediklerim 2015 seçim propagandasından başka bir şey değil.
Gözlerimin buğulanacağını beklerken strese girdim yine. Töbe töbe... :KK14:

Bir kadin erkek birinin elini benim inanclarima göre sıkmamalı.
Sare hanim da sikmamis ama bence inancına göre değil, eger sadece Erdoğan'ın elini sıkmıssa digerlerini tiye almadigindandir diye düşünürüm. .
Onaylanacak bir hareket değil. .

Back