• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sardunya Zakkumumun oluunun doum gn. yi ki dodun

özümüm sen de bir harikasınŞeniz hazıra konmuş:jeyyar: gözüksende ben senin yüreğini içini ruhunu biliyorum:asigim::1hug:çok teşekkür ediyorumŞeniz
amin canısı cümlemiz için:Saruboceq: cümlemizin evlatları için:Saruboceq:

yüreğim yüreğinde

bilmelisin

sana olan hislerimi

hissetmelisin

sen cefakar

sen vefakar

sen dünyanın en fedakar

annesine sevgilerimle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bak sardunyam hazıra konmadım hazırladım:jeyyar:

napim incim tüm duygularımı yazmış zaten yorulmasın dedim şu yaşlı parmaklarım:roflol::roflol:

oğluna sağlıklı başarılı mutlu nice güzel seneler dilerim.
hayatı boyunca sizin gurur kaynağınız olur inşallah! opuyorumnanaktan

sarduşum meleğim kkmızın yakışıklı abisinin doğumgünü kutlu olsun
Allah askerliğini,damatlığınıda görmeyi nasip etsin canım...

güller güzel annemize,pastada kkmızın en yakışıklı abisine gelsin

sevdikleriyle birlikte nice güzel seneler ve yaşlar diliyorum oğluna.ayrıca başarıları için tebrik ederim.çok şanslısın sarduş.Allah ne güzel bi evlat nasip etmiş.biz de görürüz umarım böyle güzel yıllarla büyüyen başarılı ve sağlıklı evlatlarımızı

ALLAH ım hayırlı, sağlıklı, uzun ömurler nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan​

oğluna sağlıklı başarılı mutlu nice güzel seneler dilerim.
hayatı boyunca sizin gurur kaynağınız olur inşallah! opuyorumnanaktan

sarduşum meleğim kkmızın yakışıklı abisinin doğumgünü kutlu olsun
Allah askerliğini,damatlığınıda görmeyi nasip etsin canım...

güller güzel annemize,pastada kkmızın en yakışıklı abisine gelsin

Bende kutlarim oglunun d.gununu ;nice senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...

oglusunun yenı yası kutlu olsun sarduş
öperim onudaŞeniz

bnde kutlarım
daha nice güzel yaşlara

nice nice seneler görsün ,herşey gönlünce olsun inş=)

sarduşumm yakışıklı oğluşunun doğum günü kutlu olsun allah bir ömür boyu yüzünüzü güldürsünnnnnn

sardunya ablam oglunun dogum günü kutlu olsun
cok sevindim
senin gibi genc bir annenin gencecik oglu varmis masallah:nazar:

dünya tatlılarıŞeniz hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerŞenizopuyorumnanaktana.s.
benim için bu çok özel eşi bulunmaz günümüzü paylaşmanız beni inanılmaz duygulandırdı mesut mutlu bahtiyar ettiopuyorumnanaktan

güzel dilekleriniz için ayrıca sonsuz teşekkürlerŞeniz

cümlemizin evlatlarına aileleri ve sevdikleri ile beraber hayırlı mutlu sağlıklı başarılı uzun ömürler diliyorum:Saruboceq:

yüreğim yüreğinde

bilmelisin

sana olan hislerimi

hissetmelisin

sen cefakar

sen vefakar

sen dünyanın en fedakar

annesine sevgilerimle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bak sardunyam hazıra konmadım hazırladım:jeyyar:

napim incim tüm duygularımı yazmış zaten yorulmasın dedim şu yaşlı parmaklarım:roflol::roflol:

özümüm hazıra kondun derken asla tenkit etmedimkaydirigubbakcemile yani hazıra kondun ama ben senin yüreğinden bunların geçtiğini bu duyguları bana karşı beslediğini biliyorum dedimvereliniortak

şaka bir yana hazıra konma sebebin neydiCADIARZU çok yoğun olduğundandır eminim:jeyyar: gece gündüz çıbıkım benim:jeyyar:

doğum günü kutlu olsun yakışıklı prensin sarduşumun oğluşuu nice sağlıklı mutlu uzun seneler yaşasın inşlallahhhhhhhhhhhhhh herşey gönlünce olsun inşallahhhhh

sarduşumm genç annesin dömü sen oda oğlun değül kardeşin hehehehe öptümmmmmm

doğum günü kutlu olsun yakışıklı prensin sarduşumun oğluşuu nice sağlıklı mutlu uzun seneler yaşasın inşlallahhhhhhhhhhhhhh herşey gönlünce olsun inşallahhhhh

sarduşumm genç annesin dömü sen oda oğlun değül kardeşin hehehehe öptümmmmmm

elçincim Şenizçok teşekkürleropuyorumnanaktan

şey:kedi: kem :sinifsinif:küm:sinifsinif: itiraf ediyom :gitme:evet oğlum benim kardeşimkaydirigubbakcemile3

Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin bunlarla biz anneleri imtihan etmesin .

Evladına nice hayırlı seneler dilerim canım . inşallah bütün güzelliklerini görür ve yanında olursun :))

canısı ben nasıl görmedim şaşıyorum hala.
dün annem ameliyta oldu gözünden.malum yanındaydım çok özür dilerim

canım oğlunu allahım sana bağışlasın,tüm sevdikleriyle sağlıklı ,uzuuuun,mutlu ,huzurlu,başarılı bir hayat onun olsun.:Saruboceq:
doğum günü kutlu olsun alkisalkisalkis
aslan burcu he heey benim gibi ,vay aslanım benim.beraberce nice güzel yıllara tatlım opuyorumnanaktan
tüm isteklerinizi olması dileğiyle öpüyorum her ikinizide Şeniz

rabbim nice mutlu sağlıklı yıllara erdirsin inşallah... :Saruboceq:

maşallah ya 15 yaşında bir oğlun var... :lepi: delikanli olmuş artık... tabi annesine de yoldaş ve arkadaş... :içelim:

rabbim acısını göstermesin...... :Saruboceq: beraber sağlıkla nice mutlu ve huzurlu yıllara inşallah......

:Saruboceq:

zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus

Back