- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
Oğlak Burcu Günlük Falı
Nedensiz sıkıntılar ve bunalımlar sık sık gündeme gelebilir. Ama bütün bunların nedeni psikolojik. Bu kadar sıkılmayın. Bir olay sonucunda ve de karşınızdaki o insanın tepki ve davranışları nedeniyle önemsemediğiniz küçük gördüğünüz hatta aşağıladığınız birisi hakkında yanıldığınızı anlayacaksınız. Hemen onarıma başlayın. Bir yardım teklifi alabilirsiniz:1shok:kafamçokkarıştı
kocamin patronuna sinirlendim, emme vallaha kilmseyi asalamadim yaws, herkes Allah'in kulu degil mi
tovbe tovbe, tarot ifitra etmis heeeeeeee
yanilmam o patron nalet olasica herif, u haftadir bizi oyaliyor, hala ayligimizi vermedi, cocuklarla pem perisan olduk, onun yuzunden iki kunyemi saatim, sabah gidip son kalan kunyemi satcam(
Oğlak Burcu Günlük Falı
Nedensiz sıkıntılar ve bunalımlar sık sık gündeme gelebilir. Ama bütün bunların nedeni psikolojik. Bu kadar sıkılmayın. Bir olay sonucunda ve de karşınızdaki o insanın tepki ve davranışları nedeniyle önemsemediğiniz küçük gördüğünüz hatta aşağıladığınız birisi hakkında yanıldığınızı anlayacaksınız. Hemen onarıma başlayın. Bir yardım teklifi alabilirsiniz.