Sardunya Zakkum'dan Günlük Burç Yorumları

Balık Burcu Günlük Falı

Elinizdeki imkanlara güvenerek harekete geçmeden önce baştan hesap yapmanız lazım. Yazı veya hesapla ilgili konularda bazı önemli hatalar yapabilirsiniz. Kararsızlığınızı yenin ve önünüzde bir fırsat olduğunu anlayın. Bu arada sağlığınızı ihmal etmeyin. Herhangi bir işi üstlenirken bu özelliğinizi kullanıyor ayrıntılara son derece önem veriyorsunuz.

Oğlak Burcu Günlük Falı

Nedensiz sıkıntılar ve bunalımlar sık sık gündeme gelebilir. Ama bütün bunların nedeni psikolojik. Bu kadar sıkılmayın. Bir olay sonucunda ve de karşınızdaki o insanın tepki ve davranışları nedeniyle önemsemediğiniz küçük gördüğünüz hatta aşağıladığınız birisi hakkında yanıldığınızı anlayacaksınız. Hemen onarıma başlayın. Bir yardım teklifi alabilirsiniz:1shok::nazar:kafamçokkarıştı

kimi aşağıladın bakemkaydirigubbakcemile3

kocamin patronuna sinirlendim, emme vallaha kilmseyi asalamadim yaws, herkes Allah'in kulu degil mi
tovbe tovbe, tarot ifitra etmis heeeeeeee

kocamin patronuna sinirlendim, emme vallaha kilmseyi asalamadim yaws, herkes Allah'in kulu degil mi
tovbe tovbe, tarot ifitra etmis heeeeeeee

daha önceden kötü düşündüğün birisi hakkında gece 24 ten bu gece 24 e kadar bir zaman içinde yanıldığını anlayacaksın diyor fal ....

yanilmam o patron nalet olasica herif, u haftadir bizi oyaliyor, hala ayligimizi vermedi, cocuklarla pem perisan olduk, onun yuzunden iki kunyemi saatim, sabah gidip son kalan kunyemi satcam :KK43:(

yanilmam o patron nalet olasica herif, u haftadir bizi oyaliyor, hala ayligimizi vermedi, cocuklarla pem perisan olduk, onun yuzunden iki kunyemi saatim, sabah gidip son kalan kunyemi satcam :KK43:(

canım senin için ve ailen için inan çok üzüldüm:çok üzgünüm:

cadım benim ne demek istediğimi hala anlamadın...bugün düşündüğün kişi hakkında değil eskiden düşündüğün kişi hakkında bugün yanıldığını anlayacaksın diyor burç yorumun:1hug:

Oğlak Burcu Günlük Falı

Nedensiz sıkıntılar ve bunalımlar sık sık gündeme gelebilir. Ama bütün bunların nedeni psikolojik. Bu kadar sıkılmayın. Bir olay sonucunda ve de karşınızdaki o insanın tepki ve davranışları nedeniyle önemsemediğiniz küçük gördüğünüz hatta aşağıladığınız birisi hakkında yanıldığınızı anlayacaksınız. Hemen onarıma başlayın. Bir yardım teklifi alabilirsiniz.

:1shok::1shok::1shok:

Oğlak Burcu Günlük Falı

Nedensiz sıkıntılar ve bunalımlar sık sık gündeme gelebilir. Ama bütün bunların nedeni psikolojik. Bu kadar sıkılmayın. Bir olay sonucunda ve de karşınızdaki o insanın tepki ve davranışları nedeniyle önemsemediğiniz küçük gördüğünüz hatta aşağıladığınız birisi hakkında yanıldığınızı anlayacaksınız. Hemen onarıma başlayın. Bir yardım teklifi alabilirsiniz.

:1shok::1shok::1shok:

meleğim neden bu kadar şaşırdın:uhm: çok mu doğru çıktı:uhm:

Koç Burcu Günlük Falı

Sizden para veya eşya isteyebilecek olan dostunuz kötü niyetli olmasa bile sizden aldığını iade edemeyebilir. Sizi sevmeyen kimselerin aleyhinizdeki tutumları dostlarınız tarafından önlenecektir. Karşı cins ilişkilerinde şanslı olmanıza rağmen duygusal olarak karışık bir yapıdasınız.

Boğa Burcu Günlük Falı

ıyimserliğiniz ve acıma hislerinizin artması iyi niyetinizi suistimal edebilecek kimselerin de yanınıza yaklaşmalarına neden olabilir. Özellikle de iş çevrenizde bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor. Önemli bir uyarım var; bu üç gün içinde her türlü sözleşmelerden, kefil olma gibi durumlardan, yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

ıkizler Burcu Günlük Falı

Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız. Onların size karşı gösterdikleri anlayış ise oldukça fazla. daha çok şansınızı zorlamamalısınız. Yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanlarla beklemediğiniz güzel bir gece yaşayabilirsiniz. Arkadaşlık ve işbirliği konularında hassas ve temkinli davranmaya çalıştığınız kadar eğiliminiz de çok fazla ama genelde topluma açılma eğilimindesiniz.

Yengeç Burcu Günlük Falı

Genelde sosyal ilişikleriniz uyumlu ve her zamankinden daha gündemde olacak. Öte yandan evli olmayanlar sevdikleri ile ilişkilerini geliştirme imkanı bulabilirler. Etkilemeyi düşündüğünüz kimsenin dikkatini çekebilmek için fazla efor sarfediyorsunuz. Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz. Kendinizi yormamanızı öğütlüyorum.

Aslan Burcu Günlük Falı

Kararlı ve disiplinli olduğunuz için başarı kazanacaksınız. Güç ve dürtüleriniz size savaşma cesareti veriyor. Bugün ya da engeç iki gün içinde maddi konular ve alışverişler gündeme gelecektir. Parasal konuları bir oranda hallediyorsunuz. Sizi sıkan bir konudan kurtulmak için harekete geçmeniz ve yorgunluğu göze almanız olasıdır.

Başak Burcu Günlük Falı

Bu haftanın sonuna doğru sorumluluğunuz artacak ve ek görevler yükleneceksiniz. ış vereniniz veya ev içinde birlikte olduğunuz büyüğ¸nüz size bazı sorumluluklar yüklemek istiyor olabilir. Bu ani gelişmeler karşısında daha temkinli ve detaycı olmanız gerekecek. Çünkü alacağınız sorumluluk sandığınız kadar basit olmayacaktır.

Terazi Burcu Günlük Falı

Günün ilk saatlerinde soğukkanlı bir insan olmanın avantajlarını kullanabilir ve yolunda giden şeyleri tersine çevirebilirsiniz. ıkili ilişkilerinizde de bazı terslikler görülebilir. Bugün karşı cins ilişkileri sizin aleyhinizdedir. Devam eden bir ilişkiniz varsa, herşeyi oluruna bırakmanız; yalnızsanız bir girişimde bulunmamanız yararınıza olacaktır.?

Akrep Burcu Günlük Falı

Akşama doğru rahatlayacaksınız. Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız. Yakın bir dostunuzdan olumlu bir haber almış olmanız moral açısından size oldukça destek olacaktır. Bir ara ev içindeki tatsız ilişkilerinizi düzenlemekle geçireceksiniz. Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekecek.

Yay Burcu Günlük Falı

Özellikle ortak sorunlar çerçevesinde diğer fertlerle tartışmalara girmeniz çok mümkün. Çocukça davranışlarda bulunmazsanız, bu gibi tatsızlıkları önleyebilirsiniz. Mantık ve aklınızı kullanmanız gereken yerde duygularınıza kulak verirseniz atacağınız adımlar doğru olacaktır. Neden utangaçsınız?Sokulgansınız ama biraz da utangaç.? ?

Oğlak Burcu Günlük Falı

Her ne kadar ince eleyip sık dokuyarak bir plan hazırlamış bile olsanız, ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Olaya objektif yaklaşmanın sağlayacağı yararı unutmamalı ve bu konunun tartışma boyutlarına varmamasına özen göstermelisiniz.

Kova Burcu Günlük Falı

ıyimserliğiniz ve acıma hislerinizin artması iyi niyetinizi suistimal edebilecek kimselerin de yanınıza yaklaşmalarına neden olabilir. Özellikle de iş çevrenizde bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor. Genelde bugün sevgi ve aşkta umduğunuzu bulabileceksiniz. Çekiciliğinizin ve cazibenizin fazlalaştığı ve karşı cins ile ilişkilerinizin arttığı bugün sevgilinizin sizi baskı altında tutmak istemesi ve kıskanması ile gelişebilir.

Balık Burcu Günlük Falı

Sorunu biliyoruz. Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir. Herşey düzelecek, olaylar istediğiniz doğrultuda gelişme gösterecek. Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var. Alışverişlerde ve her türlü haberleşmelerde dikkatli olmanız gerekiyor. Hedeflerinizi elde etmek için büyük bir itilim duymanız olasıdır.

X