sararmış lake mobilyalar

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
selam arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim haliyle mobilyalarımda daha yeni sayıllır.evim çok güneş görüyor ve bundan dolayı beyaz lake olan tv ünitemin güneş gören kısmı sararmış.çamaşır suyu döktüm, beklettim ne yaptım olmadı.bilenler, tavsiyesi olanlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi.....

valla eşimin amcası mobilya boyacısı bana dediği lake mobilya sararmasın istiyorsan kaliteli boya kullanılacağı ve mümkünse direk güneş görmemesi gerektiği eğer sarardıysa boyadan başka çare olmuyo...ben de eskitme yatak odamı lake yaptırrıcam da kendisine...

evet canım rkyogn un da dediği gibi tamamen boya kalitesi ile ilgili..
yapacak birşey yok, ileriki zamanda mobilyalarını tekrar boyatabilirsin

üzüldüm yaa... bulunduğu konumda güneş görmemesi mümkün değildi.bütün ev eşyalarımı aynı yerden aldım.birçoğunda sonradan sorun oldu aslında ucuzunada kaçmadık ama demek kullandıkları boya kaliteli değilmiş

benımde üst mutfak dolaplarım beyaz lakeydi, mutfagım full gunes goruyor. sarardılar. enıstem mobılyacı. kalıtelı boya kullanmamıslardır kızım tekrar boyamak lazım dedi.

ya aslında çok para da verseniz tamamen üretici firmanın vicdanına kalmış ne yazık ki..
boşverin gelen mala gelsin, cana gelmesin..

yapacak bir şey yok.lake kullanmak zor gerçekten.benim kardeşin vardı.çok guzellerdi ama en küçük çarpma izi hemen belli ederdi.mesela geçen bir arkadaş pierre cardinden almış.biz 7 kat boya kullanıyoruz demişler.bence de 7 kat olmalı ki dayansın

kızlar gerçektende beyaz lake yatak odası alacaktım vazgeçtim açıkcası alsam sonradan sararırsa üzülürüm o yüzden bilemiyorum bizim ev full güneşli

yatak odam beyaz lake,ingiliz country. gunesde gormuyor ama sap sari oldu.daha 3 yillik mobilya.sinir oldum.ucuzda değildi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…