bence çok yakışır bende yeşil gözlü kumralım.ocak ayından beri bıkmadan kızıl kullanıyorum.ben aşk aleviyle başladım sonra kor ateşi kızlına döndüm :)git gide kırmızıya yakın oluyorum :) yanı demek istediğim çok yakışır.:90:
ben daha once sonbahar kızılını denemıstım olmustu ama bıraz koyuydu zamnla kızılı gıdınce sonbaharı kaldıtekrar acık renge donmustum ama sımdı saclarımı kestırdım omuzuma yakın sacım acık renk ozellıkle ve sarı tonları hıc olmuyor.askalevı daha acık sarap kızılına gore degılmi?
evet bi ton daha açık.koleston dan başkası yaramadı sacıma.şimdi kor ateşi kızılı alıyorum köpük boya olanından 5 dakkada boyuyorum.güneştede oyle parlıyorki anlatamam :)
rica ederim :) benım eski saç rengim sarıydı uzun sure kullandım.sonra kag-hvenın her tonunu kullandım.en son bı akşam cesaret ettım ve boyadım.inan sende pişman olmazsın.ve kullandıkca gıt gıde kızılın diğer tonlarını kullanmak ıstıyceksın
benım hep sarıydı kahve tonlarına hıc gecemedım ondan belkıde kızıl dusunduruyordur benı..aklıma gelmıyor hıc baska renge boyamaksarı ve kızıl..kızıl zamnla akıyor ya rengı acılıyormu mat mı duruyor?