Gebeliğe Hazırlık Saraçoğlu kürlerine başlayacak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gidiyorum doktora bazı sağlık sorunları çıktı. Yumurta kalitesizliği var bende, acaba çatlamada olmuyor mu ki diye düşündüm? Bu önümdeki adet döngümde kontrol ettirmeyi düşünüyorum artık yumurta büyümesini ve gerekirse çatlatma iğnesi yaptırcam.
Yumurtayi belli bir kaliteye ulaşmayinca ne büyütme hapi verirler ne de igne vururlar diye biliyorum niyede doktorlar daha iyi bilir ama

Benim memleket Bolu ama Karsta yaşıyorum şuan ve doktorlardan çekmediğim çile kalmadı. Şuan başka bir özel buldum burda mecbur onuda deneyeceğim.

Merhabalar bende soğan kürü yapmak istiyorum da bilen biri varsa yardımcı olabilir mi internette kafam karıştı baktım da 🙏🏻

Evet başladım 1 hafta oldu 🙏🏻
Canım seni burada görünce sorayım dedim 😄 benim de bugün 11inci günüm 4 günüm kaldı Allah nasip ederse. Sende ne gibi değişiklikler oldu soğan suyunu kullanırken? Benim yumurtlama günüm de geçti ve sol göğsümde acayip bir ağrı var.

Canım seni burada görünce sorayım dedim 😄 benim de bugün 11inci günüm 4 günüm kaldı Allah nasip ederse. Sende ne gibi değişiklikler oldu soğan suyunu kullanırken? Benim yumurtlama günüm de geçti ve sol göğsümde acayip bir ağrı var.
Ay VALLA bilmiyorum hiç bi değişiklik hissetmiyorum ben yumurtlama günümü de bilmiyorum 🤷‍♀️

Arkadaşlar bende yumurta tembelliği var geç adet oluyorum ve yumurtalarım büyümüyor.6 ay boyunca yumurtlama tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı.Bende araştırma yaptım saracoglunun bitkisel kurlerini denemeye karar verdim.oncelikli olarak 15 gün boyunca soğan kürü yapicam sonra 21 gün incir kürünü denicem en sonda testere dişli aslan pençesini deniycem.Benim gibi olan varsa gelin beraber Kürlere başlayıp birlikte bu süreci takip edelim.bir de bu kürü kullananlar tecrübelerini paylasirsa çok sevinirimm.

Testere dişli aslan pençesi ne zaman kullanılıyor .hayit suyu adet olana kadar kullanılır mi bilgisi olan var mı

X