Saplantılı eski sevgili..

aileniz teknolojiden cok anliyor mu? fotosop dersiniz ne olacak. bence aileniz cok problemli degilse onlara soyleyin mutlaka.

sevgilim beni tehdit etti elimde resimlerin var ailene atıcam falan filan şimdi polisi arıyorum dedim bayada küfür ettim korkudan nereye kaçıcağını şaşırdı mal bunlar dan korkmuycaksın üstüne gşdiceksin sakın boyun eğme lütfen

Ay canım ya(((( Gerçekten berbat.
Bak TV lerde neler görüyoruz. Bence kesinlikle ya ailene ya polise git. Ertelemeyin lütfen.

Korku ve çaresizliğini okurken bile hissettim. Kıyamam.. Ama lütfen karşı tarafa bu korkuyu bundan sonra hissettirme. Böyle insanlar karşı tarafı sindirdiğini fark ettikçe veya manipüle ettikçe daha fazla üzerine giderler. Eğer seni mesaj ile tehtid ediyorsa derhal polise git hatta bir aile büyüğünden destek alarak dava açma yoluna da git. Büyük yaptırımları olmasa da karşı tarafı korkutmaya yetecektir. Ailenden ise bence ilk olarak annene aç bu konuyu. İlk başta kızsa da en sonunda annelik içgüdüsü ağır gelip seni korumak için elinden geleni yapacaktır. Haberlerde öldürülen, yüzüne asit atılan kadınlar varken, böyle bir devirde annen seni yalnız bırakmaz diye düşünüyorum. İnşallah da öyle olur. Son olarak da ailene fotoğraf konusunun shop olduğunu söyle ve sonuna kadar inkar et.

Malesef o dediğiniz gibi olmuyor benim yakın arkadaşım biz lisedeyken böyle bir psikopat tarafından zorla kaçırıldı onlar sevgili bile değildi. Sadece arkadaşlardı ve çocuk arkadaşımı kafaya takmıştı platonikti... Bence kesinlikle konuşmaması lazım.

Konu sahibi durumu ailene bildir. Başka bir şehirde teyzen dayin halan vs.. bir akraban varsa oraya git. 1 yıl kadar orada kal seni tamamen kafadan silmeli...

Böyle tipler korktukça üzerine gelir, benim de başıma gelmişti gençlik yıllarımda bir kaç kez “git selamımı da söyle ……. salağı” dedim kapadım telefonu yüzüne telefonu.

Şunu unutmayın ailenizin vereceği tepki, bu manyaklara boyun eğmekten iyidir. Ailem bana kıyamaz, kızsa da bağırsa da biliyorum ki iyiliğimi ister, ama böyle psikopatlara sakın boyun eğmeyin. “Sen zahmet etme, ben söylerim sen zararlı çıkarsın” de çekil köşene.

Aileniz ne kadar katı olursa olsun, hiç bir zaman sizin üzülmenizi acı çekmenizi istemez, en fazla ne olabilir, git dayılarına güzelce anlat sakın boyun eğme!

Havlayan köpek ısırmazmış bırak havlasın yapacak olan icraata geçerdi . amacı seni korkutup elinde tutmak .

Insallah o zorbayla evlenmek zorunda kalmamıştır.ne oldu şimdi o arkadaşınıza?

Insallah o zorbayla evlenmek zorunda kalmamıştır.ne oldu şimdi o arkadaşınıza?
Yok çok şükür öyle bişey olmadı 2 gün köydeki evlerine götürmüş arkadaşımı. Köylü kadınlarda adamın normal gelin getirdiğini sanmış herkes eve kızı görmeye gelmiş. Arkadaşım da "beni zorla kaçırdı benim annem beni çok merak eder onu çok özledim kurtarın beni" diye çok ağlamış. Kadınlarda çocuğa "çabuk bunu geri götür bunun annesi çok merak eder yazık zorla kaçırılmaz" diye baskı yapmışlar. Kadınlarda çok üzülmüş arkadaşımla birlikte hepsi de ağlamış. Aileside istememiş. Kızı götürmek zorunda kalmış...

düşünüyorum da
benim çocuğuma dayısı karışacak
öyle bir dünya yok
farkındayım yazdıklarımın size faydası yok
ama iki anne okusa kar
lütfen çocuklarınız sizden bari korkmasın da elalemin ağız kokusunu çekmek zorunda kalmasın

Benimde vardı böyle bi tip aileme ulaşmasın diye korkumdan her şeyi yapardım sonra bir gün dedim ben en güzel zamanlarımı bir sosyopati memnun etmek için harcıyorum kestim tüm iliskiyi babami aradı iste senin kızın öyle böyle demeye kalkmış babamda ben gelirsem senin…. Diye başlayan güzel nadide bir cümle kurmuş pardon abi diyip kapamış telefonu bir daha sesi bile çıkamadı korkmayın önemli olan sizin hayatiniz

Cok sukur ki akli başında insanların olduğu yere denk gelmis.ne kadar iyi niyetli insanlarmış.cidden arkadaşının verilmiş sadakası varmış.

Hanımlar ben beni aradığı yazdığı bütün numaraları engelledim Instagram üzerinden yazıyor ama hiç girmiyorum boş bir hesap zaten kullanmiyorum mesajına bakmıyorum bugün engel listesinde gördüm bir kez tek aramış bir kaç güne de numaramı değistiricem umarım öyle böyle biter artık şuan durum bu

Ne olırsa olsın ailenle paylaşmalısın

Be kadar boş adam yahu. İşsiz mal. Yani rihanna olsan bir noktada sıkılır insan ne varmiş sende bu erkekler harbi mal ezik

Bu varoş hareketler zamaninda hoşuna gidiyordu ama simdi nekadar boktan oldugunu farkediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…