aileniz teknolojiden cok anliyor mu? fotosop dersiniz ne olacak. bence aileniz cok problemli degilse onlara soyleyin mutlaka.Merhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayım ve ne yazık ki 4 sene önce tanımadan etmeden biriyle birlikte oldum zamanla o kadar değişti ki çok sonradan fark ettim bu kişinin aslında akli dengesinin yerinde olmadığını. Bana yaptıklarından dolayı değil de ciddi anlamda bir sıkıntısı var kendisiyle konusan biri bunu gayet rahat anlayabilir mesela.ilklerde çok güzeldi ama zamanla saçmalamaya başladı örnek vereyim kendisi benim 2 dayımı da tanır ve numaraları da var yüz yüze de geliyor bir zaman sonra onun dediklerini yapmadığım her zaman beni dayımlara söylemekle tehdit etti ne ile tehdit etti derseniz dayımlara sadece sevgili olduğumuzu bile söylemesi yeterli(bu konularda aşırı sertler)fakat kendisinde sadece bir kez eve gitmiştik ve evde olduğumuzu belli eden fotoğraflar var yani arkada koltuk vs. Görünüyor fotolarda. Ailem bunları görürse tabiki yanlış anlayacaklari için fotoları atmakla benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ediyor. 2 sene önce kendisiyle tamamen ayrıldım bitirmek istedim fakat 2 senedir kurtulamadım. Ailemin asla öğrenmesini istemiyorum psikolojik sıkıntıları var ve asla düzgün davranmıyor aileme neler diyeceğini bilemem her şey çok kötü de olabilir. Bunu bir şekilde çözmek istiyorum sizlerden fikir almak istedim polise gitmeyide düşündüm ama kendisini tanıyorum ve yine uslanacağını düşünmüyorum aksine onu yaparsam yine ailemi ortaya atarak beni tehdit edeceğinden eminim. İnanın öyle bir hal aldı ki bu durum demedigim hiç bir şey kalmadı istemediğimi sevmediğimi defalarca söyledim fakat anlamıyor ve benimle 1 saat bile konuşmasa ulaşmak için kendini yırtıyor adeta. Hastalık derecesinde yani. Arkadaşlarım benimle fotoğraf paylaşırsa onlarada hakaret ediyor kaldır diye hâlâ bizim sevgili olduğumuzu sanıyor ve hepimizin sosyal medya hesaplarına şu gizli hesaplara bakma uygulamasından giriyor arkadaşlarım da çok rahatsız bu durumdan. Bu çocuğu ne şekilde uzaklaştırabilirim kendimden ? Bu arada numara değişikliği falan derseniz bana her şekilde ulaşıyor arkadaşlarımı rahatsız ediyor benle konusmayinca. Evimi de biliyor
Sonra da oyle dayılar iste vakti gelince kendi kızlarına söz geçiremeyip maskara oluyorlar.bu hic sasmazEvet evli 3 çocuğu var dediğiniz gibi bizim de giydiklerimize kadar karışıyor malesef
Ay canım ya(((( Gerçekten berbat.Merhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayım ve ne yazık ki 4 sene önce tanımadan etmeden biriyle birlikte oldum zamanla o kadar değişti ki çok sonradan fark ettim bu kişinin aslında akli dengesinin yerinde olmadığını. Bana yaptıklarından dolayı değil de ciddi anlamda bir sıkıntısı var kendisiyle konusan biri bunu gayet rahat anlayabilir mesela.ilklerde çok güzeldi ama zamanla saçmalamaya başladı örnek vereyim kendisi benim 2 dayımı da tanır ve numaraları da var yüz yüze de geliyor bir zaman sonra onun dediklerini yapmadığım her zaman beni dayımlara söylemekle tehdit etti ne ile tehdit etti derseniz dayımlara sadece sevgili olduğumuzu bile söylemesi yeterli(bu konularda aşırı sertler)fakat kendisinde sadece bir kez eve gitmiştik ve evde olduğumuzu belli eden fotoğraflar var yani arkada koltuk vs. Görünüyor fotolarda. Ailem bunları görürse tabiki yanlış anlayacaklari için fotoları atmakla benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ediyor. 2 sene önce kendisiyle tamamen ayrıldım bitirmek istedim fakat 2 senedir kurtulamadım. Ailemin asla öğrenmesini istemiyorum psikolojik sıkıntıları var ve asla düzgün davranmıyor aileme neler diyeceğini bilemem her şey çok kötü de olabilir. Bunu bir şekilde çözmek istiyorum sizlerden fikir almak istedim polise gitmeyide düşündüm ama kendisini tanıyorum ve yine uslanacağını düşünmüyorum aksine onu yaparsam yine ailemi ortaya atarak beni tehdit edeceğinden eminim. İnanın öyle bir hal aldı ki bu durum demedigim hiç bir şey kalmadı istemediğimi sevmediğimi defalarca söyledim fakat anlamıyor ve benimle 1 saat bile konuşmasa ulaşmak için kendini yırtıyor adeta. Hastalık derecesinde yani. Arkadaşlarım benimle fotoğraf paylaşırsa onlarada hakaret ediyor kaldır diye hâlâ bizim sevgili olduğumuzu sanıyor ve hepimizin sosyal medya hesaplarına şu gizli hesaplara bakma uygulamasından giriyor arkadaşlarım da çok rahatsız bu durumdan. Bu çocuğu ne şekilde uzaklaştırabilirim kendimden ? Bu arada numara değişikliği falan derseniz bana her şekilde ulaşıyor arkadaşlarımı rahatsız ediyor benle konusmayinca. Evimi de biliyor
Malesef o dediğiniz gibi olmuyor benim yakın arkadaşım biz lisedeyken böyle bir psikopat tarafından zorla kaçırıldı onlar sevgili bile değildi. Sadece arkadaşlardı ve çocuk arkadaşımı kafaya takmıştı platonikti... Bence kesinlikle konuşmaması lazım.Benimde başımdan böyle sayko bi tip geçmişti.öyle kolay kolay birakmıyorlar.Ailenizle paylaşmanız tabi çok daha etkili olacaktır ama söyleyemiyorsanız eğer ; Öncelikle kendinizden soğutmaya çalışın.O beyazı seviyorsa siz siyahı sevdiginizi söyleyin.ne kadar zıt birbirine uyuşmayan iki insan oldugunuzu gösterin.Ona açıklama yapar gibi anlatmayın ama cümle aralarına sıkıştırın.Sonra hayaliniz olmasada kariyer,inanç,yaşam şekli ne varsa ona en zıt gelecek şeyleri yapmak istediginizi soyleyin.Ailemde beni destekliyor bunları başarmam yapmam için,kimse önüme çıkamaz,ben şöyle şeyler yapıcam başarıcam vs vs vs Yani böyle böyle şeyler söyleyerek iki ayrı dünyanın insanıyız biz imajı verin.Tehditlerinden korktugunuzu belli etmeyin.Bir süre sonra vazgeciyorlar.Birde ailesinden korktugu birisi varsa anne-baba mesela " gidip herseyi anlaticam annene beni nasil tehdit ettigini ne olacaksa olsun gibi şeylerde etkili olabiliyor." Birde siz onunla iletişim kurmayın ama onuda engellemeyin her aradiginda da cok konuşmayip işim var mesgulum diyip bi bahane ile gecistirin.size ulaşamadiginda sinirlenip tehdit etmesin.
Insallah o zorbayla evlenmek zorunda kalmamıştır.ne oldu şimdi o arkadaşınıza?Malesef o dediğiniz gibi olmuyor benim yakın arkadaşım biz lisedeyken böyle bir psikopat tarafından zorla kaçırıldı onlar sevgili bile değildi. Sadece arkadaşlardı ve çocuk arkadaşımı kafaya takmıştı platonikti... Bence kesinlikle konuşmaması lazım.
Konu sahibi durumu ailene bildir. Başka bir şehirde teyzen dayin halan vs.. bir akraban varsa oraya git. 1 yıl kadar orada kal seni tamamen kafadan silmeli...
Yok çok şükür öyle bişey olmadı 2 gün köydeki evlerine götürmüş arkadaşımı. Köylü kadınlarda adamın normal gelin getirdiğini sanmış herkes eve kızı görmeye gelmiş. Arkadaşım da "beni zorla kaçırdı benim annem beni çok merak eder onu çok özledim kurtarın beni" diye çok ağlamış. Kadınlarda çocuğa "çabuk bunu geri götür bunun annesi çok merak eder yazık zorla kaçırılmaz" diye baskı yapmışlar. Kadınlarda çok üzülmüş arkadaşımla birlikte hepsi de ağlamış. Aileside istememiş. Kızı götürmek zorunda kalmış...Insallah o zorbayla evlenmek zorunda kalmamıştır.ne oldu şimdi o arkadaşınıza?
Cok sukur ki akli başında insanların olduğu yere denk gelmis.ne kadar iyi niyetli insanlarmış.cidden arkadaşının verilmiş sadakası varmış.Yok çok şükür öyle bişey olmadı 2 gün köydeki evlerine götürmüş arkadaşımı. Köylü kadınlarda adamın normal gelin getirdiğini sanmış herkes eve kızı görmeye gelmiş. Arkadaşım da "beni zorla kaçırdı benim annem beni çok merak eder onu çok özledim kurtarın beni" diye çok ağlamış. Kadınlarda çocuğa "çabuk bunu geri götür bunun annesi çok merak eder yazık zorla kaçırılmaz" diye baskı yapmışlar. Kadınlarda çok üzülmüş arkadaşımla birlikte hepsi de ağlamış. Aileside istememiş. Kızı götürmek zorunda kalmış...
Ne olırsa olsın ailenle paylaşmalısınMerhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayım ve ne yazık ki 4 sene önce tanımadan etmeden biriyle birlikte oldum zamanla o kadar değişti ki çok sonradan fark ettim bu kişinin aslında akli dengesinin yerinde olmadığını. Bana yaptıklarından dolayı değil de ciddi anlamda bir sıkıntısı var kendisiyle konusan biri bunu gayet rahat anlayabilir mesela.ilklerde çok güzeldi ama zamanla saçmalamaya başladı örnek vereyim kendisi benim 2 dayımı da tanır ve numaraları da var yüz yüze de geliyor bir zaman sonra onun dediklerini yapmadığım her zaman beni dayımlara söylemekle tehdit etti ne ile tehdit etti derseniz dayımlara sadece sevgili olduğumuzu bile söylemesi yeterli(bu konularda aşırı sertler)fakat kendisinde sadece bir kez eve gitmiştik ve evde olduğumuzu belli eden fotoğraflar var yani arkada koltuk vs. Görünüyor fotolarda. Ailem bunları görürse tabiki yanlış anlayacaklari için fotoları atmakla benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ediyor. 2 sene önce kendisiyle tamamen ayrıldım bitirmek istedim fakat 2 senedir kurtulamadım. Ailemin asla öğrenmesini istemiyorum psikolojik sıkıntıları var ve asla düzgün davranmıyor aileme neler diyeceğini bilemem her şey çok kötü de olabilir. Bunu bir şekilde çözmek istiyorum sizlerden fikir almak istedim polise gitmeyide düşündüm ama kendisini tanıyorum ve yine uslanacağını düşünmüyorum aksine onu yaparsam yine ailemi ortaya atarak beni tehdit edeceğinden eminim. İnanın öyle bir hal aldı ki bu durum demedigim hiç bir şey kalmadı istemediğimi sevmediğimi defalarca söyledim fakat anlamıyor ve benimle 1 saat bile konuşmasa ulaşmak için kendini yırtıyor adeta. Hastalık derecesinde yani. Arkadaşlarım benimle fotoğraf paylaşırsa onlarada hakaret ediyor kaldır diye hâlâ bizim sevgili olduğumuzu sanıyor ve hepimizin sosyal medya hesaplarına şu gizli hesaplara bakma uygulamasından giriyor arkadaşlarım da çok rahatsız bu durumdan. Bu çocuğu ne şekilde uzaklaştırabilirim kendimden ? Bu arada numara değişikliği falan derseniz bana her şekilde ulaşıyor arkadaşlarımı rahatsız ediyor benle konusmayinca. Evimi de biliyor
Be kadar boş adam yahu. İşsiz mal. Yani rihanna olsan bir noktada sıkılır insan ne varmiş sende bu erkekler harbi mal ezikMerhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayım ve ne yazık ki 4 sene önce tanımadan etmeden biriyle birlikte oldum zamanla o kadar değişti ki çok sonradan fark ettim bu kişinin aslında akli dengesinin yerinde olmadığını. Bana yaptıklarından dolayı değil de ciddi anlamda bir sıkıntısı var kendisiyle konusan biri bunu gayet rahat anlayabilir mesela.ilklerde çok güzeldi ama zamanla saçmalamaya başladı örnek vereyim kendisi benim 2 dayımı da tanır ve numaraları da var yüz yüze de geliyor bir zaman sonra onun dediklerini yapmadığım her zaman beni dayımlara söylemekle tehdit etti ne ile tehdit etti derseniz dayımlara sadece sevgili olduğumuzu bile söylemesi yeterli(bu konularda aşırı sertler)fakat kendisinde sadece bir kez eve gitmiştik ve evde olduğumuzu belli eden fotoğraflar var yani arkada koltuk vs. Görünüyor fotolarda. Ailem bunları görürse tabiki yanlış anlayacaklari için fotoları atmakla benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ediyor. 2 sene önce kendisiyle tamamen ayrıldım bitirmek istedim fakat 2 senedir kurtulamadım. Ailemin asla öğrenmesini istemiyorum psikolojik sıkıntıları var ve asla düzgün davranmıyor aileme neler diyeceğini bilemem her şey çok kötü de olabilir. Bunu bir şekilde çözmek istiyorum sizlerden fikir almak istedim polise gitmeyide düşündüm ama kendisini tanıyorum ve yine uslanacağını düşünmüyorum aksine onu yaparsam yine ailemi ortaya atarak beni tehdit edeceğinden eminim. İnanın öyle bir hal aldı ki bu durum demedigim hiç bir şey kalmadı istemediğimi sevmediğimi defalarca söyledim fakat anlamıyor ve benimle 1 saat bile konuşmasa ulaşmak için kendini yırtıyor adeta. Hastalık derecesinde yani. Arkadaşlarım benimle fotoğraf paylaşırsa onlarada hakaret ediyor kaldır diye hâlâ bizim sevgili olduğumuzu sanıyor ve hepimizin sosyal medya hesaplarına şu gizli hesaplara bakma uygulamasından giriyor arkadaşlarım da çok rahatsız bu durumdan. Bu çocuğu ne şekilde uzaklaştırabilirim kendimden ? Bu arada numara değişikliği falan derseniz bana her şekilde ulaşıyor arkadaşlarımı rahatsız ediyor benle konusmayinca. Evimi de biliyor
Bu varoş hareketler zamaninda hoşuna gidiyordu ama simdi nekadar boktan oldugunu farkediyorsunMesajların hepsi elimde sadece mesajlarda değil askerdeyken bir kağıda ismimi karalamıştı ismimin yanına da geleceği günleri sayarak yazıyordu. Künye falan alıyor kendine onda da kendi ismi ve benim ismim. Tamamen hasta ruhlu biri hepsi var bende ekran almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?