Saplantılı eski sevgili..

Böyle bir şey benim kuzeniminde başına gelmişti. Yani her gün evin önünde beklemeler. Bildiğiniz yapışmıştı. Kuzende sizin gibi çok korkuyordu. Bende bir gün ondan habersiz anne babasına karşı her şeyi anlattım ama onları tembihledim de. Bana saygı duyan bi aile olduğu için kuzenime de hiç baskı uygulamadı. Amcam sağolsun çocuğun yakasını silkeleyince tehdit edecek bir şeyinin kalmadığını anlayıp defolup gitmişti. Yani ben bile sinir krizine giriyordum kuzenime yaptıklarına bir kaç kez şahit oldukça. Seni çok iyi anlıyorum ama ailenden zarar gelmez. En fazla küserler. Oda zamanla atlatılır. Korkma ve ailene anlat.

Ben olsam karsimdakini igrendirmek icin elimden geleni yapardim . O kadar igrenclesirdim ki eminim arkasina bakmadan kacardi. Acikcasi bu tipler işte tvlerde izledigimiz tiplerden allah korusun siddet bile uygulayabilir o yuzden elinizden ne geliyosa sogutmak icin yapin. Illaki sogutacak nefret ettigi seyler vardir.

Aynı şeyler benimde başıma geldi. Tehdit etmesine göz yummayın. Ben çok pişman oldum aileme söylemediğim için. Bence oturun ailenize anlatın sonra size ister kızsınlar ister küssünler sizden önemli değil sonuçta. Ve öyle kişilerden her halt beklenir o yüzden biran önce ailenize anlatmalisiniz. Ben aileme demedigim zaman sonralardan duydular babam bana dedi ki niye anlatmadın bize gider şikayetçi olurduk tehdit ediyorsa demişti o zaman o kadar üzülmüştüm ki

Aslında böyle bir şey de yapabilirim kuzenim veya bir arkadaşım haberim yokmuş gibi anneme anlatsa annem gidip konuşsa bırakır belki. Ben çekiniyorum aileme anlatmaktan

Bir kez dayıma yazmıştı dayım da gece gece beni arayıp bu kim eğer erkekse seni asarım demişti bütün mevzu dayım aslinda. Bizim üzerimizde fena bir baskısı var bu konularda yoksa ailem o kadar katı insanlar değil çocukta bunu bildiği için dayımdan vuruyor sürekli

Ee o zaman ailenize anlatın işte. Dayıya baban bı dur diyecektir heralde.

Ailen sana kızar, belki küser belki sert tepki verir ama hiç kimse evladını kurda kuşa yem etmez, hiç bir aile sana elin oglu gibi zarar vermez. Ailenin öğrenmesinden korkma. Ki birlikte olduğunuzu nasıl ispat edecek? Eve gitmişsin koltuktu vs bunlar önemli değil. Eğer elinde büyük birşey yoksa zaten dediği ile kalır. Ama sen dik dur. Yeter artık eğer biraz daha rahatsız edersen aileme anlatıp savcılığa gideceğiz gerekirse sosyal medyadan destek bulacağım. Hayatımı mahvetmene izin vermeyeceğim de. Devam ederse git ver. Yeter bu erkeklerin onursuzlugu. Sinir oluyorum.

İyi de güzelim dayına ne? Ailen yok mu senin? Anne baba? Bunlardan bahsediyorum. Belki düm tek agzına edecekler ama sonuçta refaha kavusacaksın.

İyi de güzelim dayına ne? Ailen yok mu senin? Anne baba? Bunlardan bahsediyorum. Belki düm tek agzına edecekler ama sonuçta refaha kavusacaksın.
Ben de bunu çok kez sordum kendime ilginç bir insan hepinize çok teşekkür ederim ya. Ben bu kadar kişinin yazacağını düşünmemiştim sizin yazdıklarınızdan sonda az çok kafamda bazı şeyleri netlestirdim ve kendime güveniyorum sanırım bu kez kurtulacağımı düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun

Rahat ve korkusuz ol. Bu kadar korkak oldukca üstüne bu yüzden geliyo. Yada bana pasla o iti. Hayatı boyunca yasamayı unutur insan icine cıkamaz sidikli. Muhatap olman gereken kisiler annen baban. Dayın bi mok yapamaz.

Son olarak gelismeler olursa yaz. Ne demek

Haklısınız bu yüzü kesinlikle ben verdim ona. Yazarım tabiki

Onun hakkından ancak dayın gelir gibi geldi bana dayına peşinde olduğunu bi iki kere toplu arkadaş ortamında gördüğünü o zamandan beri peşini bırakmadığını çok korktuğunu söyle ağla sızla arkadaşlarını aradığını seni sevgilisi zannettiğini falanda söyle biraz riskli ama başka bişi grlmedi aklıma ailene söyleyebiliyorsan özellikle babana ona söyle bi sert bi şekilde konuşsun brde arkadaşlarınızı dayınıza varana kadar niye tanıştırıyosunuz fol yok yumurta yok

Canım güçlü ol ve korkma Senin yaşında bir kız kardeşim var. Aynısı onun da başına geldi. Bu kişi, annemi beni aileden birkaç kişiyi daha rahatsız etti mesajlarla ama kardeşim bize durumu anlatmıştı. Evet üzüldük korktuk kızdık ama önlemimizi aldık. Lütfen korkma bu durumu ailen ile paylaş en azından biriyle, mutlaka biri durumdan haberdar olsun. Geçecek kendine dikkat et

Bu dayı evli mi?çoluğu çocuğu var mi?

Bizde de vardı böyle bi dayi .Her halta karışan asan kesen.giydigimiz tişörtün kol boyuna kadar karisan.tabi ben iplemezdim de bizden kucuk kuzenlere az çektirmedi.sonra ne mi oldu.kendi kizi büyüdü burnundan fitil fitil getirdi.utancindan yerin dibine soktu.nerde o asan kesen dayı. Yerine resmen bi kedi geldi valla.

O nedenle sen bosver o dayıyı.annenle babanla konuş.en azindan bilirlerse arkanda dururlar.dayi da hic bi halt yapamaz.

Birlikte olma kısmı hariç geri kalanını söyle
Bir kere evine gittim vs dersin gerisini söylemene gerek yok
( ailen tutucu diye diyorum ) o söylerse de iftira dersin.

Annene babana da anlat durumu
Abin erkek kuzenin vs yok mu ?
Onlara aratsın ben işte x in kuzeniyim polisim eğer bir daha rahatsız edersen kötü olur vs diye.

Annen baban ilk başta kızar ama onun yapacaklarından daha büyük zararı olmaz ailenin kızmasının

Adamı da her yerden engelle

Ben değil kendisi tanıyordu benden önce. Aynı yerde oturdukları için tanışıyorlar dayımla dayımın ismini falan da kuzenlerim vermişti ben normalde asla ailemden kimsenin adını falan vermem ev adresimi vermem ilk kez böyle birşey oldu

Evet evli 3 çocuğu var dediğiniz gibi bizim de giydiklerimize kadar karışıyor malesef

Adam tutup iyi bir meydan dayağı atmak lazım. Şerefsiz herif...

Annen 2 yıldır böyle sıkıntı çektiğini duyarsa çok üzülür. Sen söyle mutlaka.. Tehdit mesajlarını göster..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…