- 27 Kasım 2015
- 802
- 802
- 103
Böyle bir şey benim kuzeniminde başına gelmişti. Yani her gün evin önünde beklemeler. Bildiğiniz yapışmıştı. Kuzende sizin gibi çok korkuyordu. Bende bir gün ondan habersiz anne babasına karşı her şeyi anlattım ama onları tembihledim de. Bana saygı duyan bi aile olduğu için kuzenime de hiç baskı uygulamadı. Amcam sağolsun çocuğun yakasını silkeleyince tehdit edecek bir şeyinin kalmadığını anlayıp defolup gitmişti. Yani ben bile sinir krizine giriyordum kuzenime yaptıklarına bir kaç kez şahit oldukça. Seni çok iyi anlıyorum ama ailenden zarar gelmez. En fazla küserler. Oda zamanla atlatılır. Korkma ve ailene anlat.Merhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayım ve ne yazık ki 4 sene önce tanımadan etmeden biriyle birlikte oldum zamanla o kadar değişti ki çok sonradan fark ettim bu kişinin aslında akli dengesinin yerinde olmadığını. Bana yaptıklarından dolayı değil de ciddi anlamda bir sıkıntısı var kendisiyle konusan biri bunu gayet rahat anlayabilir mesela.ilklerde çok güzeldi ama zamanla saçmalamaya başladı örnek vereyim kendisi benim 2 dayımı da tanır ve numaraları da var yüz yüze de geliyor bir zaman sonra onun dediklerini yapmadığım her zaman beni dayımlara söylemekle tehdit etti ne ile tehdit etti derseniz dayımlara sadece sevgili olduğumuzu bile söylemesi yeterli(bu konularda aşırı sertler)fakat kendisinde sadece bir kez eve gitmiştik ve evde olduğumuzu belli eden fotoğraflar var yani arkada koltuk vs. Görünüyor fotolarda. Ailem bunları görürse tabiki yanlış anlayacaklari için fotoları atmakla benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ediyor. 2 sene önce kendisiyle tamamen ayrıldım bitirmek istedim fakat 2 senedir kurtulamadım. Ailemin asla öğrenmesini istemiyorum psikolojik sıkıntıları var ve asla düzgün davranmıyor aileme neler diyeceğini bilemem her şey çok kötü de olabilir. Bunu bir şekilde çözmek istiyorum sizlerden fikir almak istedim polise gitmeyide düşündüm ama kendisini tanıyorum ve yine uslanacağını düşünmüyorum aksine onu yaparsam yine ailemi ortaya atarak beni tehdit edeceğinden eminim. İnanın öyle bir hal aldı ki bu durum demedigim hiç bir şey kalmadı istemediğimi sevmediğimi defalarca söyledim fakat anlamıyor ve benimle 1 saat bile konuşmasa ulaşmak için kendini yırtıyor adeta. Hastalık derecesinde yani. Arkadaşlarım benimle fotoğraf paylaşırsa onlarada hakaret ediyor kaldır diye hâlâ bizim sevgili olduğumuzu sanıyor ve hepimizin sosyal medya hesaplarına şu gizli hesaplara bakma uygulamasından giriyor arkadaşlarım da çok rahatsız bu durumdan. Bu çocuğu ne şekilde uzaklaştırabilirim kendimden ? Bu arada numara değişikliği falan derseniz bana her şekilde ulaşıyor arkadaşlarımı rahatsız ediyor benle konusmayinca. Evimi de biliyor
Aslında böyle bir şey de yapabilirim kuzenim veya bir arkadaşım haberim yokmuş gibi anneme anlatsa annem gidip konuşsa bırakır belki. Ben çekiniyorum aileme anlatmaktanBöyle bir şey benim kuzeniminde başına gelmişti. Yani her gün evin önünde beklemeler. Bildiğiniz yapışmıştı. Kuzende sizin gibi çok korkuyordu. Bende bir gün ondan habersiz anne babasına karşı her şeyi anlattım ama onları tembihledim de. Bana saygı duyan bi aile olduğu için kuzenime de hiç baskı uygulamadı. Amcam sağolsun çocuğun yakasını silkeleyince tehdit edecek bir şeyinin kalmadığını anlayıp defolup gitmişti. Yani ben bile sinir krizine giriyordum kuzenime yaptıklarına bir kaç kez şahit oldukça. Seni çok iyi anlıyorum ama ailenden zarar gelmez. En fazla küserler. Oda zamanla atlatılır. Korkma ve ailene anlat.
Bir kez dayıma yazmıştı dayım da gece gece beni arayıp bu kim eğer erkekse seni asarım demiştiHerif oglu herif yapacak olsaydı şu son 2 senede yapardı zaten merak etme. Yolu vermene ragmen kelime peynirligi yaparak seni korkutuyo hic bi mok yapamaz yapamamısta zaten. Psikolojik sorunları var diyerek yırtamaz kimse bunlar dünyanın en pasif en korkagı oluyorlar. Ailene bu konuyu aç ve her seyi bastan sona kadar anlat.
Ee o zaman ailenize anlatın işte. Dayıya baban bı dur diyecektir heralde.Bir kez dayıma yazmıştı dayım da gece gece beni arayıp bu kim eğer erkekse seni asarım demiştibütün mevzu dayım aslinda. Bizim üzerimizde fena bir baskısı var bu konularda yoksa ailem o kadar katı insanlar değil çocukta bunu bildiği için dayımdan vuruyor sürekli
İyi de güzelim dayına ne? Ailen yok mu senin? Anne baba? Bunlardan bahsediyorum. Belki düm tek agzına edecekler ama sonuçta refaha kavusacaksın.Bir kez dayıma yazmıştı dayım da gece gece beni arayıp bu kim eğer erkekse seni asarım demiştibütün mevzu dayım aslinda. Bizim üzerimizde fena bir baskısı var bu konularda yoksa ailem o kadar katı insanlar değil çocukta bunu bildiği için dayımdan vuruyor sürekli
Ben de bunu çok kez sordum kendime ilginç bir insanİyi de güzelim dayına ne? Ailen yok mu senin? Anne baba? Bunlardan bahsediyorum. Belki düm tek agzına edecekler ama sonuçta refaha kavusacaksın.
Rahat ve korkusuz ol. Bu kadar korkak oldukca üstüne bu yüzden geliyo. Yada bana pasla o iti. Hayatı boyunca yasamayı unutur insan icine cıkamaz sidikli. Muhatap olman gereken kisiler annen baban. Dayın bi mok yapamaz.Ben de bunu çok kez sordum kendime ilginç bir insanhepinize çok teşekkür ederim ya. Ben bu kadar kişinin yazacağını düşünmemiştim sizin yazdıklarınızdan sonda az çok kafamda bazı şeyleri netlestirdim ve kendime güveniyorum sanırım bu kez kurtulacağımı düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun
Haklısınız bu yüzü kesinlikle ben verdim ona. Yazarım tabikiRahat ve korkusuz ol. Bu kadar korkak oldukca üstüne bu yüzden geliyo. Yada bana pasla o iti. Hayatı boyunca yasamayı unutur insan icine cıkamaz sidikli. Muhatap olman gereken kisiler annen baban. Dayın bi mok yapamaz.
Son olarak gelismeler olursa yaz. Ne demek
Bu dayı evli mi?çoluğu çocuğu var mi?Bir kez dayıma yazmıştı dayım da gece gece beni arayıp bu kim eğer erkekse seni asarım demiştibütün mevzu dayım aslinda. Bizim üzerimizde fena bir baskısı var bu konularda yoksa ailem o kadar katı insanlar değil çocukta bunu bildiği için dayımdan vuruyor sürekli
Ben değil kendisi tanıyordu benden önce. Aynı yerde oturdukları için tanışıyorlar dayımla dayımın ismini falan da kuzenlerim vermişti ben normalde asla ailemden kimsenin adını falan vermem ev adresimi vermem ilk kez böyle birşey olduOnun hakkından ancak dayın gelir gibi geldi bana dayına peşinde olduğunu bi iki kere toplu arkadaş ortamında gördüğünü o zamandan beri peşini bırakmadığını çok korktuğunu söyle ağla sızla arkadaşlarını aradığını seni sevgilisi zannettiğini falanda söyle biraz riskli ama başka bişi grlmedi aklıma ailene söyleyebiliyorsan özellikle babana ona söyle bi sert bi şekilde konuşsun brde arkadaşlarınızı dayınıza varana kadar niye tanıştırıyosunuz fol yok yumurta yok
Evet evli 3 çocuğu var dediğiniz gibi bizim de giydiklerimize kadar karışıyor malesefBu dayı evli mi?çoluğu çocuğu var mi?
Bizde de vardı böyle bi dayi .Her halta karışan asan kesen.giydigimiz tişörtün kol boyuna kadar karisan.tabi ben iplemezdim de bizden kucuk kuzenlere az çektirmedi.sonra ne mi oldu.kendi kizi büyüdü burnundan fitil fitil getirdi.utancindan yerin dibine soktu.nerde o asan kesen dayı. Yerine resmen bi kedi geldi valla.
O nedenle sen bosver o dayıyı.annenle babanla konuş.en azindan bilirlerse arkanda dururlar.dayi da hic bi halt yapamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?