Saplantı derecesinde aşk

Ben çok takıntılıyım ama unuttum gram eski sevgilim umrumda değil. Evliyim mutluyum

İnş bende böyle olurum mutlu bir yuvam olur...işin ironik kısmı,o zaman maddi durumu kötüydü ama şimdi ailesi mirasa kondu, şimdi karşısına çıksam miras için bile sanabilir :)) halbuki burda 2017 yılında yazdığım msjlar bile var onla olsaydım da kuru ekmeğe bile razıyım diye.. Şans işte.

Size şunu söyleyim değmez sizi sevmeyen birini beklemeye yoluna bak beklemediğin anda bir mucize yaşarsın. Exten nex olmaz.

Ben hiç öyle aşık olmadım ama bana bu şekilde aşık olan birini tanıdım.
Çocuk benim her hareketimi takip ediyordu, zorla arayana bindirmeye çalışmalar mı dersin, sokak ortasında şiddet uygulamalar mı dersin neler neler.
Evlerden ırak, böyle saplantılı insanlardan korkuyorum ben. Bu saplantılı ilişkilerin sonu ya şiddet ya da ölüm ortası yok. Bu ülkede kaç genç kız saplantılı eski sevgili yüzünden kazaya kurban gitti bir bilseniz.

Evet erkeğin saplantılısı, gerçekten korkulur.. Ama ben gururumdan bir kere bile rahatsız etmedim onu, ablası whatsupdan sildi dönüpte hayırdır niye sildin bile demedim.. Ben onu ne yakışıklılığına ne şimdi konduğu miras için istedim Allahım şahit.. Hatta içimden geçiriyordum ki kenardaki paramla ona dükkan açarız namusumla onun olurum.. Oda Bn gbi babasız büyümüş.. Kaybeden o oldu farkında bile değil.

Hatta içimden geçiriyordum ki kenardaki paramla ona dükkan açarız namusumla onun olurum.. Oda Bn gbi babasız büyümüş..

Ah ya... Ne güzel sevmişsin sen öyle. :) İnşallah en yakın zamanda sana o kıymet bilmezi unutturacak bir sevgi nasip etsin rabbim.

Ben saplantı düzeyindeki aşkın unutulacağını düşünmüyorum. Hayatına devam etmeye çalışıp unutmuş gibi yaparsın.

Ben saplantı düzeyindeki aşkın unutulacağını düşünmüyorum. Hayatına devam etmeye çalışıp unutmuş gibi yaparsın.

Belki bir başkasına aşık olursam unuturum bence ama, bu Bi kaç yıl daha istiyor sanırım...bu arada canımı sıkan bir akrabamız bunlarla görüşüyor ve bize geldiğinde gıcıklığına mı ne onları anıyor ben unutmaya çalışıyorum kadın hatırlatıyor deli olucam.. Zaten ondan da tiksiniyorum, o övdü de aklıma soktu bu çocuğu ama tam tersi çıktı.. Akraba değil yılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…