Bu onun için ceza mı olur ödül mu bilmiyorum artık. Ona tecavüz etmek yerine her gün bi güzel dövmek gerek.Madem fark ettin erkeklere ilgi duyduğunu, ona göre insanlarla birlikte olsaydı küçük çocuklardan ne istemiş..Edilecek küfür çok.
Hapishaneye girme sebebin umarım diğer mahkumlar tarafından da duyulur.
Demek ki neymiş, eşcinselliğin tü kaka olduğunu düşünerek kişileri kişiliğini baskılamak zorunda bırakmamak gerekmiş. Sonuç paravan evlilik ve küçücük çocukların yatakları olabiliyormuş.
Adam pisliğin teki ona söyleyecek çok şey, edecek çok fazla küfür var zaten.
Ama bir de toplum yüzü var bu olayın. 10 yaşından beri kendindeki değişikliğin farkında olup aciklayamayan başka bir çocuk söz konusu. Bu da toplumun o çocuğa uyguladığı bir çeşit istismar değil mi?
Hala tedavi olmak istiyorum diyor. Ufak çocukken nasıl bir psikoloji ile büyüdü kim bilir.
O insanları dışlayıp durmasak normal bir eşcinsel birey gibi ilişki kuracak, çocukların canına yazık etmeyecekti belki de.
Anlatabildim mi bilmiyorum, umarım adamı savunduğum sonucuna ulaşmaz kimse. Tabii ki kendi tercihini yönlendirebilecek yaşta ve bu sorumluluğu kesinlikle almalıydı. Ama ortada çok fazla etmen var malesef, pislik adam diyerek geçemiyorum.
Toplum da kesinlikle pay sahibidir bu suçun islenmesinde. Illa eylemi gerçekleştirmeye gerek yok, sebep olmak da yeterli.
Demek ki neymiş, eşcinselliğin tü kaka olduğunu düşünerek kişileri kişiliğini baskılamak zorunda bırakmamak gerekmiş. Sonuç paravan evlilik ve küçücük çocukların yatakları olabiliyormuş.
Ama bir de toplum yüzü var bu olayın. 10 yaşından beri kendindeki değişikliğin farkında olup aciklayamayan başka bir çocuk söz konusu. Bu da toplumun o çocuğa uyguladığı bir çeşit istismar değil mi?
Hala tedavi olmak istiyorum diyor. Ufak çocukken nasıl bir psikoloji ile büyüdü kim bilir.
O insanları dışlayıp durmasak normal bir eşcinsel birey gibi ilişki kuracak, çocukların canına yazık etmeyecekti belki de.
Anlatabildim mi bilmiyorum, umarım adamı savunduğum sonucuna ulaşmaz kimse. Tabii ki kendi tercihini yönlendirebilecek yaşta ve bu sorumluluğu kesinlikle almalıydı. Ama ortada çok fazla etmen var malesef, pislik adam diyerek geçemiyorum.
Toplum da kesinlikle pay sahibidir bu suçun islenmesinde. Illa eylemi gerçekleştirmeye gerek yok, sebep olmak da yeterli.
Yok ben bu açıdan bakamam olaya...
Eşcinsellik başka bişey, pedofili bambaşka bişey. Bu adamın eşcinsel olduğunu sanmıyorum. Sadece ceza indirimi almak adına, kendine acındırmak adına kendi çocukluğunu öne sürüyor. Hakimler savcılar da belki senin gibi düşünür diye ümit ediyor.
Hastayım, tedavi edin deyip işin içinden sıyrılacak aklınca.
Aynı şeyleri düşünmüşüz sep,bencede kendini aklama olayı var burada..
Tantanis daha kuzu hanımcığım. Henüz net göremiyor olayları, bizim kadar kötü şey görmedi, duymadı yaşamadı. Bir de hukukçu idealistliği var üzerinde, farklı açıdan bakmaya çalışıyor ya da bakıyor. Bu sebeplerden onu da anlayabiliyorum.
Aklın yolu bir, o kadar çok gördük ki bu herif gibilerini artık acıyamıyoruz.
Böyle vaklflara aileler neden çocuklarını yollarlar helede yatılı..
Dini bilgi vereceksen tut bir tane hoca evinde gözünün önünde olsun çocuğunda.
Bu isanları anlamak mümkün değil,sonradan dövünğrsğn işte..
Yazık değilmi o çocuklara şimdi..
Amacı kendini aklamaksa psikologlar fark edecektir zaten. Pedafili elbette başka şey ama bir şekilde buna yönlendirilmiş olduğunu düşünüyorum. Eşi de kendisiyle cinsel ilişkiye girmediği gerekçesi ile boşanmış, demek ki adamın tercihleri gerçekten farklı diye düşündüm.
He yaptığı şeyi aklar mı bu, kesinlikle hayir. Adamın ifadesini göz önünde bulundurarak yazdım, erkek çocuklara değil erkeklere demiş. Bilmiyorum ya çok karışık geldi ben olaydaki herkes adına üzüldüm.in vino veritas HanimKelesimiGetir
Bir de o var tabiiAlys . Özellikle küçük yaştaki çocukların oralarda gerçekten işi yok. Ben de 7. sınıftayken iyi bilinen bir vakfın kursuna gittim. Cinsel taciz olayı yaşanmadı belki ama şiddet kesinlikle vardı ve benim daha önce şahit olduğum, katlanabileceğim bir şey değildi bu. Iki aylık programdan arkadaşımla birlikte 4. gün çıktık ücreti tam ödenmesine rağmen. Çocuk kendini koruyamaz ki nasıl güvenip gönderirler oralara. Her şey olabilir.
benim çevremde üniversite zamanında bu tarz kurumlarda kalan kişilerde, (muhtemelen bu yaşananların zerresi olmamıştır, sadece dinsel baskı ve özgürlük kısıtlaması şeklinde kalmıştır o yaş için) genel olarak gözlemlediğim psikolojik problemler oluyor.
çok başarılı bir tanıdığım okulu bıraktı, bir yıl kadar avare dolaştı, sonra biraz biraz kendine gelip esnaflık yapmaya başladı.
başka bir tanıdığım o evlerden ayrılana kadar mutsuzluğunu her halinden anlayabilirdiniz.
bilmediğimiz bir sürü örnekle, insanların şeffaf olmayan kurumlara, yurtlara, vakıflara çocuklarını emanet etmelerini, eti senin kemiği benim mantığını anlamak mümkün değil.
ve bu kişiler de biziz yani, ben sanmıyorum öyle sadece maddi zorluk yaşayan kişilerin tercihi olsun, çoğu orta gelirli kişiler de bu uygulamayı tercih ediyor. hem tarafını belli etmek için bir araç, hem de çocuğun sorumluluğundan bir nebze kurtulmak için geçerli bir sebep...
Amacı kendini aklamaksa psikologlar fark edecektir zaten. Pedafili elbette başka şey ama bir şekilde buna yönlendirilmiş olduğunu düşünüyorum. Eşi de kendisiyle cinsel ilişkiye girmediği gerekçesi ile boşanmış, demek ki adamın tercihleri gerçekten farklı diye düşündüm.
He yaptığı şeyi aklar mı bu, kesinlikle hayir. Adamın ifadesini göz önünde bulundurarak yazdım, erkek çocuklara değil erkeklere demiş. Bilmiyorum ya çok karışık geldi ben olaydaki herkes adına üzüldüm.in vino veritas HanimKelesimiGetir
Bir de o var tabiiAlys . Özellikle küçük yaştaki çocukların oralarda gerçekten işi yok. Ben de 7. sınıftayken iyi bilinen bir vakfın kursuna gittim. Cinsel taciz olayı yaşanmadı belki ama şiddet kesinlikle vardı ve benim daha önce şahit olduğum, katlanabileceğim bir şey değildi bu. Iki aylık programdan arkadaşımla birlikte 4. gün çıktık ücreti tam ödenmesine rağmen. Çocuk kendini koruyamaz ki nasıl güvenip gönderirler oralara. Her şey olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?