- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle düşünmek lazım,adam çocuklara ilgi duyuyor eşiyle beraber olmuyor sonrada boşanıyor.
Kalkıpta tedavi olmak istiyotrum diyor sorun burada.bu olay duyulmasaydı daha kaç tane çocuğun başını yakacaktı..
İşte bunun için bu böyle bir açıklama yapmış bu sapkın herif,tamamen kendini kurtarma politikası..
Anladım. Ben bastırdığı için çocuklara yöneldiğini düşündüm. Söylediğin gibiyse durum farklı. Yanlış mantık yürütmüşüm.Canımcım eşcinseller ne kadar bastırılırsa bastırılsın pedofiliye yönelmez. O bambaşka bir durum. Pedofili hastalıktır, eşcinsellik ise yönelim... Ki çoğu eşcinsel çocuklara çok önem verir, çok düşkün olur. Pedofili eğilimleri gözteren eşcinsele rastlamadım şimdiye dek.
Adamı aklamaya çalışmadığını anlıyorum. Ama bakış açın doğru gelmedi bana. Davaya bakan hakime bile üzülürüm ama bu adam bu olayda üzülmeyeceğim tek kişi. Eşiyle yaşadığı cinsel sorunlar asla eşcinselliği işaret etmez. Adam çocuklara tecavüz etmeye başladıktan sonra eşinden uzaklaşmış, öncesinde bir sıkıntı yokmuş anladığım kadarıyla.
Evet adamın hasta olduğu konusunda hemfikir olabiliriz. Ama bu da benim adam hakkındaki görüşümü değiştirmiyor. Aklın başında, çalışıyorsun cebinde paran var. Bu tip şeyleri farkettiğin anda gider yardım alırsın, eyleme dökmezsin. Yardım almak yerine eyleme döküyor, bunu bir iki kez değil onlarca belki yüzlerce kez yapıyor ve ortaya çıkana kadar hiç bir pişmanlık duymuyor. Bunların hepsi bir araya gelince gayet bilinçli olarak eyleme geçildiği sonucu çıkıyor.
Bakmaya çalıştığım bir şey yok in vino veritas okuyunca aklıma gelen ilk şey bu oldu. Adam eşcinselim demiş, açıklasa k
Anladım. Ben bastırdığı için çocuklara yöneldiğini düşündüm. Söylediğin gibiyse durum farklı. Yanlış mantık yürütmüşüm.
Bu onun için ceza mı olur ödül mu bilmiyorum artık. Ona tecavüz etmek yerine her gün bi güzel dövmek gerek.
aynını bende savunuyorum ama psikolojik olarak çocuklra karşı bir ,lgisi de olabilir bu da bi hastalık ha bu onun yaptıgı seyin doğru oldugunu göstermez tabi o da ayrı meseleMadem fark ettin erkeklere ilgi duyduğunu, ona göre insanlarla birlikte olsaydı küçük çocuklardan ne istemiş..Edilecek küfür çok.
Hapishaneye girme sebebin umarım diğer mahkumlar tarafından da duyulur.
aynını bende savunuyorum ama psikolojik olarak çocuklra karşı bir ,lgisi de olabilir bu da bi hastalık ha bu onun yaptıgı seyin doğru oldugunu göstermez tabi o da ayrı mesele
Aileler neden gönderiyor diyorsunda 10 bin tl yi alan aileler şikayetlerini geri cekmiş yazıklar olsun böyle ailelere.bu sapıgında,canak tutaninda kollayaninda çocuk istismari konusunda red oyu vereninde allah bin belasıni versin.Böyle vaklflara aileler neden çocuklarını yollarlar helede yatılı..
Dini bilgi vereceksen tut bir tane hoca evinde gözünün önünde olsun çocuğunda.
Bu isanları anlamak mümkün değil,sonradan dövünğrsğn işte..
Yazık değilmi o çocuklara şimdi..