• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık öğretmenden iğrenç itiraflar

Ay siz konuşadurun bakan bile açıklama yaptı "pedofili önceden de vardı".
Konu Ensar olunca akan sular durur. İşte arada bir tane çıkar ama geriye kalanlar pırlanta arkadaşlar.:KK59: Allah bilir ne vakalar oldu aileler de biliyor ama derneğin adı çıkmasın diye susmuşlardır.

Şöyle düşünmek lazım,adam çocuklara ilgi duyuyor eşiyle beraber olmuyor sonrada boşanıyor.
Kalkıpta tedavi olmak istiyotrum diyor sorun burada.bu olay duyulmasaydı daha kaç tane çocuğun başını yakacaktı..
İşte bunun için bu böyle bir açıklama yapmış bu sapkın herif,tamamen kendini kurtarma politikası..

Ehe yine aynı şeyi yazmışız, ortaya çıkmasaydı pişman olmayıp devam edecekti.
Birimiz yazalım bari tasarruf olsun.

Bakmaya çalıştığım bir şey yok in vino veritas in vino veritas okuyunca aklıma gelen ilk şey bu oldu. Adam eşcinselim demiş, açıklasa k
Canımcım eşcinseller ne kadar bastırılırsa bastırılsın pedofiliye yönelmez. O bambaşka bir durum. Pedofili hastalıktır, eşcinsellik ise yönelim... Ki çoğu eşcinsel çocuklara çok önem verir, çok düşkün olur. Pedofili eğilimleri gözteren eşcinsele rastlamadım şimdiye dek.

Adamı aklamaya çalışmadığını anlıyorum. Ama bakış açın doğru gelmedi bana. Davaya bakan hakime bile üzülürüm ama bu adam bu olayda üzülmeyeceğim tek kişi. Eşiyle yaşadığı cinsel sorunlar asla eşcinselliği işaret etmez. Adam çocuklara tecavüz etmeye başladıktan sonra eşinden uzaklaşmış, öncesinde bir sıkıntı yokmuş anladığım kadarıyla.

Evet adamın hasta olduğu konusunda hemfikir olabiliriz. Ama bu da benim adam hakkındaki görüşümü değiştirmiyor. Aklın başında, çalışıyorsun cebinde paran var. Bu tip şeyleri farkettiğin anda gider yardım alırsın, eyleme dökmezsin. Yardım almak yerine eyleme döküyor, bunu bir iki kez değil onlarca belki yüzlerce kez yapıyor ve ortaya çıkana kadar hiç bir pişmanlık duymuyor. Bunların hepsi bir araya gelince gayet bilinçli olarak eyleme geçildiği sonucu çıkıyor.
Anladım. Ben bastırdığı için çocuklara yöneldiğini düşündüm. Söylediğin gibiyse durum farklı. Yanlış mantık yürütmüşüm.

Bakmaya çalıştığım bir şey yok in vino veritas in vino veritas okuyunca aklıma gelen ilk şey bu oldu. Adam eşcinselim demiş, açıklasa k

Anladım. Ben bastırdığı için çocuklara yöneldiğini düşündüm. Söylediğin gibiyse durum farklı. Yanlış mantık yürütmüşüm.

olaylara farklı yerlerden bakmaya çalışmaya devam et tantanis.
zaten konunun üzerine eğildikçe farklı bakış açılarından düşünüp ihtimallere önce inanarak onu takip etmeli, sonra da elemeli.
doğru yoldasın bence.
senden iyi avukat olacak, daha iyi yerlerde de görmek isteriz elbette.

İğrenç mahluk...
Erkeklere ilgi duyuyormuş, ama baskılandığı için "çareyi" sabi sübyana tecavüz etmekte bulmuş. Bu memlekette cinselliğini zerre yaşamadan ölüp giden kadın "hetero" var, onlar da komşunun oğlunu taciz etsin bu mantıkla.
Pedofiller zaten seçicidir, bazıları genç "oğlanları" severken, bazıları da küçük kızları sever. Artık içlerindeki o tiksindirici duyguyu hangisi tatmin ediyorsa.
Ne yazık ki tedavisi yok, hiçbir tedavi işe yaramıyor, kısa ya da uzun süreli baskılıyor bu iğrenç hissiyatı.
Bu adam eşcinsel falan değil, bildiğin sapık. Sürüyle kadın eşcinsel var, kaç tanesi kız çocuklarını taciz ediyor acaba?
Sapık sapık şeyler.
Tek temennim, tıpkı Özgecan'da olduğu gibi kamu oyunda infial yarattığı için 5 yılla yırtıp çıkan sapıklardan olamayacak, haşırt diye en üst sınırdan geçirecekler cezayı.

Bu vakif ve yurtlari kapanmali aile bakani olacak o kadın da gorevden alinmali hemen... tiksindim hepsinden... yeter artık

‘dayanamayıp ilişkiye girdiğini’
dayanamamak ne demek ya
bu kadar mı acizsin :KK17::KK67:

Bence de eşcinsel değil bu adam bal gibi pedofili.Böylelerinin yakılması gerekiyor ,pislik herif.
O çocukların psikolojilerini düşünemiyorum bile.
Bunla ilgili bir roman okumuştum.Küçükken kendisine tecavüz edilen çocuklar büyüdüğünde küçük erkek çocuklara tecavüz ediyorlardı.Off ya çok kötü ,umarım çocuklar bu olayları atlatabilirler:KK43:

O çocuklar bir daha asla eskisi gibi olamayacaklar,bunun karşılığı sürüm sürüm sürünüp ölmek olsa bile insanın içi soğumaz.

içerde yardımcı olurlar o zaman sana merak etme.

hep hikaye bunlar

Tek hatayi adamda bulmuyorum
Aileler hatali çocuklarıni gozlemedikleri için.
Vakıf hatalı kaç yıl surmuş vu iğrençliği gözleyemeyip farkedenedikleri için.
Artik öğretmenlik gibi kutsal bir meslekten bile insani soguttular.aman ogretmenine dikkat et diyoruz.
Allah o çocuklara yardım etsin

sallandırsalar ah sırayla bu istirmacıları meydanlar da

İçim dağlandı şu cümleye ''korkan; aile özlemi çeken çocukların yanına yatardım :KK61: yavrular nasıl savunmasızlar:KK14:
Allah belasını versin bu adamın ah elime versinler bu ve bunun gibileri içerde çürümeye razıyım hepsini gebertim içim zerre acımaz

Madem fark ettin erkeklere ilgi duyduğunu, ona göre insanlarla birlikte olsaydı küçük çocuklardan ne istemiş..Edilecek küfür çok.

Hapishaneye girme sebebin umarım diğer mahkumlar tarafından da duyulur.
aynını bende savunuyorum ama psikolojik olarak çocuklra karşı bir ,lgisi de olabilir bu da bi hastalık ha bu onun yaptıgı seyin doğru oldugunu göstermez tabi o da ayrı mesele

aynını bende savunuyorum ama psikolojik olarak çocuklra karşı bir ,lgisi de olabilir bu da bi hastalık ha bu onun yaptıgı seyin doğru oldugunu göstermez tabi o da ayrı mesele

Adam eşcinselse yapacağı şey belliydi , pedofili ise de cezasını hapishanede çeksin diyelim o zaman :KK66:

Siz nasıl ailesiniz küçücük çocuklarınızı yatılı bırakıyorsunuz madem bakamıyorsun veya rahat etmek istiyorsunuz doğurmayın.
Dini eğitim falan hikaye bu tarz okulların gidip gelinenleride var ama başınızdan atmak daha kolay tabi işinize geliyor :KK62:

Böyle vaklflara aileler neden çocuklarını yollarlar helede yatılı..
Dini bilgi vereceksen tut bir tane hoca evinde gözünün önünde olsun çocuğunda.
Bu isanları anlamak mümkün değil,sonradan dövünğrsğn işte..
Yazık değilmi o çocuklara şimdi..
Aileler neden gönderiyor diyorsunda 10 bin tl yi alan aileler şikayetlerini geri cekmiş yazıklar olsun böyle ailelere.bu sapıgında,canak tutaninda kollayaninda çocuk istismari konusunda red oyu vereninde allah bin belasıni versin.

Back