sapık kuzen...

candybloom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
24
0
slm kızlar...
forumu sürekli takip ediyorum. ve benimde kimseye anlatamadıgım bir derdim var burda sizinle paylaşmak istedim..
Benim sapık bir kuzenim var hayatımı etkileyecek seyler yasadım onun yüzünden..
suan 21 yasındayım o ise benden 5yas byük
..ben daha çok küçük ilk okul 5e giderken sevgili cinsellik nedir bilmezken bana çok çirkin yaklasımlarda bulunmustu. biz onlar ve dedemler çok yakın oturuyorz. o yüzden sürekli görüsüyorduk.küçüklükten beri hep karı kocacılk oynamak ister ve bana sarılarak yatardı ben bilemezdim ki böyle cinsel tatmin amaclı oldgunu oyun sanıyordum. sonra ben yavas yavas büyümeye basladım.bu kişi beni iyice rahatsız eder oldu kabusum oldu.onun yüzünden uyuyamıyordum. beni sürekli taciz ediyordu.bazen mecburiyetten dedemlerde kalıyordum. ve oda hemen oraya geliyordu.geceleri uyuyamaz olmustum korkuyordum bana dokunacak diye kimseye birsey anlatamıyordum. çok sessiz bir çocuktum.ailem onlar kardes o abisi gözüyle bakıyordu.
o ise isi iice abartmıştı. artık karsıma gecip masturbasyon yapmaya baslamıstı.tabi o zmanlar ben bunları neden yaptıgına anlam veremiyordum sadece onu gördügümde kacıyordum.5.sınıfa gittigimde 3aylık bir yurtdısna gitti ve ben okadar sevindimki rahat uyuyabilecektim.döndügünde artık beni rahatsız etmiyrdu. bi süre sonra tacizleri yeniden basladı. ben gittikçe genç kız oluyordum. ama simdiki cocuklar gibi cinsellikle ilgili pek bir deneyimim yoktu..anlam veremiyordum bazı seylere..huzurlu uykum yoktu geceleri acaba gelirde bana birsey yaparmı diye uyuyamıyrdum.bazen sabahları kalktgımda regl oluyordum ve gece bana birseymi yaptı. kızlıgıma zararmı verdi onun icin mi bu kan diyordum aglıyordum aglıyordum. geceleri gelmesinden korkum. bana senin uykun agırmı hemen uyanırmısın falan diye sorular soruyordu.daha sonra biraz daha büyüdügümde cocuk aklı ile onun bana asık oldugunu onunla evlenecegimizi düsünmeye baslamasıtım onda böyle yapyor sanıyordum sanki gizli bi güç beni yönetiyo ve ondan korkuyordum. bi gün mutfakta iken geldi beni dudagımdan öptü ve döndüm tokat attım napıyosun dedim bana dokunma dedim söylerim dedim o günden sonra biraz cekti kendini ve biz hep beraber tatile cıktık.7.sınıfa gidecektim.beni cagırdı gece ben dolasmya gidiyrm dicem ve sen bende gelcem diceksin dedi neden glmem dedigimde beni korkorkuttu. sahile gittik oturduk ve beni dudagımdan öptü ben ittim omzuma yattı falan ben küçücük bi kızdım daha benden faydalanmayı nasıl düsnmüs vicdanı yokmus anlamadım. işi dahada ilerletti artık ben mutfaktn vay alırken falan gelip arkamdan kalçama falan dokunuyor kendini bana degirmeye falan kalkıyordu kacıyordum.. sürekli beni takip ediyor ve beni taciz ediyor dudagımdan zorla öpüyordu kendimi cekiyordum ama zorluyordu zorla elimi tutuyor ve kendi cinsel organına götürüyordu kacıyordum ama bırakmıyrdu. dualar ediyordum kapıları kitliyordum bi fırsat bulup bana yaklasıyordu. daha sonra kendisi bir sevgilisi vardı ve nisanlandı yine bana yaklasıyordu ama eskisi kadar degildi rahatlamsıtım sonra askere gitti geldi ve ben artık liseliydim.büyümstüm akıllanmıstım.döndügünde beni yine taciz etmeye kalktı ve ben korkttum bana dokunursa bagıracagımı söyledim bana dokunmaya kalkıyordu ben yine izin vermiyordum simdi kendisi evlendi ve 2yasında bir kızı var.. benden 6yas küçük kız kardesim var o da bana yaptıklarını küçükken görüyor ve ufacık birseyde annemlere u.. abinin sana yaptıklarını söylerim diyordu. gecenlerde kardesim suan lise 2ye gidiyor ve lise 1in sonlarına dogru kardesimi sabahları okula o bırakıyordu.oruruken bacagına dokunmus .ve mutfakta damacaadan su alırken kalcasını ellemiş ve igrençlik su ki karısıda icerde oturyomus kardesim itmiş ve hemen anneme söylemiş annem de ne yapacagını sasırdı konusmayı düsündü eger bir acıgını yakalarsa kavga edecekti banada böyle yaptımı diye sordu ben izin vermem dedim ama küçükken yaptı diyemedim neyse ki kardesim söylerim dedikten sonra bir daha yapmamıs kardesime ven çok güven verdim onu güçlendirdim korkmaması için onu öyle alıstırdım ve o daha çok bilgisayar cocugu oldugu icin neyin ne oldugunu biliyor. ve ögrendimki diger kardesimin ysındaki kuzenimede küçükken tacizlerde bulunmus daha kimlerin canını yaktı bilemiyorum...

benim suan cok ciddi 3yıllık bir ilişkim var birbirimizi cok seviyoruz ve ikimiznde ilk ciddi ilişkisi erkek arkadasım icin bekaret hersey demek dudaklarımın bile ona ait olmasını istiyor ve o herseyi ilk benimle yasıyacak ve yasıyor bana sordugunda daha önce biriyle öpüşüp öpüşmedgimi hayır dedim ben onunla ilk öpüşmüştüm kuzenim beni öpmeye kaklıyordu ama ben onu öpmüyordum. suan kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum ama bunu erkk arkadsıma anlatamam ben onun gözünde tertemiz bi kzım bana dokunmaya kıyamıyor benimle evlenmek istiyor tamam kuzenimle cinsel bir ilişkiye girmedim ama zorlada olsa tenime dokundu. kızlar bana bi akıl verin ben simdi bunu sevgilime hayatta söylemem vicdan azabı cekiyorum bana bunları yasatan kuzenimden tiksiniyorum .yüz yüze bakıyoruz hiç birsey olmamıs gibi baska carem yokki :S ben suan sevgilimi aldatmısmı oluyorum canım o kadar yanıyor ki o her sen sadece bana aitsin ve öyle kalacaksın yemin et dediginde etmek zorunda kalıyorum ayrılırsak ben yasayamam eger anlatırsam önce kuzenimi rezil eder ve eminim öldürmeye kalkar sonrada benden ayrılır. hep içime attım kimseye anlatamadım.

benim gibi kız evladı olan anneler kızlarınıza özgüven verin.ve kuzenidir arkadasıdır deyip cekilmeyin sürekli takip edin.benim canım yandı baskalarınında canı yanmasın...S
senağlama

Ay hayatım saçmalama yaaa... ne demek kirlenmiş hissediyorum, daha neler artık.
Hayvanın tekinin sana yaptığı bir kötülükten dolayı mis gibi giden ilişkini niye bozacaksın?
Kirlenmiş ya da aldatmış falan asla değilsin, keşke zamanında söyleseymişsin olanı biteni ama iş işten geçmiş artık neyse, en azından bu saatten sonra benzer bir şey olursa sessiz kalmayın sakın.

Sevgilinle de mutluluklar dilerim, kendi kendine böyle gereksiz şeyler kurup kafanda huzursuzluk yaratma. Ortada aldatma, yok efendim kirlenme diye bişey yok, üzme kendini boş yere.

öncelikle o kuzenden olabildiğince uzak dur... aynı ortamlara girme.. sevgiline bahsetme derim ben. ve şu anda farkında olmasanda yaşadığın bir travma var bunu atlatmak için psikolojik bir destek al. ilerde özellikle cinsel hayatında bunu sıkıntısını çekersin.

kuzeninin deşifre edilmesi gerekiyor. kızı varmış ileride belki onada tacizde bulunabilir. bunu bir aile büyüğü kanalıyla herkese anlatın. bilinsin. tedavi görmesi gerekiyorsa görsün. yarın bigün birine tecavüzde edebilir. kız anneleri böyle durumlarda kızımın adı çıkar,kızım suçlanır, kocam onu ödürür diye ses çıkaramıyorlar. ama siz sessiz kalmayın lütfen. bakın bildiğiniz 3 kişinin canı yanmış, kimbilir daha kimler var bunu yaşayan ailenizde... kuzeninizin sözünü dinleyebileceği biri yokmu, abisi, babası, dayısı, amcası... onlarla konuşup durumu anlatın.

sevgilinize karşı hisettiğiniz suçluluk duygusu yaşadığınız travmadan. lütfen bir an önce bir psikiyatriste yada psikologa gidip yardım alın. ve bu pisliğin daha fazla hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin...

geçmiş olsun canım ama ben anlayamıyorum ya gerçekten nasıls susulur ya ben çocuktum bilmiyordum falan demişsin ama asıl çocuk olduğun için daha çok tepki göstermeliydin daha çok korkmalıydın...beni korkutup götürüyordu falan yazmışsın neyle korkutabilir seni ya daha çok küçükmüşsün vallahikimse kusura bakmasın ben hiçbirşey anlamadım:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:

öncelikle o kuzenden olabildiğince uzak dur... aynı ortamlara girme.. sevgiline bahsetme derim ben. ve şu anda farkında olmasanda yaşadığın bir travma var bunu atlatmak için psikolojik bir destek al. ilerde özellikle cinsel hayatında bunu sıkıntısını çekersin.

kuzeninin deşifre edilmesi gerekiyor. kızı varmış ileride belki onada tacizde bulunabilir. bunu bir aile büyüğü kanalıyla herkese anlatın. bilinsin. tedavi görmesi gerekiyorsa görsün. yarın bigün birine tecavüzde edebilir. kız anneleri böyle durumlarda kızımın adı çıkar,kızım suçlanır, kocam onu ödürür diye ses çıkaramıyorlar. ama siz sessiz kalmayın lütfen. bakın bildiğiniz 3 kişinin canı yanmış, kimbilir daha kimler var bunu yaşayan ailenizde... kuzeninizin sözünü dinleyebileceği biri yokmu, abisi, babası, dayısı, amcası... onlarla konuşup durumu anlatın.

sevgilinize karşı hisettiğiniz suçluluk duygusu yaşadığınız travmadan. lütfen bir an önce bir psikiyatriste yada psikologa gidip yardım alın. ve bu pisliğin daha fazla hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin...

kesınlıkle bu ogudu uygula ozellıkle psıkıyatrıste gıt. bır zaman bunu atlatmıs gıbı olabılırsın ancak evlenınce cınsellıkten soguma, esını ıstemem gıbı durumlar yasayabılırsın

öncelikle destegin için sağol canım psikoljik destek alacak kadar sorun yapmıyorum artık bu durumu o insan ise normal biri gibi davranıyor sakalar yapıyor sanki 10yıl önce bunları yapan o degilmiş gibi. ben erkek arkadasım bana böyle bir sey yasadın mı iye sordugunda hayır dedigim icin vicdan azabı cekiyorum onu kandırmıs gibi hissediyorum kendimi:s

kesınlıkle bu ogudu uygula ozellıkle psıkıyatrıste gıt. bır zaman bunu atlatmıs gıbı olabılırsın ancak evlenınce cınsellıkten soguma, esını ıstemem gıbı durumlar yasayabılırsın

cinsel olarak cok fazla bir yaklasımda bulunmadıgı icin ALAH A sükür neler var daha beter kötülükler yasamıs tecavüze ugramıs insanlar var benimki sadece elle kıyafet üzüerinden tacizdi o yüzden cinsel hayatımı etkiler mi bilmiyorum bunu daha önce hiç düsünmdim . ama güvenim yok erkeklere bazen erkek arkadasımında kuzeniyle yanlız aldıgında onun byle seyler yapıp yapmadıgını düsünüyor ve ondan soguyorum sadece kimseye güvenim yoksenağlama

Kimseyi kandırmıyorsun sen.

Sana daha önce öpüştün mü diye sormuş sen de hayır demişsin ki doğru olan bu.
Öpüşmek sevdiğin, değer verdiğin biriyle karşılıklı eşit duygularla yaşanan bir şeydir.
Sen öpüştün mü bu durumda... kesinlikle hayır.

Boşu boşuna vicdan azabı çekme, sen kimseyle hiçbir şey yaşamamışsın dolayısıyla da kimseyi kandırmıyorsun.

geçmiş olsun canım ama ben anlayamıyorum ya gerçekten nasıls susulur ya ben çocuktum bilmiyordum falan demişsin ama asıl çocuk olduğun için daha çok tepki göstermeliydin daha çok korkmalıydın...beni korkutup götürüyordu falan yazmışsın neyle korkutabilir seni ya daha çok küçükmüşsün vallahikimse kusura bakmasın ben hiçbirşey anlamadım:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:

canım yasamasın bilemezsin annemlere söylesem dayımlara söylesem neler olur insanlar tamam beni suclamaz ama bana bakısları degisir o karısıyla sorun yasar ve duyulur benim ilişkim zarar görür .hayatımda hersey mahvolur. annem kardesime dokundugunu ögrendigi halde halası oldugu halde sadece kardesimi onunla yanlız bırakmamayı ve ufak laf carpmlarıyla yetindi. cünkü neler olacagını düsünmek insanı gerckten korkutuyor:S

öncelikle kirlenmiş falan değilsin kendi kendini böyle kötü düşüncelere sürükleme ,sen güçsüz olursan herkes faydalanmaya çalışır.sana bi kez daha dokunmak istediğinde bas bas bağır hem de evdeki herkesin duyacağı şekilde,bana tecavüz etmeye kalktı de..rezil et onu rezil et..belki de kendi minik kızına bile neler neler yapıyordur pis hayvan sapık...

Kimseyi kandırmıyorsun sen.

Sana daha önce öpüştün mü diye sormuş sen de hayır demişsin ki doğru olan bu.
Öpüşmek sevdiğin, değer verdiğin biriyle karşılıklı eşit duygularla yaşanan bir şeydir.
Sen öpüştün mü bu durumda... kesinlikle hayır.

Boşu boşuna vicdan azabı çekme, sen kimseyle hiçbir şey yaşamamışsın dolayısıyla da kimseyi kandırmıyorsun.

destegin icin sağol canım. gercekten böylemi:S yüzyüze bakmak zorunda oldugun insanın sana böyle seyler yapmıs olması o kadar kötü ki:S bazen unutuyorum herseyi aynı ortama geliyoruz güzel sıcak bi aile ortamı hersey güzelken bi anda o ysadıklarım aklıma geliyor . karısını düsünüyorum cocugunu düsünüyorum. ögrenilse neler olur onu düsünüyorum içim cok yanıyo o an :Ssenağlama

öncelikle kirlenmiş falan değilsin kendi kendini böyle kötü düşüncelere sürükleme ,sen güçsüz olursan herkes faydalanmaya çalışır.sana bi kez daha dokunmak istediğinde bas bas bağır hem de evdeki herkesin duyacağı şekilde,bana tecavüz etmeye kalktı de..rezil et onu rezil et..belki de kendi minik kızına bile neler neler yapıyordur pis hayvan sapık...

kızına böyle seyler yaptıgını sanmıyorum cok ah etmek isterim o da kızından görsün diye belki de cok ah eden olmustur mahallede bi kac kızla da bu tarz yakınlasmalr yasadgını duymustum ama onlarla sevgili oldular tabi belki onların ahını almıstır da ALLAH ona kız evlat vermiştir. ama kıza kıyamıyorum ki canım o benim onun sucu ne babasının günahını ona yükleyemem benim günahımı ahirette ödesin :S

suan bana birsey yapmaya cesaret edemez cünkü eski candy yok karsınısında biliyo ve onu gercekten çok rezil ederim . deli gibi kıskanç bir erkek arkadsım var ve onun bu kıskançlıgını benim erkeklerden uzak durmama neden oluyo en ufak birsey de kıyametler koparmayı ögretti bana..

peki hersey tamamda gidip annenıze yada babanıza neden söyleyemedınızki sonucta bunları yapmasına neden izin verdınız?:eek:lmaz:siz sustukca oda sızden faydalanmak istemiş keske sessiz kalmasaydınız?

pes vallahi ya

sapık herif.bide evlenmiş barklanmış hala yapıyor
allahım ne insanlar var su dünyada

güzelim keşke ailene anlatsaydın.çünkü kuzenin çok ileri gitmiş.
böyle bir şeyi aileye anlatmak cok zor hak verıyorum ama bu adam mazallah ilerde birine bişey yapsa daha mı iyi
kendine çeki düzen versin.onunda çocuğu var.aynı seyler cocuğunun basına gelse ne hisseder acaba
okurken bile çok sinirlendim.psikiloji falan bırakmaz o insanda

canım benim tabiki kirlenmedin.öyle olsa tüm kadınlar kirlenmiş sayılırdı.hepimizin başından geçiyor malesef bu taciz olayları.hangi kadın yaşamıyor ki.:KK43: bende 10 yasında yaşlı bi amcanın tacızıne uğradım hala umutmam o olayı.
zor bir durum .ama birazda suc sende canım.o kadar ileri gitmesine izin vermeseydın.ailene söyleseydın keşke:KK43:

svgilin konusuna gelince.ben olsam söylemezdim bu yasadıklarımı.ne olur ne olmaz.duyunca cok sınırlenır gıder kuzenıne bısey yapar.başı belaya girer.üzülürsünüz yoksa
sen tertemizsin öncelikle bunu aklından cıkarma.mutlu bir beraberliğin varmış.bence hiç anlatma.boşver gitsin

önce geçmiş olsun travma yaşamışsınız
ama kendiniz kirli hissetmeniz kendinize çok
büyük haksızlık neden sevgilinizi aldatmış gibi olasınız
isteyerek yaşamadığınız bi durum
kaldı ki isteyerek bişeyleri yaşamakta kirletmez insanı
ahlakınız temiz olsun
dert etmeyin bundan sonrasını
sevgilinlizle güzel günlere bakın

Evet sessiz kalmanız daha büyük şeyler yapmaya zorlayabilirdi kuzeninizi...
Böyle sapıklara çok rastlıyoruz,sitede de başına kötü şeyler gelen bir arkadas vardı okuyanlar hatırlar...
Geçmiş geçmişte kalmış,artık büyüdünüz...Akıllandınız....
Ama temkinli davranmakta fayda var şu zamanda bile olsa...
İnsanın içinde o sapıklık oldugu sürece evlide olsa şeytan dürtükler Allah korusun...
Onunla yanlız kalmaktan sakın...

Ayrıca evleneceğin kişi içinde düşüncen masumca kalmış canım,senin yaptığın birşey yok ortada...
Kendini sıkmana gerek yok...
Bu düşünceleride unutmaya çalış,ileriki hayatın için en iyisi bu...

Rabbim böyle insanlardan uzak etsin...

yazık bu ne ahlaksızlıktır ya....hiç kendini suçlama canım senin suçun yok bunda..hep diyorum bir çocuğum olursa bu konuda kızım yada oğlum çok dikkatli olucam kimsenin evinde bırakmıycam eşimle bu konuyu çok konuştuk kimsede kalmıycak çocuğumuz bizim başımıza gelmez diye birşey yok..

X