(¯`¸·´¯)Sapık Kedi(¯`·¸´¯)

narkosis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
652
2
42
kedimizin adı pati beyefendi 2 yıldır bizimle yemek isteğinde babam ve kardeşim ilgilenir onunla ama ne zaman azsa bizim kedi bana gelir meüwww meüww ve beyefendi kolumu öyle bir yakalıyorki tecavüz ediyor kolumaaa :KK43: veterinerde golden retriver vardı valla zor kurtuldum hayvandan:) neden sadece bana nedennn yoksa hayvanları etkileyen bir koku mu var bende? sizlerde böyle bişe oluyor mu ??

bizim de dişi bir köpeğimiz var.aynı şekilde babama gelip sulanıyor:Roflol:sanırım bunun kokuyla filan değil de hayvanın en çok kimi sevdiğiyle ilgisi var.yani en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum.neyse.kurtulduğuna sevindim:Roflol:sevgiler

köpekten kurtuldum da kedi duruyor halaaa:)ve devam ediyor her fırsatta ya beni sıkıştırıyor kenarda köşede:KK66:

hihihi=)))gece gece güldüm=)))Allah iiliğini versin nergis abla=) kedinizi tecavüzden cezalandırın o zaman=)))

bana dişi bir köpek yapışmıştı.bacağıma.şok oldum.ne alaka yani.kedi değil de köpeklerin neredeyse tamamı bacağımdan inmiyor.ama artık benim de oğlum var

:roflol::roflol:BENİMLE aynı kaderi yaşayanlarda varmış.şimdiye kadar sadece bir erkek kedim kolumu yakalayıp kuytu köşelere çekmeye çalışmıştı.Salak salak dövüşüyor oyun oynuyor diye eşime gösterip gülmüştük.Meğer eşşek kafalı oğlum erkekliğe adım atıyormuş çalışma yapıyormuş kolumla:roflol: neyse eşimin bir kaç çorabından ona bir eş yapmıştık kuytu köşelere onu götürmeye başlamıştı.daha sonra da küçükken onu bulduğum sahilde gezerken kızlar için beni terkettisenağlama.Köpeklerle de sık sık başım belaya girerdi utanırdım, ama uzun zamandır erkek köpeklerin tacizine uğramadım:))

Benim köpekte de ayni şey vardı
ikidebir de şeyini çıkarırdı arkadaşlar
söylerdim bana kimse inanmazdı
ama en sonunda herkes görünce inandılar
ama öyle tacizini falan görmedim Allah var

X