- 18 Nisan 2018
- 41
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi Hepniyeben
Eşiniz yatakta başka sizin çevrenizdeki kadınları Hayal etse ve uyarmaniza rağmen bunda biseu yok duymayıver dese naparsınız? Ayrıca sizide başka adamla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşarım.
katılırım
Aklın yolu bir
Tüm erkekler mi böyle diye soruyorum bana herkes boyleolcak gibi geliyorBoşanmışsınız zaten bu adamdan konu sahibi. Bu ikinci konunuz bu konuda bugün. Neden eski defterleri açıyorsunuz ki? Bırakın, hayatınıza bakın. Tüm erkekler böyle sapık değil. Bu adam ilerde çocuğunuz olsa onu da taciz ederdi cinsel hayatımı renklendiriyorum bahanesiyle.
Takıldığım nokta, siz niye boşadığınız eşin yanlışını habire soruyorsunuz, amacınız ne???
Tüm erkekler mi böyle diye soruyorum bana herkes boyleolcak gibi geliyor
Tabii ki olmayacak ama hepsi öyle olsa da ne fark eder ki? Önemli olan sizin nasıl bir erkek istediğiniz. Bu durum size uymuyorsa hayatınıza hiç erkek almazsınız o zaman.Tüm erkekler mi böyle diye soruyorum bana herkes boyleolcak gibi geliyor
Evet büyüttüm mu diye düşünüyorum ve kimseye yatak odası soramadıgim icin burda sordum evet annesi yapmadıktan sonra nolcak boşver dediTabii ki olmayacak ama hepsi öyle olsa da ne fark eder ki? Önemli olan sizin nasıl bir erkek istediğiniz. Bu durum size uymuyorsa hayatınıza hiç erkek almazsınız o zaman.
Sanırım eski eşiniz ve ailesine normal geldiği için siz de acaba büyüttüm mü diye düşündünüz. Unutmayın, eski eşiniz o ailede büyümüş. Muhtemelen babası da aynıdır ki anası öyle konuşmuş sizle. Çocuğunuz olsaydı belki de o çocuk da böyle şeyleri normal karşılayan bir zihniyete sahip olarak büyüyecekti. Kurtulmuşsunuz bence. Önünüze bakın.
Hayatınızın iplerini elinize alın. Kimsenin sözüyle istemediğiniz bir davranışı yapmaya mahkum etmeyin kendinizi. Benim bakış açıma göre kaynananız hem sapık hem de ağır cahilmiş.Evet büyüttüm mu diye düşünüyorum ve kimseye yatak odası soramadıgim icin burda sordum evet annesi yapmadıktan sonra nolcak boşver dedi