- 12 Ocak 2015
- 120
- 131
- 18
- Konu Sahibi NehirMehir
-
yolda yürürken. biri önüme adam geldi . tedirgin gördüm dedi niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim geldim bakıyodum broşür dağıtıyodum dedi bi arkadaş olarak dedi dertleşelim okulun önüne gidelim yada arabada dedi. tanımıyorum sizi dedim başka yöne gittim. kötü insan çok yem olursun dedi. ondan önce. bende kimse bişey yapamaz dedim öyle deme dedi yürürken fermuarınız açık dedi. polisi arıyım mı evime gidicem dedim evinize bırakıyım dedi. son anda elini omuzuma koydu. baktım yürüyodum bi akıllı durun ya dedim gittim. yoktu arkamda ?
Yok o şarkının sözleri başka.çocuk demiş güzelsin kız demiş tanımıyorum çocuk demiş o zaman okulun önüne gidelim yada arabada kız demiş ne kadar da sapık bir erkek
Takıldığın yere bak!kimin fermuarı açıkmış ben anlamadım
diğer konuları arasında en anlaşılabilir bu yazısı heraldekimin fermuarı açıkmış ben anlamadım
Şarkı değil de halk ozanımız mehmet aliden inciler yazmıştım benYok o şarkının sözleri başka.
İşte bir sabah erken masal böyle başlamış
Delikanlı genç kıza iskelede rastlamış
Bakışmışlar göz göze, gören kimse olmamış
Fakat denizle dalga oynamaya başlamış
Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde
Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde
Delikanlı yaklaşmış “ne kadar güzelsiniz”
Güzel kız uzaklaşmış “fakat siz de kimsiniz”
Ben bir erkek meleğim bırak yanına geleyim
Elimi hiç sürmeden gözlerimle seveyim
direk o geldi aklımaal dedi çocuklarını dedi git dedi ne yaparsan yap dedi
o kız bu kızmıydıAnaa kizz nehir mehir sen su internette erkeklere kamera acip yorumlarini alan, nisanli ve hic tanimadigin bi adamdan mesaj alan, hic sevgilim olmadi dalga gecerler mi diye soran, zarim bozuldu mu diye soran kiz degil misin. Ben bu olayin gercekliginden de supheliyim valla broo
İvit. Burasi kk burda hersey gerceeeeekkko kız bu kızmıydı
Niye kizzve çisem şoookkk
nişanlı birinin nişanlısıyla olan resminden de etkilenmişti hanım arkadaş.Niye kizz
He ivitnişanlı birinin nişanlısıyla olan resminden de etkilenmişti hanım arkadaş.
iyi malzeme çıkar sanaHe ivitkonular coh acayip zaten aman tanrim didimm bu kizin kafasini kitap yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?