• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mıydı? ne demek istedi?

yok dedi gel dedi kal dedi gidelim mi dedi hop dedi bir okul yapalım olmadı araba olsun dedi..ne dedii bu nasıl bir anlatış.:KK53:

Ekteki susmayan kadın bile Yalçın Abi'ye derdini daha anlaşılır anlatıyo, bu ne Allahını seversen, okul önü dedi araba dedi biri önüme çıktı fermuar dedi :D

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 189
çok şiirsel bir anlatım, tıpkı büyük aşkınız gibi..
gözümden yaş geldi çok duygulandım, tabii ki sapık değil, beyaz atlı prensin bence...

yolda yürürken. biri önüme adam geldi . tedirgin gördüm dedi niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim geldim bakıyodum broşür dağıtıyodum dedi bi arkadaş olarak dedi dertleşelim okulun önüne gidelim yada arabada dedi. tanımıyorum sizi dedim başka yöne gittim. kötü insan çok yem olursun dedi. ondan önce. bende kimse bişey yapamaz dedim öyle deme dedi yürürken fermuarınız açık dedi. polisi arıyım mı evime gidicem dedim evinize bırakıyım dedi. son anda elini omuzuma koydu. baktım yürüyodum bi akıllı durun ya dedim gittim. yoktu arkamda ?
elini omzuna koyduğunda akıllı durun mu dedin sadece? ben olsam elini kırmıştım. nasıl bu kadar sakin davrandığını anlamadım.

Ekteki susmayan kadın bile Yalçın Abi'ye derdini daha anlaşılır anlatıyo, bu ne Allahını seversen, okul önü dedi araba dedi biri önüme çıktı fermuar dedi :KK70:
al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana

ben de kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi

benim aklımdan da tam bu geçiyodu :KK9:

Kendimi didi reklamiyla, flash tv d3 bir kadin cikmisti al didi cocuklarini git didi vs vs dyen kişilerle muhatap oldum sandim. Ya gelcek biri onume ikide birde konusup durck azinin ustun3 vurur yda imdatttt sapikkkkkk. Die bagrirdim:KK62:

yolda yürürken. biri önüme adam geldi . tedirgin gördüm dedi niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim geldim bakıyodum broşür dağıtıyodum dedi bi arkadaş olarak dedi dertleşelim okulun önüne gidelim yada arabada dedi. tanımıyorum sizi dedim başka yöne gittim. kötü insan çok yem olursun dedi. ondan önce. bende kimse bişey yapamaz dedim öyle deme dedi yürürken fermuarınız açık dedi. polisi arıyım mı evime gidicem dedim evinize bırakıyım dedi. son anda elini omuzuma koydu. baktım yürüyodum bi akıllı durun ya dedim gittim. yoktu arkamda ?
peki siz ne demek istediniz?

Yine NehirMehir.
Buralara sayfalarca yorum döşenecek. Bu kızımız hiç birine cevap vermeyecek. Bir kaç gün sonra yeni konu açacak. Sonra ona da bir kaç cevap yazacak. Sonra yine cevap yazmayacak. Arkasından bir kaç gün sonra yeni konu. Hadi bakalım.

Sorunları olduğunu söyleyen, yardım etmeye çalışan bir çok üye vardı oysaki. Takmadı kimseyi.

Hayırlısı.

Fermuariniz açık nedir ya :))
Ağır sapıkmis ama kizimizda pek saf anlaşılan epey cvp vermiş dertleselim deyince psikolog mu sanıyon kendini bey amca deseydinya

Dedi ne haber? dedim iyidir. dedi ee dedi, dedim nee, dedi iyidir. dedim 'ne dedin?', dedi 'ne dedin?'. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi...
:D

Back
X