- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi NehirMehir
yok dedi gel dedi kal dedi gidelim mi dedi hop dedi bir okul yapalım olmadı araba olsun dedi..ne dedii bu nasıl bir anlatış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
google translate sen misin yoksa?
"biri önüme adam geldi" ne demektir ya
elini omzuna koyduğunda akıllı durun mu dedin sadece? ben olsam elini kırmıştım. nasıl bu kadar sakin davrandığını anlamadım.yolda yürürken. biri önüme adam geldi . tedirgin gördüm dedi niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim geldim bakıyodum broşür dağıtıyodum dedi bi arkadaş olarak dedi dertleşelim okulun önüne gidelim yada arabada dedi. tanımıyorum sizi dedim başka yöne gittim. kötü insan çok yem olursun dedi. ondan önce. bende kimse bişey yapamaz dedim öyle deme dedi yürürken fermuarınız açık dedi. polisi arıyım mı evime gidicem dedim evinize bırakıyım dedi. son anda elini omuzuma koydu. baktım yürüyodum bi akıllı durun ya dedim gittim. yoktu arkamda ?
al dediEkteki susmayan kadın bile Yalçın Abi'ye derdini daha anlaşılır anlatıyo, bu ne Allahını seversen, okul önü dedi araba dedi biri önüme çıktı fermuar dedi
hahahahaahçocuk demiş güzelsin kız demiş tanımıyorum çocuk demiş o zaman okulun önüne gidelim yada arabada kız demiş ne kadar da sapık bir erkek
peki siz ne demek istediniz?yolda yürürken. biri önüme adam geldi . tedirgin gördüm dedi niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim geldim bakıyodum broşür dağıtıyodum dedi bi arkadaş olarak dedi dertleşelim okulun önüne gidelim yada arabada dedi. tanımıyorum sizi dedim başka yöne gittim. kötü insan çok yem olursun dedi. ondan önce. bende kimse bişey yapamaz dedim öyle deme dedi yürürken fermuarınız açık dedi. polisi arıyım mı evime gidicem dedim evinize bırakıyım dedi. son anda elini omuzuma koydu. baktım yürüyodum bi akıllı durun ya dedim gittim. yoktu arkamda ?