• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mıydı? ne demek istedi?

yolda yürürken. biri önüme adam geldi . tedirgin gördüm dedi niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim geldim bakıyodum broşür dağıtıyodum dedi bi arkadaş olarak dedi dertleşelim okulun önüne gidelim yada arabada dedi. tanımıyorum sizi dedim başka yöne gittim. kötü insan çok yem olursun dedi. ondan önce. bende kimse bişey yapamaz dedim öyle deme dedi yürürken fermuarınız açık dedi. polisi arıyım mı evime gidicem dedim evinize bırakıyım dedi. son anda elini omuzuma koydu. baktım yürüyodum bi akıllı durun ya dedim gittim. yoktu arkamda ?
eh sapıkmış...seni götürüp kötü emellerine alet edecekmiş..ama kandıramamış..

Okuduklarimi analiz ettim ve anladigim kadariyla:
zavalli saf temiz yurekli adam, sapiklik etmeye utanmiyomusun adamcagiza tovbe tovbeee:KK12:

Ne demek istedi derken :D cok var öyle sapık ya da ne derseniz iste herkesi öyle analiz edeceksen ohoo:KK35:

Kendini ifade edememe sorununa rağmen, sapığın birine uzun uzun izahat vermek ne büyük ironi.
Ne ilginç bir diyalogmuş. Gül gibi geçinip gidermişsiniz oysa. Etrafınızdakiler de sizi çözmeye çalışırdı.

Anaa kizz nehir mehir sen su internette erkeklere kamera acip yorumlarini alan, nisanli ve hic tanimadigin bi adamdan mesaj alan, hic sevgilim olmadi dalga gecerler mi diye soran, zarim bozuldu mu diye soran kiz degil misin. Ben bu olayin gercekliginden de supheliyim valla broo

Ya bir erkeğin kullandığı fake bir üyelik ya da dikkat çekme meraklısı, boş işlerle uğraşan bir kızın hesabı.

chz71d.jpg

Bu kadar muhabbet neden? Elin ne idüğü belirsiz sapıgıyla. Onada böyle Cümleler kurduysam bugün Tövbe etmiştir zaten bidaha kimseye asılmayacagım diye :KK14:

Back
X