- 4 Mart 2012
- 14.911
- 34.412
- 798
- Konu Sahibi NehirMehir
Önce Fermuarını kapat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eh sapıkmış...seni götürüp kötü emellerine alet edecekmiş..ama kandıramamış..yolda yürürken. biri önüme adam geldi . tedirgin gördüm dedi niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim geldim bakıyodum broşür dağıtıyodum dedi bi arkadaş olarak dedi dertleşelim okulun önüne gidelim yada arabada dedi. tanımıyorum sizi dedim başka yöne gittim. kötü insan çok yem olursun dedi. ondan önce. bende kimse bişey yapamaz dedim öyle deme dedi yürürken fermuarınız açık dedi. polisi arıyım mı evime gidicem dedim evinize bırakıyım dedi. son anda elini omuzuma koydu. baktım yürüyodum bi akıllı durun ya dedim gittim. yoktu arkamda ?
paragrafa kamyon çarpmışta bütün kelimeler yer değiştirmiş gibi
Niye oyle diyosun o benim kızım amaYa bir erkeğin kullandığı fake bir üyelik ya da dikkat çekme meraklısı, boş işlerle uğraşan bir kızın hesabı.
Kızınıza sahip çıkın o zaman han'fendi. Her konusu erkeklerle ilgili saçmalıklardan ibaretNiye oyle diyosun o benim kızım ama
Yoo hanfendi kizim bunlari gercekten yasiyor hicbiri sacmalik degil tevessuf ederimKızınıza sahip çıkın o zaman han'fendi. Her konusu erkeklerle ilgili saçmalıklardan ibaret