- 27 Ocak 2019
- 15
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi mayamibiic
24 yaşına girdim bazı nedenlerden dolayı üniversiteye geç başladım şuan 2 senelik ingilizce çevirmenlik okuyorum istediğim bölümde değilim yani ingilizceyi çok seviyorum ama bölümüm 4 yıllık olmadığı için hiç hevesim yok bölümüme tekrar sınava gireyim diyorum ama yaşım geçti ben zaten 26 yaşında mezun olucam yani kısacası okul ve kariyer konusunda hiç umudum yok. Hiç hobim olmadı kendimi verdiğim hiçbir meşgale olmadı ne bileyim mesela dans edebilmek isterdim hani şu konuda iyiyim diyebildiğim hiçbir şey yok ders çalışmayı bile bilmiyorum hani şuan olgunum ve merak sardığım şeyler var ama 24 yaşında olduğum için hani yaşım geçti zaten dansa başlasam da bi kariyer yapamıycam bu alanda zaten diye düşünüyorum zamanında ailemde yönlendirmedi hiçbir şeye bende akılsız bir ergenlik geçirdim şuan pişmanım. Yaşıtlarıma bakıyorum hepsi mezun olmuş veya sözlenmişler vs benim bu yaşa kadar hiç sevgilim bile olmadı halbuki çok beğenilen birisiyim ama hiç konuşkan değilim iletişim ilişkilerim çok zayıf ailem hep ilgisiz oldu ergenlik yıllarımda arkamda ailem var hissini hiç yaşamadım belki buna suç atıyorum bilmiyorum ama okul, aşk, aile, maddiyat yani bu konularla ilgili bu yaşıma kadar hiç iyi bir şey yaşamadım ailemi çok seviyorum ama malesef bana hep kötü örnek oldular maddiyat konusuna zaten girmiycem cidden çok kötü. Off kızlar içim şişti yani bundan 5 yıl sonra kendimi iyi bir işi olan, yurt dışı görmüş olan, hobisinde kendini geliştirmiş, güzel bir ilişkisi ve hoş sohbet bir arkadaş ortamı olan güçlü bir kadın olarak görmek istiyorum ama hiç umut yok yani böyle şeyler küçüklükten belli eder sonuçta...