- Konu Sahibi lakeoftears
-
terbiyesizce yazıyorsunuz, ağzının payını almak da ne demek? siz böyle laflara alışkın olabilirsiniz ama ben değilim. kavga çıkarmaya niyetim olsa, sizin gibi yazardım.
Programı daha önce izlemediğimi gördüğüm gibi kapattığım yazdım, önce yazdıklarımı okusaydın da sonra yazsaydın daha iyi olurdu.bilinçlenme için başkalarına, başkalarının fikrine ihtiyacınız olması üzücü gerçekten.
burda kimse senin bakış açını onaylamıyo ve ilgilenmiyo.kendi kendine konuşmaya devam et o zaman.
"r" harfinin yok edildiği kelimeleri de ben onaylamıyorum. o ne ya onaylamıyoooooooo, ilgilenmiyoooooo yooo yoooo r harfi uçurumdan uçuyooooooo
bir de nezaket önerisi, tanımadığınız insanlara sen derseniz, görgüsüz diye düşünürler hakkınızda.
değinildi mi bilmiyorum ama dün geceki programda kadın garsona 1 dk boyunca kendini öptürdü
kadında 1 dk boyunca garsonu öptü
bilmiyorum midem bulandı açıkçası
Alan memnun veren memnun kimene=)=)
zıt görüşleri 'saldırı' olarak nitelendirmenize katılmıyorum.
başlıkta sizce diye vurguladıktan sonra, elbette durumu kendi açımızdan değerlendirip yorum yapacağız.
bizim fikrimizi sorup, kendi fikrinizi bize aşılamak istemiyorsunuz sonuçta, değil mi?
sizin başlatmayı amaçladığınız şikayet telefonlarından birini etmeyeceğim, ama size kolay gelsin.
Arkadaşlar az önce şu şanslı masa programını izledim ve şok oldum 5bin lira için insanlara neler yaptırıyolar, ne hakaretler yapılıyor ,ayrıca özel hayatları bile ortaya dökülüp oraya geldikleri yakınları(akraba ,arkadaş vs) ile olan ilişkileri de onarılmaz biçimde bozuluyor.Bu olaydan sonra araları açılmayanlar olduğunu zannetmiyorum.Umuyorum ki ekrana getirilmeyen turlarda şaka yapılan zaman zaman çoğunu mahkemeye veriyordur.Yani şaka yapılabilir ama ne zaman bu programa rastgelsem ,hakaret ,özel hayatların ortaya dökülmesi hatta az önce kadının kafasına bile vurdular ,rezilliği siz düşünün artık.Eğer hala bu program böyle tutulup gülünerek izleniyorsa artık pes.
lütfen rahatsız olanlar 444 11 78 rtük şikayet hattını arasınlar ben aradım ama yeterli olacağını sanmıyorum.
Efla zaten burdaki göze batan şey "öfff püff" şeklinde konuya girilmesiydi. Herkes tabii ki görüşünü yazacak ama kimsenin, bir diğerinin görüşüne "öff şöyle de yap ozaman" gibi yorum yazması da hoş gözükmüyor:44:.
missblue, konu sahibi mesaj alıntı yapmamıştı. genel yazmış.
değindiği şeylere kısmen ben de bahsetmiştim mesajlarımda, bir kişiye özel değil, genel olarak zıt görüştekilere yazmış gibi geldi bana, ona göre cevap yazdım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?