şanslı masa programı sizce etik mi????

bilinçlenme için başkalarına, başkalarının fikrine ihtiyacınız olması üzücü gerçekten.
Programı daha önce izlemediğimi gördüğüm gibi kapattığım yazdım, önce yazdıklarımı okusaydın da sonra yazsaydın daha iyi olurdu.
İzlemediğim bir programla ilgili başkasından bilgi almak kadar doğal birşey yok.

burda kimse senin bakış açını onaylamıyo ve ilgilenmiyo.kendi kendine konuşmaya devam et o zaman.

"r" harfinin yok edildiği kelimeleri de ben onaylamıyorum. o ne ya onaylamıyoooooooo, ilgilenmiyoooooo yooo yoooo r harfi uçurumdan uçuyooooooo

bir de nezaket önerisi, tanımadığınız insanlara sen derseniz, görgüsüz diye düşünürler hakkınızda.

dün akşamki oldukça rezil bir proğramdı.İnsanların onuru gururu yerle bir .Dalga geçmeler hakaretler diz boyu .5000 tl için yapılacak iiş değil .o programda biri gönüllü diğerinin haberi yok . haberi olmayan kişi bence bu kadarhakarete şikayetçi olmalı

"r" harfinin yok edildiği kelimeleri de ben onaylamıyorum. o ne ya onaylamıyoooooooo, ilgilenmiyoooooo yooo yoooo r harfi uçurumdan uçuyooooooo

bir de nezaket önerisi, tanımadığınız insanlara sen derseniz, görgüsüz diye düşünürler hakkınızda.

önerlilerini kendine sakla ben adamına göre muamele yapıyorum sen merak etme.

programın tamamen kurgu olduğu aşikar zaten .özel hayattan tutun ,hakarete ,topluma aykırı gelecek bir çok şey yaşanıyor o program da .Bunlara maruz kalan yarışmacıların sakin tepkiler vermesi mümkün değil . Hele ki bu kadar tahammülsüz bir millet olarak bu sakinlik hiç de inandırıcı olmuyor zaten :ssz:

Yeri geliyor yurdum insanı anadolu insanları yarıştırılıyor .türk gelenek örf ve adetlerımıze oldukça ters gelen hareketler sergileniyor .Ama ne hikmetse o yurdum insanı (!) şaka olduğunu ögrenince hiç de tepki göstermiyor :36: çok eski bir yayınını izlemistim .küçük bir şehir de yaşayan ,Yurdum insanı olan bir anne ve kızı yarışıyordu .kızı aldığı replikle restaurantda garsona öpücük atıyor ,bağıra bağıra konuşuyor kısacası tüm aykırı hareketleri büyük bir özveriyle sergiliyor .Ama o canım yurdum insanı anne (!) şaka olduğunu öğrenince sadece kahkaha atıyor :36: o annenin bu denli sakinliği haliyle de hiç inandırıcı gelmiyor .hele ki beş bin lira için tepkisizlik hiç ama hiç inandırıcı değil .

bu program kurgu değilde gerçek olsa idi ,ve ben şans eserı babam ile bu yarışmada yarışıyor olup, örnekte ki kız gibi aykırı hareketler sergileyip garsona öpücük atsaydım,yarışma sonucunu düşünmek dahi istemiyorum :27: babamın oracıkta beni gömeceği kesinde o yarışmayı sunanlara ne yapar onu kestiremiyorum işte :1: kısacası yarışma tamamen kurgu :34:

Ayrıca dün akşam ki bir programdan bir kesit gözüme çarptı da,
Kadına diyorlarki 30 saniye içinde size söylediğimiz 3 kelimeyi kullanmak zorundasınız.
Kadın geliyor oturduğu gibi, jakuzi yaptırmak istiyorum. ardından teyze bu yakanın ismi yakuza mı ardından daha saçma bir kelime söylüyor.
Teyzesi de demiyor ki, kızım sen kafayı mi yedin, ne saçmalıyorsun ,ne jakuzisi ne yakuzası..Allah aşkına kim annesine, teyzesine böyle salak muhabbet yapsa, anlar birşey olduğunu ama bunlar anlamıyorlar güya ve devam ediyorlar sonuna kadar. Bildiğin kurgu, bu kadar insanı aptal yerine koyan başka bir program görmedim ben.

değinildi mi bilmiyorum ama dün geceki programda kadın garsona 1 dk boyunca kendini öptürdü
kadında 1 dk boyunca garsonu öptü
bilmiyorum midem bulandı açıkçası

zıt görüşleri 'saldırı' olarak nitelendirmenize katılmıyorum.

başlıkta sizce diye vurguladıktan sonra, elbette durumu kendi açımızdan değerlendirip yorum yapacağız.
bizim fikrimizi sorup, kendi fikrinizi bize aşılamak istemiyorsunuz sonuçta, değil mi?

sizin başlatmayı amaçladığınız şikayet telefonlarından birini etmeyeceğim, ama size kolay gelsin.

Helal olsun size, bir tv programı için açılmış konu bu kadar kavgaya dönebilir ancak.

İnsanlar her programı beğenmek onaylamak zorunda değil, etik bulanda olur bulmayanda ama etik buluyor diye veya bulmuyor diye insan rencide edilemez, ayıptır yahu, bir dönüp bakın yazdıklarınıza...

Tv'de yayınlanan hiçbir şeyde etik aramak doğru değil çünkü bunlar para kazanma maksadıyla yapılan yayınlar, kapitalizm ve etik aynı cümlede kullanılması komik kaçan iki kavram. O yüzden şikayet etmekle filan çözülmez bu mevzu, bu yayından kalkar yarın daha rezil bir tanesi başlar, çünkü kâr hırsı ve izleyicinin çoğunluğunun düşük kültürel seviyesi, düşük sanatsal algısı, düşük beğeni kriterleri birleştiği zaman ortaya ancak bu kadar rezil işler çıkar.

Bir de Tv programları tek başına toplumu yozlaştırmaz -evet toplumun uyutulmasına yardımcı olur ama- tek başına toplumun seviyesini belirlemez, toplum halihazırda yoz bir toplum olduğu için bu tip programların talebinde artış meydana gelir bana göre. Halkın neleri izlemek istediğini, ekranda ne görmek istediğine uygun biçimde belirlenir programlar. Şu an tv'de yayınlanan herkesin ağlaştığı birbirini aldattığı tuhaf kadın programları, insan aşağılanmasına dayanan reality şovlar ve yarışma programları kaldırılsa, bunların yerine sanatsal, kültürel, politik ve öğretici yayınlar konsa ekrana kim dönüp bakacak merak ediyorum.

Baba-Kız diyaloglarından belli bence kurgu olduğu. Ben babama "Baba, sevgilim tanışmaya gelecek. Biz evlenmeyi düşünüyoruz" desem, bir de o sevgilim 45 yaşında kel göbekli bi adam çıksa herhalde babam o anda beyin kanaması geçirir. Eğer bu program kurgu değil de gerçekse gerçekten çok geniş insanlar var demektir.

zıt görüşleri 'saldırı' olarak nitelendirmenize katılmıyorum.

başlıkta sizce diye vurguladıktan sonra, elbette durumu kendi açımızdan değerlendirip yorum yapacağız.
bizim fikrimizi sorup, kendi fikrinizi bize aşılamak istemiyorsunuz sonuçta, değil mi?

sizin başlatmayı amaçladığınız şikayet telefonlarından birini etmeyeceğim, ama size kolay gelsin.

Efla zaten burdaki göze batan şey "öfff püff" şeklinde konuya girilmesiydi. Herkes tabii ki görüşünü yazacak ama kimsenin, bir diğerinin görüşüne "öff şöyle de yap ozaman" gibi yorum yazması da hoş gözükmüyor
:44:.

Arkadaşlar az önce şu şanslı masa programını izledim ve şok oldum 5bin lira için insanlara neler yaptırıyolar, ne hakaretler yapılıyor ,ayrıca özel hayatları bile ortaya dökülüp oraya geldikleri yakınları(akraba ,arkadaş vs) ile olan ilişkileri de onarılmaz biçimde bozuluyor.Bu olaydan sonra araları açılmayanlar olduğunu zannetmiyorum.Umuyorum ki ekrana getirilmeyen turlarda şaka yapılan zaman zaman çoğunu mahkemeye veriyordur.Yani şaka yapılabilir ama ne zaman bu programa rastgelsem ,hakaret ,özel hayatların ortaya dökülmesi hatta az önce kadının kafasına bile vurdular ,rezilliği siz düşünün artık.Eğer hala bu program böyle tutulup gülünerek izleniyorsa artık pes.
lütfen rahatsız olanlar 444 11 78 rtük şikayet hattını arasınlar ben aradım ama yeterli olacağını sanmıyorum.

Kesinlikle etik değil. Aynı şekilde şu evlilik, sözde evli nişanlı insanların yarıştığı rezil programlarda dahil hepsine bir kaç şikayetim mevcuttur.
Artık televizyonda izlenecek bir şey kalmadı. Saçma sapan diziler, programlar vs.
Sadece haberleri izliyorum en çok eşime yarıyor tabi buda, bütün gece ligtv izliyor:9:

Efla zaten burdaki göze batan şey "öfff püff" şeklinde konuya girilmesiydi. Herkes tabii ki görüşünü yazacak ama kimsenin, bir diğerinin görüşüne "öff şöyle de yap ozaman" gibi yorum yazması da hoş gözükmüyor
:44:.

missblue, konu sahibi mesaj alıntı yapmamıştı. genel yazmış.
değindiği şeylere kısmen ben de bahsetmiştim mesajlarımda, bir kişiye özel değil, genel olarak zıt görüştekilere yazmış gibi geldi bana, ona göre cevap yazdım bende. :34:

Son düzenleme:
missblue, konu sahibi mesaj alıntı yapmamıştı. genel yazmış.
değindiği şeylere kısmen ben de bahsetmiştim mesajlarımda, bir kişiye özel değil, genel olarak zıt görüştekilere yazmış gibi geldi bana, ona göre cevap yazdım bende. :34:

zıt görüş mü???

iyi de burada kimse zıt görüşte bulunmadı ki doğru düzgün .Programın içeriğini tartışanlar dışında bana:

'Sen kendini ne zannaediyosun'
'Tövbe tövbe hiç başka işin yok mu da buraya bu konuyu açtın'
'Öfff özgüvene bak'
'Sen burada insanları örgütleyemezsin git de amcanı halanı örgütle'
'Git de bilmem ne programını şikayet et'
denildi.

Bunlar zıt görüş değil ki.
Biri çıkıp da niye şikayet edeyim kardeşim gayet de etik ,topluma kötü örnek olmuyor,severek de izliyorum demedi ,deseydi zaten ne diyebilirim ben ona ,saygı duyardım.

Sonuçta nickinizi ezberlemiyorum ,kim ne yazdı bilemem, ama bunlara saldırı dedim ben.Çünkü bu şekilde konuşulmaz,bunlar saldırıdır.

bence tamamen kurgu, rahat olun kızlar, artık Tv de izlediğim şeylere inanmıyorum.
belki arada gerçek kişiler vardır ama onlarda yapamıyor zaten yarıda bırakıyorlar.

Back