şanslı masa programı sizce etik mi????

sikayet edince uyari alir ayarlari düzellir..

öyle yayindan pat kaldirmazlar..onlar ekmek yiyecekler iyi de toplumun degerleriyle dalga gecmek ,normal olmayan seyleri

normal göstermekte yanlis

Arkadaşlar az önce şu şanslı masa programını izledim ve şok oldum 5bin lira için insanlara neler yaptırıyolar, ne hakaretler yapılıyor ,ayrıca özel hayatları bile ortaya dökülüp oraya geldikleri yakınları(akraba ,arkadaş vs) ile olan ilişkileri de onarılmaz biçimde bozuluyor.Bu olaydan sonra araları açılmayanlar olduğunu zannetmiyorum.Umuyorum ki ekrana getirilmeyen turlarda şaka yapılan zaman zaman çoğunu mahkemeye veriyordur.Yani şaka yapılabilir ama ne zaman bu programa rastgelsem ,hakaret ,özel hayatların ortaya dökülmesi hatta az önce kadının kafasına bile vurdular ,rezilliği siz düşünün artık.Eğer hala bu program böyle tutulup gülünerek izleniyorsa artık pes.
lütfen rahatsız olanlar 444 11 78 rtük şikayet hattını arasınlar ben aradım ama yeterli olacağını sanmıyorum.

programdaki şakazedeler, izin vermedikçe programcılar o bandı yayınlayamazlar. izin dışında çekim yapmak ve yayınlamak suçtur çünkü. yayınlanan her şakanın onayını kesinlikle alıyorlardır. rahat olun.

ayrıca programdaki şakazedelerin hepsinin 'normal vatandaş' olduğunu da düşünmüyorum. özel ayarlanmış şakazedeler de vardır bence içlerinde.
ben ilk bölümlerinden birkaç tanesini izlemiştim ama sonrasında tekrarlanan şakalar yüzünden çok sıkıcı bulduğum için izlemeyi bırakmıştım. beğenmiyorsam izlemiyorum. şikayetlik bir durum bu program için yok bence.

kesinlikle bencede etik değil hatta iğrenç !!!!
moral değerleri alt üst eden insanların duygularıyla alay eden yüz karası bir program !!!!

gittikçede çirkinleşiyorlar .... insanları şaşırtan zeka pırıltısı olan fikirlerle yola çıkılsa format olarak gayet güzel lakin oradaki insan müsvettelerinin anladıkları temel duyguları (kıskanmak, utanmak, öfkelenmek ... ) aşşağılk biçimde kullanarak nemalanmak ...

izlemezsin olur biter değil olay,ben böyle iğrenç bir şeyi başkalarının da izlemesini istemiyorum.Toplum nasıl yozlaşıyor haberiniz yok mu?? O program yerine başka bir program yapılsın insanlar oradan ekmek yesinler.Şimdi yine bu demagojileri nerden bulup çıkartıyorsunuz anlamak mümkün değil.

toplumun yozlaşmasının birçok sebebi var, şanslı masa'dan önce de yozlaşmadan sıklıkla bahsediyorduk. tek suçlu o olsa keşke. ki programda emin olun, o katılanların izni olmasa kesinlikle bir saniye bile tv' de yayınlayamazlar. onların rahatsız olmadığı bir konuda ben de rahatım bu yüzden.

topluma ne sunulursa onu izliyorlar, toplumdan farklı istek gelmediği için, bunlar dayatıldığı için, birçok kişi bu programları izliyor işte.
şunu yayınlamayın, bunu kaldırın demekten çok, ne tür programlar istediğimizi belirtsek, o konuda talepte bulunsak daha iyi olur aslında. boşu boşuna yanlış yatırımlar yapılmamış olur.

başkalarının ne izleyeceğine karar vermeniz mümkün değil maalesef. kendinizin ve ailenizin seçimlerinde söz sahibi olabiliyorsunuz ama tüm topluma bir dayatma yapmak ne haddimizdir ne de gücümüzde olan birşeydir.
ben de evlilik programlarını çok feci bir gelişme olarak görüyorum, ama kimsenin izlemesine engel olamam. rtük yeterince şikayet almış o konuda ama mantar gibi biçok kanala yayılmış vaziyetteler. şikayetlerin ne derece uygulandığı ortada. izleyicileri olduktan sonra programların yayından kalkmasını beklemeyelim.

umalım ki, toplum olarak daha bilinçli olalım ve izlediğimiz programlarda daha seçici olalım. izleyicisi olmadıktan sonra emin olun o programlar yavaş yavaş yayından kalkar.

ben de etik bulmuyorum. ilk başladığı zaman bu kadar kötü değildi, hatta muhtemelen ilk bölümler cast işiydi programın tutması acısından. ama gittikce seviyeyi iyice düşürdüler. bu akşamkini ben de izledim kadın resmen deliriyordu ya bi insan bu kadar aşağılanmaz. orda kalbi tasiyonu olan biri olsa sizlere ömür. kıza elin adamını öptürdüler, yaşlı başlı kadının başına vurdular filan. zaten biraz da dış görünüşe göre seçiyorlar kurbanları benim izlediklerimde hiç normal insan görmedim. normal insan 2. etapta pes eder zaten. ama şikayet etmenin bir işe yarayacağını sanmıyorum cünkü bu tür programlar belli prosedürlere göre hazırlanıyor zaten, baştan alıyorlar önlemlerini. bi kere eline verdikleri mönüde katılmak istiyor musunuz diye soruyor sana, orda zaten tüm sorumluluğu sen almış oluyorsun karşındaki arkadaşının haberi olmaması bile senin sorumluluğun altında oluyor, 2.si devam etmek istiyor musun diye soruyor arada yani zorlanıyorsan bırakmak sana kalmış, 3.cüsü de senin iznin olmadan yayınlama hakları da yok. tabi o durumda kazandığın ödül de iptal oluyordur öyle olunca da insanlar mecbur kalıyor. ama yine de kimseyi yargılamak istemiyorum ne zor durumda olan insanlarımız var o 5000 tlyi kazanmak için aylarca çalışmak zorunda, kimse de eğlencesine kabul etmiyordur o rezilliği

bahsettiğiniz bu programın yanı sıra birde aynı kanalda yayınlanan başka bir programdan daha rahatsız oldum izlemiyorum zaten ama yinede rahatsız ediyor insanı.şans kapıda güya bir yarışma programı ama benim bildiğim yarışma programında soru sorulur bilirsen kazanır bilemezsen kazanamazsın ama burda bilemeyen ailelerde bişeylerini kaybediyor yani bir nevi kumar bu.eşyalarını kumarda kaybetmiş gibi oluyorsun ve rtük bu programa nasıl izin veriyor anlamış değilim.resmen ülkemizde yasak olan kumarı normalmiş gibi gösteriyor program.

Sadece ilk iki bolumunu izledim baskada izlemedim hosuma gitmedigi icin.Orada saka yapilan kisilerden cekim bittikten sonra bence izin aliniyordur yayinlanmak icin eger onlar izin vermezlerse yayinlanmaz diye dusunuyorum.Rtuk olayina gelince tv de bir suru program ve dizi belki milyonlarca kez sikayet edilmistir artik genellikle uyari ve para cezasi veriyorlar programin yayindan kalkacagini sanmiyorum cunku diger sikayet edilen programlarin hicbirisi yayindan kalkmadi.

ben hiç izlemedim. ama dediğiniz gibiyse çok haklısınız.
toplum olarak duyarlı olmamız gerekir. siz bunu şikayet edersiniz,bir başkası diğerini. böylece insanlarlı tiye alarak,onları kullanarak ve küçük düşürerek rating yapan ve sırf bu şekilde para kazanan insanlarda daha topluma yararlı işlerde çalışmayı öğrenirler vede para kazanmayı...

İğrenç bir program ama yapılanların hepsi senaryo oynayanlar ajansın elemanları.

Beş para etmez neye hizmet ettiği bilinmeyen bir ucubelik örneği

O yarışma tamamen danışıklı dövüş,buna birebir şahidim.
Çok yakın bir arkadaşım bi gün telde şanslı masaya katılacağını söyledi iyi güzel dedim.
Meğerse kanalda bi çalışanın yakını aracılığıyla olacakmış.
Arkadaşım yarışırkenki partnerini bile söyledi yani.
Başta dedimyoktur öyle bişey,sonuçta habersizken gelişmiyormu o olaylar.
Hayırr hepimizin haberi var 2 hafta sonra burdalar istrsen sende gel dedi.
Hakikatende herkesin haberi var,buraya geldikten 3 hafta sonra yayınlandı zaten yarışan arkadaşım.
Eşiminde şirketten bi erkek arkadaşıda aynı şekilde yarıştı,herkesin haberi var yani...

Çok yakın bir arkadaşım bi gün telde şanslı masaya katılacağını söyledi iyi güzel dedim.
Hakikatende herkesin haberi var,buraya geldikten 3 hafta sonra yayınlandı zaten yarışan arkadaşım.
Eşiminde şirketten bi erkek arkadaşıda aynı şekilde yarıştı,herkesin haberi var yani...

ozaman para falanda vermıyorlar ohalde bana ınandırıcı gelmiştiya

demek ülkemizdeki insanların yarısından fazlası oyuncu :26::26::26:

herkes hazır olmasa diye düşünsek yarışma anında senaryo yazıyorlar.. nasıl olcak o iş..
zor olur.. o yüzden inanırım....

ozaman para falanda vermıyorlar ohalde bana ınandırıcı gelmiştiya

demek ülkemizdeki insanların yarısından fazlası oyuncu :26::26::26:

para veriliyor ama eğer o program yayınlanırsa,yayınlanmaya değer bulunursa.
arkadaşıma sormuştum ne oldu aldınmı bari paranı,o kadar rol yaptın diye:)
yayınlanmaya değer bulunursa 10 gün içinde hesabıma yatacak dedi.
gerçektende almış parayı,arkadaşıyla pay etmişler.

ben çok eğlenceli buluyorum hç kaçırmadan izliyorum we eminimki yarışmadan sora şakalanan kişi de çok gülüyordur kendini izledikçe.zaten bunların yayınlanması isteğe göre bence .şakalanan olumsuz baksa istemiorum yayınlanmasını dese zorla yayınlatacak halleri yok.alan razı satan razı..ne şikayeti arkadaşlar

hani o anda yapılmasını söyledikleri şeyler var ya...
onları senaryo olarak yazmasalar her seferinde başka bişey bulmak zor olacaktır..

Son düzenleme:
Back