- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
- Konu Sahibi lakeoftears
-
kurgu olmasa ona senaryo yazmak zor olur..
o yüzden kurgu olması mantıklı : D
hani o anda yapılmasını söyledikleri şeyler var ya...
onları senaryo olarak yazmasalar her seferinde başka bişey bulmak zor olacaktır..
yanii...aynen kesinlikle,birebir şahit olunca daha iyi anladım sistemi..:)
ilk zamanlar eğlenceli geliyordu fakat durumu öğrnince bi daha hiç izlemedim,kendimi kandıramam:)
hani deniyor ya tv programları toplum düzenini aile yapısını değiştiriyor diye..tek üzüldüğüm konu para için anaya babaya evlada arkadasa bu hareketlerin yapılması..
bazen gerçekten sınırları zorluyorlar ..annem ağlayacak ve ben para için devam edeceğim .
yada anneme bana garsonu ayarla diyeceğim..:18:
bu kadar yozlaşmadık insallah..
keşke kurgu olsa gerçekse durum çok vahim
hani deniyor ya tv programları toplum düzenini aile yapısını değiştiriyor diye..
işte böyle böyle oluyo o işler..
üff öz güvene bak, başkaları da izlemesin. zaten izlemiyordum ama bundan sonra hiç izlemem artık, madem öyle İSTİYORSUNUZ.
bu programa gelene kadar, evlilik programlarının rezaletinden gem vursaydınız keşke...
kadın programları diye kadınlara ekrana boş boş baktıran sabah kuşaklarından gem vursaydınız keşke...
sanatçı diye yutturulan, ekranları kaplayan insanlardan gem vursaydınız keşke...
O yarışma tamamen danışıklı dövüş,buna birebir şahidim.
Çok yakın bir arkadaşım bi gün telde şanslı masaya katılacağını söyledi iyi güzel dedim.
Meğerse kanalda bi çalışanın yakını aracılığıyla olacakmış.
Arkadaşım yarışırkenki partnerini bile söyledi yani.
Başta dedimyoktur öyle bişey,sonuçta habersizken gelişmiyormu o olaylar.
Hayırr hepimizin haberi var 2 hafta sonra burdalar istrsen sende gel dedi.
Hakikatende herkesin haberi var,buraya geldikten 3 hafta sonra yayınlandı zaten yarışan arkadaşım.
Eşiminde şirketten bi erkek arkadaşıda aynı şekilde yarıştı,herkesin haberi var yani...
selam ,
Bir arkadaş da evlenme programları sabah programlarına ses çıkarmıyorsun demiş :)
o programlar yayınlandığı saatte ben işte olurum zaten, bu programı da gününü saatini bilip izlemiyorum ama denk geliyor ,o dediğiniz programların bana denk gelmesi mümkün değil.Onları da siz biliyorsanız buyurun siz de onları şikayet edin.
Burada sevdiğiniz bir programa etik değil dedim diye bana saldırmaktan iyidir.
boşuna yazmışım ki ben, dağa taşa yazmışım. izlemiyorum dediğim bir program nasıl sevdiğim bir program olur?
saldırmak? bir dakka örgütleyeyim herkesi, öyle oslun.
ben televizyon izlemiyorum, siz neden bahsediyorsunuz? tv izlememem, neler olduğuna dair bilgimin olmadığı anlamına gelmiyor.
sizin bu konunuzda, benim karşı çıktığım tek bir nokta var, onu da anlamadınız maalesef.
1. program sevmeyebilirsiniz
2. programa gıcık olup ya da başka sebeplerle şikayet edebilirsiniz.
bu 2 madde, olağan ve kabul edilir şeyler.
ama konu açıp insanları örgütleyemezsiniz! neden şikayet ediyorsunuz demiyorum.
annenizi, babanızı, halanızı, amcanızı, dayınızı, arkadaşınızı, teyzenizi, kuzeninizi, yeğeninizi ve komşunuzu da örgütlediniz mi? onlara da "şikayet edin, numarası budur" dediniz mi?
boşuna yazmışım ki ben, dağa taşa yazmışım. izlemiyorum dediğim bir program nasıl sevdiğim bir program olur?
saldırmak? bir dakka örgütleyeyim herkesi, öyle oslun.
ben televizyon izlemiyorum, siz neden bahsediyorsunuz? tv izlememem, neler olduğuna dair bilgimin olmadığı anlamına gelmiyor.
sizin bu konunuzda, benim karşı çıktığım tek bir nokta var, onu da anlamadınız maalesef.
1. program sevmeyebilirsiniz
2. programa gıcık olup ya da başka sebeplerle şikayet edebilirsiniz.
bu 2 madde, olağan ve kabul edilir şeyler.
ama konu açıp insanları örgütleyemezsiniz! neden şikayet ediyorsunuz demiyorum.
annenizi, babanızı, halanızı, amcanızı, dayınızı, arkadaşınızı, teyzenizi, kuzeninizi, yeğeninizi ve komşunuzu da örgütlediniz mi? onlara da "şikayet edin, numarası budur" dediniz mi?
Bunu ismi örgütleme değil, bilinçlendirme oluyor. Tabii sizin bakış açınız, izlemediğinizi iddia etseniz de programın bir kişi dahi olsa izlenme oranında düşüş olmasın anlayışı olduğu için belki bunu bir örgütlenme olarak görüyor olabilirsiniz.
Arkadaşın yaptığı çok güzel bir davranış, ben programı izlemem etmem, her gördüğümde kapatarım fakat burada açılan konu sayesinde ne kadar seviyesiz ve zarar bir içeriğinin olduğunu öğrenmiş oldum ve bende rtük ü arayıp şikayet etmeyi düşünüyorum.
Bundan rahatsızlık duyacağınıza böyle basit bir program konusunda milleti bilinçlendirdiği için arkadaşa tşk edin derim.
amma uzattın ya kim ne isterse söyler seni niye geriyo.arkadaş böyle olması gerektiğini düşünüp buraya yazmış sana uyarsa yaparsın uymazsa da okur çıkar gidersin konuyu sabote edip bulandırmaktan vazgeç insanlara da saldırıp durma artık.
bana verdiğiniz aklı, neden başka şeyler için de kullanmıyorsunuz? mesela beğenmediğiniz programlar için? beğenmiyorsanız kanalı değiştirirsiniz, beğeniyorsanız izlersiniz, sabote etmezsiniz
BDV bölümüne böyle bir konu açtığınıza göre, hiç derdiniz yok demek, maşallah.
hadi siz şikayet ettiniz yetmemiş eşiniz de şikayet etmiş de bir de neden buradan örgütlüyorsunuz insanları? kaç kişi ekmek yiyor o programdan, ayıp sizin yaptığınız. beğenmiyorsanız izlemezsiniz olur biter, insanların iş kapısını baltalamak da ne demek!
sanırsın cinsellik almış başını gitmiş, sanırsın tecavüz var. hey yarabbim.
evet kanalı değiştiriyorum ve sinirim bozulmuyo bidaha.ama sen burda bişey paylaşmaktan memnun olan insanlar varken araya girip parazit yapıyosun herkes halinden gayet memnun ve bişeyler konuşuyo sen orda kendi kendine yok örgütleyemezsin bilmem ne gördüğün gibi burdaki herkes sana karşı tepkisini dile getirmiş ağzının payını da almışsın ama hala kendi kendine konuşuyosun.belli ki senin pazar pazar canın sıkılmış şuraya giriyim de kavga çıkarıyım peşindesin ama baydın yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?