- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi lakeoftears
-
Arkadaşlar az önce şu şanslı masa programını izledim ve şok oldum 5bin lira için insanlara neler yaptırıyolar, ne hakaretler yapılıyor ,ayrıca özel hayatları bile ortaya dökülüp oraya geldikleri yakınları(akraba ,arkadaş vs) ile olan ilişkileri de onarılmaz biçimde bozuluyor.Bu olaydan sonra araları açılmayanlar olduğunu zannetmiyorum.Umuyorum ki ekrana getirilmeyen turlarda şaka yapılan zaman zaman çoğunu mahkemeye veriyordur.Yani şaka yapılabilir ama ne zaman bu programa rastgelsem ,hakaret ,özel hayatların ortaya dökülmesi hatta az önce kadının kafasına bile vurdular ,rezilliği siz düşünün artık.Eğer hala bu program böyle tutulup gülünerek izleniyorsa artık pes.
lütfen rahatsız olanlar 444 11 78 rtük şikayet hattını arasınlar ben aradım ama yeterli olacağını sanmıyorum.
izlemezsin olur biter değil olay,ben böyle iğrenç bir şeyi başkalarının da izlemesini istemiyorum.Toplum nasıl yozlaşıyor haberiniz yok mu?? O program yerine başka bir program yapılsın insanlar oradan ekmek yesinler.Şimdi yine bu demagojileri nerden bulup çıkartıyorsunuz anlamak mümkün değil.
O yarışma tamamen danışıklı dövüş,buna birebir şahidim.
Çok yakın bir arkadaşım bi gün telde şanslı masaya katılacağını söyledi iyi güzel dedim.
Meğerse kanalda bi çalışanın yakını aracılığıyla olacakmış.
Arkadaşım yarışırkenki partnerini bile söyledi yani.
Başta dedimyoktur öyle bişey,sonuçta habersizken gelişmiyormu o olaylar.
Hayırr hepimizin haberi var 2 hafta sonra burdalar istrsen sende gel dedi.
Hakikatende herkesin haberi var,buraya geldikten 3 hafta sonra yayınlandı zaten yarışan arkadaşım.
Eşiminde şirketten bi erkek arkadaşıda aynı şekilde yarıştı,herkesin haberi var yani...
herkes hazır olmasa diye düşünsek yarışma anında senaryo yazıyorlar.. nasıl olcak o iş..O yarışma tamamen danışıklı dövüş,buna birebir şahidim.
Çok yakın bir arkadaşım bi gün telde şanslı masaya katılacağını söyledi iyi güzel dedim.
Meğerse kanalda bi çalışanın yakını aracılığıyla olacakmış.
Arkadaşım yarışırkenki partnerini bile söyledi yani.
Başta dedimyoktur öyle bişey,sonuçta habersizken gelişmiyormu o olaylar.
Hayırr hepimizin haberi var 2 hafta sonra burdalar istrsen sende gel dedi.
Hakikatende herkesin haberi var,buraya geldikten 3 hafta sonra yayınlandı zaten yarışan arkadaşım.
Eşiminde şirketten bi erkek arkadaşıda aynı şekilde yarıştı,herkesin haberi var yani...
ozaman para falanda vermıyorlar ohalde bana ınandırıcı gelmiştiya
demek ülkemizdeki insanların yarısından fazlası oyuncu :26::26::26:
herkes hazır olmasa diye düşünsek yarışma anında senaryo yazıyorlar.. nasıl olcak o iş..
zor olur.. o yüzden inanırım....
kurgu olmasa ona senaryo yazmak zor olur..anlayamadım demek istediğini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?