şanslı masa programı sizce etik mi????

lakeoftears

Omnesvulnerantultimanecat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
5.104
1.972
448
Arkadaşlar az önce şu şanslı masa programını izledim ve şok oldum 5bin lira için insanlara neler yaptırıyolar, ne hakaretler yapılıyor ,ayrıca özel hayatları bile ortaya dökülüp oraya geldikleri yakınları(akraba ,arkadaş vs) ile olan ilişkileri de onarılmaz biçimde bozuluyor.Bu olaydan sonra araları açılmayanlar olduğunu zannetmiyorum.Umuyorum ki ekrana getirilmeyen turlarda şaka yapılan zaman zaman çoğunu mahkemeye veriyordur.Yani şaka yapılabilir ama ne zaman bu programa rastgelsem ,hakaret ,özel hayatların ortaya dökülmesi hatta az önce kadının kafasına bile vurdular ,rezilliği siz düşünün artık.Eğer hala bu program böyle tutulup gülünerek izleniyorsa artık pes.
lütfen rahatsız olanlar 444 11 78 rtük şikayet hattını arasınlar ben aradım ama yeterli olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
bundan bı kaç hafta önce bu yarışma yurtdışında yapılmış ızledım
ve şok oldum ıkı kız kardeşın şakalaşması sözde ama
kız az daha katıl oluyordu, keşke benımde şıkayet etme hakkım olsa
bazen eğlensemde, çok saçma buluyorum bu programı bana yapsalar saç baş dalardım hepsıne

444 11 78 nolu telden şikayetimi ilettim.Eşim de ayrıca arayıp iletti.
Bu geceki yayın sağolsun ilk kez rtük'ü aramama vesile oldu.

Çok önceden bir kere izledim.

Ben böyle programlara hiç ama hiç inanmıyorum.

Tamamen kurgu bence.

Sandıgın gibi de kimsenin kimseyle arası açılmıyordur.
Çünkü ben onların para karşılıgında rol yapan insanlar oldugunu düşünüyorum...

Son düzenleme:
bende kurgu olduğunu düşünüyorum. ayrıca katılanlar gönüllü katılıyorlar kimse kimseyi zorlamıyor... para için insanlar neler neler yapıyor aslında bunu dert etmek lazım...

keşke sadece tek bi program böyle olsa..artık tvde yayınlanan bütün diziler sabah programları evlilik programları öncelikle toplum bilincini sonra da aile mefhumunu yok etmeye yönelik..bi kere hiç unutmuyorum 20 yaşında bi kız evlenme programında babasının üstüne yürüdü "o herif benim babam falan değil, defolsun gitsin burdan vs vs" iğrenç hakaretler etti ve o programda bi allahın kulu da çıkıp "kızım sen kimsin, bu nası terbiyesizlik kaç milyon kişinin izlediği biyerde sen nası bi babayla böyle konuşursun?" demedi..

o program ceza alır diye bekledim, şikayet de ettim ama sonuç sıfır..işte bunları izleye izleye sorumsuz,terbiyesiz,azgın saçma sapan bi nesil yetiştiriyolar..hergün en az 5 saat tv izleyen 5 yaşındaki yeğenimin babasıyla olan konuşmasını aktarıyım size:

babası: -oğlum oyuncaklarını topla
çocuk: -sen bana öyle oyuncaklarını topla falan diyemezsin.burası benim evim.ister toplarım ister toplamam.defol git basımdan sizi hiç sevmiyorum.
(neye uğradığını şaşıran ama tepki vermeyen bi baba)

düşünüyorum da ben eşşek kadar olmuşum bu yaşımda anneme babama böyle söylesem ağzımın ortasına çakarlar bitane.o yaşta hiç anlamazdık biz böyle konuşmalardan kafa tutmaktan falan..ne denirse kuzu kuzu yapar salak gibi bütün gün oyuncak oynar, dışarı çıkar arkadaşlarımızla falan oynardık..çocuk gibi çocuktuk yani..

bu yeni nesil o kadar fena ki yeğenim 10 yaşına geldiğinde anasını babasını kapının önüne koymazsa ben de bişey bilmiyorum.

Başlarda dikkat çeken bir program olmasına rağmen miadını dolduralı çok oldu bence.
Çok fazla deşifre olmuş bir program olarak görüyorum ve izlemiyorum.Ayrıca yayınlanması için katılımcı olan kişilerin iznlerinin alındığını düşünüyorum.

BDV bölümüne böyle bir konu açtığınıza göre, hiç derdiniz yok demek, maşallah.

hadi siz şikayet ettiniz yetmemiş eşiniz de şikayet etmiş de bir de neden buradan örgütlüyorsunuz insanları? kaç kişi ekmek yiyor o programdan, ayıp sizin yaptığınız. beğenmiyorsanız izlemezsiniz olur biter, insanların iş kapısını baltalamak da ne demek!

sanırsın cinsellik almış başını gitmiş, sanırsın tecavüz var. hey yarabbim.

BDV bölümüne böyle bir konu açtığınıza göre, hiç derdiniz yok demek, maşallah.

hadi siz şikayet ettiniz yetmemiş eşiniz de şikayet etmiş de bir de neden buradan örgütlüyorsunuz insanları? kaç kişi ekmek yiyor o programdan, ayıp sizin yaptığınız. beğenmiyorsanız izlemezsiniz olur biter, insanların iş kapısını baltalamak da ne demek!

sanırsın cinsellik almış başını gitmiş, sanırsın tecavüz var. hey yarabbim.

izlemezsin olur biter değil olay,ben böyle iğrenç bir şeyi başkalarının da izlemesini istemiyorum.Toplum nasıl yozlaşıyor haberiniz yok mu?? O program yerine başka bir program yapılsın insanlar oradan ekmek yesinler.Şimdi yine bu demagojileri nerden bulup çıkartıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Eğer gerçekse kurgu değilse insanlarla bu derece dalga geçmemek lazım demin bir kadını ağlattılar. psikolog diye bir doktor getirdiler alnına vurdu felan, ondan sonraki kız garson öp beni öp beni.. Çok itici bir programm.. Neden izledin derseniz Küçük kardeşim izliyo babam kapat demesine rağmen..(babamda kurgu o insana yapılmayan kalmıyor normal insan kalkar gider diyor)

ayrıca elti -görümce kavgası konusu açmadığım için sizi eğlendirememiş olabilirim ama öyle ya sizin mantığınızla okumazsınız olur biter di mi???:34::34:

Bende rahatsız oluyorum. Yani biraz manevi değerlerimizi ortaya çıkaracak porgramlar olsa ne olur
Arkadaşlık, dostluk ne bilim diziler bile full şiddet, zorlama, aşk meşk:19:

Tv açktı inan benimde aklıma ogeldi tamam böyle bir proğram varsa bile biraz etik olsun insaları budenli zorlamanın anlamı yok bu
hagimiz gittiğimiz kafeteryanın garsonunu öpmek zorunda kalmıştır kadına istemeye istemeye garsonu öptürdüler :50:

Son düzenleme:
bence program güzel ama şöyle sunan yada komut verenmi denir bılmıyorum ordakı ıkı oyuncu çok saçmalatıyor yanı bırı bana yapsa yuksek sesle konuşmasından heemen anlarım çok basit şeyler yapmsını istıyolar buda sevıyeyı düşürüyor elin garsonuyla nıye öpüşüyorumya saçmalık bıde ilk çıkan kadına yapılan hangı dr gelir böyle cafede tedavı yapar daha yaratıcı kişiler seçilmeli

ben de sevmiyorum bu programı ya izlemiyorum.abim seviyo ama ben tercih etmiyorum bi türlü inanasım gelmiyo hep yalan gibi geliyo.bi de eminim küfür eden filan da oluyodur tabi kesiyolar onları.yani hep mi sakin olurlar böyle diyorum ve hiç sanmıyorum.en iyileri seçiliyodur tabi.bi de evet saçma sapan şeyler yaptırıyolar dalga geçer gibi oluyo.

izlemezsin olur biter değil olay,ben böyle iğrenç bir şeyi başkalarının da izlemesini istemiyorum.Toplum nasıl yozlaşıyor haberiniz yok mu?? O program yerine başka bir program yapılsın insanlar oradan ekmek yesinler.Şimdi yine bu demagojileri nerden bulup çıkartıyorsunuz anlamak mümkün değil.

üff öz güvene bak, başkaları da izlemesin. zaten izlemiyordum ama bundan sonra hiç izlemem artık, madem öyle İSTİYORSUNUZ.

bu programa gelene kadar, evlilik programlarının rezaletinden gem vursaydınız keşke...

kadın programları diye kadınlara ekrana boş boş baktıran sabah kuşaklarından gem vursaydınız keşke...

sanatçı diye yutturulan, ekranları kaplayan insanlardan gem vursaydınız keşke...

üff öz güvene bak, başkaları da izlemesin. zaten izlemiyordum ama bundan sonra hiç izlemem artık, madem öyle İSTİYORSUNUZ.

bu programa gelene kadar, evlilik programlarının rezaletinden gem vursaydınız keşke...

kadın programları diye kadınlara ekrana boş boş baktıran sabah kuşaklarından gem vursaydınız keşke...

sanatçı diye yutturulan, ekranları kaplayan insanlardan gem vursaydınız keşke...

Siz o konuda dem vursaydınız biri de size ee izlemeyin ozaman derdi. Mantık bu mu yani?
Üff püff dediğiniz için konu sahibi de size "beğenmediyseniz okumayın" desin ohalde nitekim isteğimiz her konuda konu açmak serbest (saygı çerçevesinde):42:

Arkadaş ben rtüğü aradım, sizin de dikkatinizi çektiyse arayın birlikten kuvvet doğar demek istemiş:40:.

Back