Aaa ben cosmetika da küçük kalem parfümlerini görmüştüm belki tanıtım amaçlıdır diye ama getirtdiklerini bilmiyodum.. eğer varsa öyle bişey yakınımda var cosmetica getirtirim ozaman bunu öğrendiğim çook iyi oldu çok teşekkür eederim canımArkadaşlar Sansironun şubesinden bahsetmişsiniz
Benim aldığım yerler de şube değil parfümeri ve kozmetikçilerden alıyorum isterseniz etrafınızdakilere bi sorun
Cosmetika, Cosmoland .. gibi yerler bu markayı getirtebiliyor
Arkadaşlar Sansironun şubesinden bahsetmişsiniz
Benim aldığım yerler de şube değil parfümeri ve kozmetikçilerden alıyorum isterseniz etrafınızdakilere bi sorun
Cosmetica, Cosmoland .. gibi yerler bu markayı getirtebiliyor
ben de şimdi baktım safirde varmış cosmetica.. şubesinden çok daha yakın bana.. çok teşekkürler haber verdiğin için.. =)
Bahsettiğin yarda var mı bilmiyorum ama bi sormakta fayda var tabi
Cosmetica'da küçük kalem parfümü varmış belki sizin gideceğiniz yerde şişeli olanları da vardır
hadi ya lacoste klasik temi olmamış kuzuminternetten sipariş vermiştim. 4 koku 2si kalem. touch of pink, boss orange, lacoste klasik, envy me. hiçbirini beğenmedim malesef.. tamam alkol kokusu falan öyle yoğun yok ama değişik bir koku alıyorum hepsinden böyle baş ağrısı yapan tarzda ve hiçbirini orjinaline benzetmeyi geçtim yakın bile bulmadım.. belki benim denediklerim böyleydi bilemem diğerlerini ama benim sansiro maceram böyle sonuçlandı arkadaşlar..
hadi ya lacoste klasik temi olmamış kuzum
Ben o dediklerini hiç denememiştim..
Kenzo 525 ti benimki hala kullanıyorum gerçekten de memnunum baya
Ama Demek ki parfümü gidip bizzat deneyerek almak lazım
kesinlikle katılıyorum.. ama buradaki şubesi kapanmış başka bir yerde de bulamadım kozmetik dükkanı falan, dedim bir sipariş vereyim bu kadar merak ediyorum ama sonuç hüsran.. her parfümü böyle değildir tabi ama hangisi iyi diye deneyecek fırsatım da yok işte keşke daha çok şubesi olsaydı..
Anladım canım
Teninde hoşuna gitmediyse belki de sana uymamıştır
Desene bir sürü hediye edilecek parfümün oldu
Sansiro'dan yıllarca jpg classique kullandım. Lise yıllarımdayken.
Çok iltifat alırdım. Çok güzel kokuyorsun lafını duyum baya.
Kesinlikle bir alkol kokusu olmazdı.
Çok kaliteliydi.
Şimdilerde nasıl pek de fikrim yok.
Cazip de gelmiyor. Ama denemek istiyorum yeniden.
evet eskiden daha iyiymiş sanırım daha çok da şubesi varmış hem sonradan kapanmış bir bir..
Ben şubeden almamıştım. Hiçbir zaman şubesi olmadı galiba hatta. =S
Hep kozmetikçilerde satılırdı.
Hala da öyle. Ayrı bir şubesi yok.
yine çok değilmiş ama şu anda daha da az mesela eminönü tarafında bir tane varmış kapanmış.. burdaki kozmetikçilerde de rastlamadım ben ama aklımda rastlarsam başka kokularını denerim yine.. şimdi aklım ixora da.. ona da baya iyi diyorlarda hatta açıkların arasında en iyisiymiş diye duydum.. hiç akıllanmıyorum hiç..
Ixora'nın şişeleri çok kötü. =)
Ama ben denemiştim bir ara. Nasıldı hatırlamıyorum.
Yaygın değil ama çok iyi diye duydum ben de.
Bu arada rastlarsan eğer U1 açık parfümü denemelisin. Çok ama çookk iyi.
Keşke bir yerlerde karşıma çıksa da kullansam.
Bu markadan coco mademoiselle, noa ve naomi campbell kullanmıştım; hala kokuları burnumdadır.
Coco m.'yi daha iyi yapan var mıdır bilemiyorum. Dp'de bakmak lazım bir de.
suan hala k79 var ama ? siz bulamadnz mı orjinalde ismi neydi acabaah ahyaramı deştin sansiro k 79 sıktığım zaman herkesın sorduğu arkadaşlarıımın bile aynısından aldığı bi parfüm..fiyatı da çok uygun bayılıyorum yaa ama artık bulamıyorum bu kodu zaten en çok satanlardanmış şiddetle tawsiye ederim
sitesinde suan k79 varah ahyaramı deştin sansiro k 79 sıktığım zaman herkesın sorduğu arkadaşlarıımın bile aynısından aldığı bi parfüm..fiyatı da çok uygun bayılıyorum yaa ama artık bulamıyorum bu kodu zaten en çok satanlardanmış şiddetle tawsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?