Sansiro açık parfüm

internet sitesinde var ki canım...
hem de su sıralar 1+1 100ml likleri 29,90

benim tercihime gelince de,K21..... cok seviyorum bu kokuyu....
bi sansiro satan yer bulsam,gidip koklayıp belki yeni kokulara yelken açabilirim ama şimdilik bundan cok memnunum.... :82::82::82:

:kızlar bizim bura bi alışveriş merkezinde satıyolar elde kalanla var sadece 12 liraya aldım geçen gün..k 125 burberyy odunsu hoş bi kokuusu var sansiro k 79 un aynısı d&p c 23 te var onu alıcam

dün sansirodan noa aldım. pişman gibiyim, çok kararsız oldğumdan ötürü bence. keşke the beat alsaydm diorm. d&p de o kadar kokladm kokladm seçemedim soora sansiroya rastladım oaraya girdim. yaza uygun rahatsız etmicek burnumu tırmalamicak bi koku istedim noa ve the beat arasnda kaldm nedense noayı aldm ama pek ii diil bence :S halen daha istediğim kokuyu bulablmiş diilim.

sansiro'dan denemek için iki kalem parfüm bir de 15 ml.lik parfüm aldım. kalem parfümlerim burberry classic ve amor amor'du. 15 ml.lik olan ise ultraviolet'ti.

ulatraviolet'in orjinalini bilmediğim için orjinaline benzerliği hakkında yorum yapamayacağım ama inanılmaz, buram buram gül kokuyor. ancak gül kokusu eser derecede hafiflediğinde altındaki vanilyaya benzer koku gerçekten çok güzel. ultravioletin notalarını hiç araştırmadan denemek için almıştım. baskın gül kokusundan hoşlanmadığımdan bir tanıdığıma verdim. kalıcılığı çok çok başarılı ve alkol kokusu almadım hiç.

amor amor, çok başarılı, çok güzel ve oldukça da kalıcı. atkıma dört gibi sıkmıştım. dışarı çıkıp eve geldiğimde odamda bırakmıştım atkımı. gece 12 gibi odama girdiğim zaman buram buram odam amor amor kokuyordu. bunun da kalıcılığını beğendim..

son olarak burberry classic aldım. ne yazık ki ne koku olarak ne de kalıcılık olarak hiç başarılı bulmadım. bargello'da keskin bir alkol kokusu alıyordum ama çok sonra, kıyafetlerim üzerinde hafif bir koku kalıyordu. ne yazık ki sansiro'da bu kadar bile olmadı. benim için en büyük hayal kırıklığı bu oldu

bu yüzden angel'ı deneyip denememeye karar veremedim hala

kesinliklee paris hiltoon sansiroda anaam o nası bi koku hafif böle buram buraam çok sexy:))) 15 tl 50 ml

Leke bırakıyo bu sansirolar kıyafetlerde. Nasıl kullanıyosunuz kızlar siz bunu? Teninize mi sıkıyosunuz?

bende diesel loverdose denedim sansirodan gayet güzel ve kalıcıydı euphoria denemek istiyorum kullanan varmı acaba orjinale yakınmıdır

Eski konuymuş ama ben de yazayım yazan olmamış
Ben uzun yıllardır Sansiro K525 i kullanıyorum. Kenzo
Kız arkadaşlarım yanımdan geçerken derin derin içine çekmek suretiylen tacizimsi tavranışlarda bulunuyor
Tavsiye ederim
Bir de tene uyması lazım galiba kokuların

bu markayı denemeyi düşünüyorum.. şubesi az ama bana çok uzak değil neyse ki.. baya iyi yorumlar var.. ha bir de kalem parfüm fırsatı olması çok iyi bence deneme amaçlı..

Bu markanın parfümleri kaliteli canım bende bi kaç kez lacoste klasik almıştım tabiki kalıcı olmadı bende yine bu koku genel olarak ne orjinal ne açık hiç bi şekilde kalıcı olmuyor gerçi.. ama alkol kokusu almadım hiç ve temiz kokuları var ambalajlarıda gayet özenli oluyor tavsiye ederim :) yakınımda yok uzak olduğu için bana pek alamıyorum ordan parfüm ama sansironun parfümleri alınır kullanılır kaliteli

teşekkürler nuraycım yorumun için.. satın almadan önce burunlarına güvendiğim insanlardan yorum almak iyi oluyor..

teşekkürler nuraycım yorumun için.. satın almadan önce burunlarına güvendiğim insanlardan yorum almak iyi oluyor..
Nedemek kuzum aynen çok haklısın önce güvendiğin kişilerin yorumlarını almak gerçekten önemli katılıyorum sana ama sansiro gerçekten kaliteli yani ben beğendim yakınımda olsaydı alırdım çokça parfümlerini

Arkadaşlar Sansironun şubesinden bahsetmişsiniz
Benim aldığım yerler de şube değil parfümeri ve kozmetikçilerden alıyorum isterseniz etrafınızdakilere bi sorun
Cosmetica, Cosmoland .. gibi yerler bu markayı getirtebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…