• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

nasıl anladın canım benim her ay adetten sonra akıntım oluyodu yumurtlama günümü ordan anlıyodum bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ondan mı bilmem hiç akıntı olmadı çatlayıp çatlamadını test yaptırmadan nasıl anlıyabilirim

bak ben 3 aydır evliyim ve benim yumurtam çatlamıodu sanırım günlerimide anlamıodum hangi gün yumurtluom falan.Bu ay ovülasyon testi kullandım adetimin tam 14. günü test çizgisi kontroldende koyuydu o testi öğlen yapmıştım gece 2 gibi ağrıya kalktım su gibi olmuşum akıntıdan ondan 1 gn öncede rahim ağzı salgım yumurta akı gibiydi bundan öncelerinde belimin ağrısından ölürdüm çatlamıodu sanırım şmdi çatlamanın ertesi günü çok rahattım değerlendirdimde sabahları özellikle kısmet beklemedeyis daa 12 gün var adete :) inş bu ay bnm bebişimde benle olur ve cümlemizin dilekleri istekleri kabul olur şöyle kurban bayramının hürmetine göbüşlerimiz dolsun :)

sağol canm degerim 99.18..senin kaçtı degerin hatorlıyo musun.........yanılmak istemiyorummmmmmmmmmmm:53:

Sosyolocim benim bat günü hcg 60 çıktıydı,senin değerin de güzel :34:
4 haftalıksın canım.
doktor benim değere baktı gebelik testi pozitif dedi yani sen de kesin hamilesin zaten şüphesiz :1:
haftaya gel keseye bakalım dedi ama ben 5 haftalıkken kese göremedik ama 5+4 te falan vajinalden gördü.
bu arada kese günde 1 mm büyüyor ve değerin 1000 olunca görülebiliyor ultrasonda canım

Sosyolocim benim bat günü hcg 60 çıktıydı,senin değerin de güzel :34:
4 haftalıksın canım.
doktor benim değere baktı gebelik testi pozitif dedi yani sen de kesin hamilesin zaten şüphesiz :1:
haftaya gel keseye bakalım dedi ama ben 5 haftalıkken kese göremedik ama 5+4 te falan vajinalden gördü.
bu arada kese günde 1 mm büyüyor ve değerin 1000 olunca görülebiliyor ultrasonda canım

ya sonuç güzel de referans aralıkları 0 görünüyo...o dşündürüyo:53:

CANIM TEST YAPTIRDIM 99.18 ÇIKTI AMA doktora gösteremedim:(

cnmm dert etme hayrlısıylaa hamişsin işde kız ben çok erken öğrendm sanrm 16 ydı :)) 10 un üzeri hamiş deniliyo....

bak ben 3 aydır evliyim ve benim yumurtam çatlamıodu sanırım günlerimide anlamıodum hangi gün yumurtluom falan.Bu ay ovülasyon testi kullandım adetimin tam 14. günü test çizgisi kontroldende koyuydu o testi öğlen yapmıştım gece 2 gibi ağrıya kalktım su gibi olmuşum akıntıdan ondan 1 gn öncede rahim ağzı salgım yumurta akı gibiydi bundan öncelerinde belimin ağrısından ölürdüm çatlamıodu sanırım şmdi çatlamanın ertesi günü çok rahattım değerlendirdimde sabahları özellikle kısmet beklemedeyis daa 12 gün var adete :) inş bu ay bnm bebişimde benle olur ve cümlemizin dilekleri istekleri kabul olur şöyle kurban bayramının hürmetine göbüşlerimiz dolsun :)

cnm bnde iğne ile hamile kaldm çatlamyrdu...dilerim sende bu ay müjdeler verrsinnn rabbim gönlne göre versin..

gvn canım inşallah hamilesindir ayrı topiclerdeyiz sanırım:)

perakedisi sen bu listedede varsın..durumun ne senin....anlamadm :))

sevdeee cnm ya kanda hemen baktrsn çıkar yaa ben 7.gün öğrndm ama iğneden önceki günde ilşkim olmşdu..snrasndaki ilk ilşkide 36 saat snraydı snrm ilk gün hamiş kalmışm ..ultrsnla baktırcksn eğer çatladıysa bişe gözkmyck snrasndada dr progrestron ve kanda gebelk testi için kan testti istyckk ve o zamn blli olck...iğneyle beraber 3 gün yoğun akıntı ve karında sancı olduysa dilerimki olmşdrr hamişsindrr..

hadii sen doktaa gitt müjdelerr geetirr bizlerreee......

rabbim en kısa zamandaaa canımmmm arkdşlarımında müjdelerinii bana duyurrrrrrsunn...hepiniziinde en kısa zamndaa müjdeler vermnizi canı gönülden istyrm ve dua edyrmmm...allaha emanet olun..

ben de merak ediyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 12 ekiime kadar beklicem çünkü erken gidince doktorlar tepki gösteriyo bi de işyerinden zor izin alıyorum malesef düne kadar hiç akıntm olmadı dünden beri gelio adet olacağıma işaret iğneden yaklaşık 36 saat sonra karın ağrım oldu sonra geçti hakkımda hayırlısı olsun rabbim dualarımızı kabul buyursun

ben de merak ediyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 12 ekiime kadar beklicem çünkü erken gidince doktorlar tepki gösteriyo bi de işyerinden zor izin alıyorum malesef düne kadar hiç akıntm olmadı dünden beri gelio adet olacağıma işaret iğneden yaklaşık 36 saat sonra karın ağrım oldu sonra geçti hakkımda hayırlısı olsun rabbim dualarımızı kabul buyursun

cnm bnmm ya kaçıncı günün senn kesin çıkar kanda dr neden kızıyrki ya o nasıl bi doktr keyfim nezmn isterse ozamn giderim..beleşmi gidiyrz cnm ya sana kimsenn öle davrnmsna izin verme şekerim ya böle duyunca deliryrm ne sanyrlarki zaten yetrnce hassas oluyo insan böle durumlarda yani konu bebek çok istdğmz bişe oluyo...cnm yanlş anlama tepkim doktrnaa şekerim ..seni merak edyrm dilerim müjdeli haberler vereceksinnn beklyrmmm

Sevdecim cnım aLLah hepimizin gönlüne göre versin :34: bende aynı sekılde 5 gun kullandım o sırada tatıldeydım tatılden donuste doktora gıttım 2 tane yumoşum olmuş ıstenılen olcude o yuzden dıgerını yok etmemek adına bana ıgne vurmadı...senin kaç tane yumoşun olmuştu tatlım...aynen tatlım yaa banada 6 ay denıycez olmazsa aşıLama dedi :14: çok üzülüyorum o evrede oLmayaa :14::14:

amin inşallah benim 1 tane oldu doktor büyümüş baya dedi iğne yaptı ben de üzülüyorum o evrede olmaya ama beterin beteri vardır yine de şükrediyorum Allahım uğraştırmadan versin inş.

]

cnm bnmm ya kaçıncı günün senn kesin çıkar kanda dr neden kızıyrki ya o nasıl bi doktr keyfim nezmn isterse ozamn giderim..beleşmi gidiyrz cnm ya sana kimsenn öle davrnmsna izin verme şekerim ya böle duyunca deliryrm ne sanyrlarki zaten yetrnce hassas oluyo insan böle durumlarda yani konu bebek çok istdğmz bişe oluyo...cnm yanlş anlama tepkim doktrnaa şekerim ..seni merak edyrm dilerim müjdeli haberler vereceksinnn beklyrmmm

inşallah çıkar adet belirtilerim var o yüzden pek umutlanmamaya çalışıyorum bu doktora yeni gidiyorum doktor iyi ben hep devlete gitmiştim bu zamana kadar kimi ilgilenmedi kimi azarladı doktorun biri adetin 15 gün geçtikten sonra gelmen gerekirdi diye azarladı özel doktora gittiğimde de halimden anlamamıştı boş boşuna para vermiştim

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]ADAYI
[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur
[/TD]
[TD]14 EKİM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc
[/TD]
[TD] 1 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969
[/TD]
[TD]:49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee
[/TD]
[TD]7 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdalımsınn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk
[/TD]
[TD]EKİM SONU :) İNŞ.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyolog_h
[/TD]
[TD] :49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

:49::49::49::49::49: AMİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

inşallah çıkar adet belirtilerim var o yüzden pek umutlanmamaya çalışıyorum bu doktora yeni gidiyorum doktor iyi ben hep devlete gitmiştim bu zamana kadar kimi ilgilenmedi kimi azarladı doktorun biri adetin 15 gün geçtikten sonra gelmen gerekirdi diye azarladı özel doktora gittiğimde de halimden anlamamıştı boş boşuna para vermiştim

Cnm bnmm seni anlyrm yaa snde haklsn bnde bi okdr özel drlara gttm anlamadlr şimdide özel ama yarı özel yarı ssk karşılıyoo..diğeri tamamen özel olmsna rağmen ne hatalar yapmşdıı..iğne adet belirtileri ve gebelk belrtilerinin hepsni taşıyr bndede öle oldu..hala belim sızlıyoo hala acaba hamilym gerçktn ble diyrm..

Cnm bnmm seni anlyrm yaa snde haklsn bnde bi okdr özel drlara gttm anlamadlr şimdide özel ama yarı özel yarı ssk karşılıyoo..diğeri tamamen özel olmsna rağmen ne hatalar yapmşdıı..iğne adet belirtileri ve gebelk belrtilerinin hepsni taşıyr bndede öle oldu..hala belim sızlıyoo hala acaba hamilym gerçktn ble diyrm..

evt ben de yarı özele gidiyrum bulunduğum yerde profesöre gitmemi öneriyorlar benim düşüncem Allah vercek olsa imkansızlık içinde bile veriyo profesör bahane hayırlısı

nazcım bu arada ablam da hamiş onunda bel ve kasık ağrısı olmuştu onlar geçti şimdi baya mide bulantısı başdönmesi sorunu var doktor durumunun iyi olduğunu söylüyor Allah sana da ablama da bütün hamişlere rahat hamilelik versin inş.

evt ben de yarı özele gidiyrum bulunduğum yerde profesöre gitmemi öneriyorlar benim düşüncem Allah vercek olsa imkansızlık içinde bile veriyo profesör bahane hayırlısı

nazcım bu arada ablam da hamiş onunda bel ve kasık ağrısı olmuştu onlar geçti şimdi baya mide bulantısı başdönmesi sorunu var doktor durumunun iyi olduğunu söylüyor Allah sana da ablama da bütün hamişlere rahat hamilelik versin inş.

evt cnm ya aynen öle beklmdğm bi hastanede öğrndm bnde ..allah razı olsun..

enkısa zamanda sendende müjdelr alırız inşallahh

Günaydın kıslaaar...

ya sonuç güzel de referans aralıkları 0 görünüyo...o dşündürüyo:53:

yaw kız sen onlara takılma onlar aralığa göre haftaları gösteriyo sanırsam
senin o sonuç kağıdında işin sadece hcg değeriyle,başka değerlerle işin yok arkadaşım :1:
bal gibi hamilesin :52:

Günaydın canlarım..

canım çok sevindim inan. Allah tamamına erdirsin :nazar:

3 gündür hasta yatıyorum.grip, boğaz .. :2: Boğazımdaki iltihap kulaklarıma da yayıldı o derece üşütmüşüm.her ihtimale karşı gebelikte de kullanılabilen sakıncası olmayan pen-os isminde bi antibiyotik alıyorum. Birde ayva yaprağını kaynatıp içiyorum. ama hala ne adet var ne de adet belirtisi. test yapıyorum ve negatif hala. sanırım ayva yaptağından dolayı adetim kesildi :26:
aman sizler dikkat edin kendinize benim gibi üst üste 3 dondurma yemeyin :20: :1:

Günaydın canlarım..

3 gündür hasta yatıyorum.grip, boğaz .. :2: Boğazımdaki iltihap kulaklarıma da yayıldı o derece üşütmüşüm.her ihtimale karşı gebelikte de kullanılabilen sakıncası olmayan pen-os isminde bi antibiyotik alıyorum. Birde ayva yaprağını kaynatıp içiyorum. ama hala ne adet var ne de adet belirtisi. test yapıyorum ve negatif hala. sanırım ayva yaptağından dolayı adetim kesildi :26:
aman sizler dikkat edin kendinize benim gibi üst üste 3 dondurma yemeyin :20: :1:

Günaydın canlarım..

Günaydın kıslaaar...

:

günaydın kızlarrrr cnmm çok geçmş olsnn dikkat et kndnee bal zencefil ye cnmm iyi gelyr....boğaza..

dün gece iki tane test aldm :(( negatf çıkdı...moralm çok bozldu hamilemym blmyrm artık ddm kndi kendme..uyuyamadm.rüyamda ble doktrmu gördm..sbh dr gttm tekrar kan verdm...12.30da belli olck inş..dr.kendndn çok emin knşdı idrarda çıkmayablr dedi.iğnen 15.günydü testte nöbtçi ecznde bitek nimo dye bişe vardı acaba yanlşmydı iki tane yapdm hatta brni sbh yapdm ama yne negatf...düşünemyrm hamile olmdğmı :(( psikoljm bozldu ya bn böle dğldm herkes değerlrni söylynce snrm böle aklm karışdı...çok erken öğrnmek iyi bişe değil :((

günaydın kızlarrrr cnmm çok geçmş olsnn dikkat et kndnee bal zencefil ye cnmm iyi gelyr....boğaza..

dün gece iki tane test aldm :(( negatf çıkdı...moralm çok bozldu hamilemym blmyrm artık ddm kndi kendme..uyuyamadm.rüyamda ble doktrmu gördm..sbh dr gttm tekrar kan verdm...12.30da belli olck inş..dr.kendndn çok emin knşdı idrarda çıkmayablr dedi.iğnen 15.günydü testte nöbtçi ecznde bitek nimo dye bişe vardı acaba yanlşmydı iki tane yapdm hatta brni sbh yapdm ama yne negatf...düşünemyrm hamile olmdğmı :(( psikoljm bozldu ya bn böle dğldm herkes değerlrni söylynce snrm böle aklm karışdı...çok erken öğrnmek iyi bişe değil :((

canim arkadasim idrarda cikmamasi niye uzuyor seni belki gec dollenme falan oldu bat ne zamandi senin,,,,takma kafana lutfen hayirlisi ile hayirli haberler alicaksin inss....

Back
X