- 3 Şubat 2018
- 25.552
- 110.012
- 598
- Konu Sahibi Poppinthem
-
Öyle yapacağım mecbur. Zaten eskiden affettiğim, düzelir diye beklediğim şeyler de buna benzerdi. Elimde eskiye dair kanıtlar da var kız bana ulaşıp ss atıyordu. Ne aptalmışım ya ben affettikçe daha da aptal yerine koymuş beni cepte görmüş
Yara bandı mıyım bilmiyorum da. Kadın bana ulaşıp mesaj atıyordu instagramdan, benim yüzümden ayrılmışlar benle tanıştıktan sonra düzenleri mahvolmuş bana bela falan okuyor ama nişanlım o şekilde anlatmadı bana aylar önce bitmişti zaten senle tanışmadan önce dedi .
Kestir at bir daha arkana bakma kararlı ve dik dur. Görsün kime yazık kime değil.İşte aynen öye yapıyor. "Çok yazık" diye mesaj atması falan zaten beni suçlar konumda şuan ben paranoyak muamelesi görüyorum en çok da buna deliriyorum resmen. Ona dedim ki onu seviyorsan aklın ondaysa onunla ol ben seni tutmuyorum. Yok diyor.
Bulaştırmak istemiyorum. Senin ailene de benim aileme de yazar ulaşır yalan yanlış, canını yaktıkça saçmalar dedi. Umrumda değil dedim. Alnım ak istediğini yapsın istediği kadar çirkefleşsin, benim sana güvenmemden daha mı önemli diyorum: Yok papağan gibi aynı şeyleri söyledi durdu en sonunda sinirlendim kovdum.Gelen mesaji size göstermemiş. Cidden hala anlamiyor musunuz? Yalvar yakar geri dönsün, ailesini size ulaştirsin ne olacak. Adam sizi TAKMIYOR. Sonrada manipülatif bir sekilde sucu size atmaya çalışıp sıkıldım bu durumdan diyor. Evliliğiniz boyunca bu güya "ESKİ" sevgiliyle mi uğraşacaksiniz
Sizce bunu niye yapmadi?
Valla istediğiniz kadar gömün o kadınla sizi birlikte idare ediyor adam . O kadınla aldatiliyorsinuz. Yoksa niye mesajı göstermesin ?Asla kestirip atamıyor. Hayır bahsettiğim kadın da benden yaşça büyük, ağzı dili küfür, alkolik, yaşam tarzı çok uçlarda.. görünüm olarak herkesin benle karşılaştırınca şok geçirdiği bir tip. Dalga geçmek için söylemiyorum ama durum anlaşılsın diye. Bana kendimi o kadar değersiz hissetirdi ki bu durum. Böyle biri için beni kaybetmeyi nasıl göze aldı hiç anlayamıyorum
Evleneceğimizi biliyor, söz nişan fotoğraflarım var. Hadi benim nişanlım ahlaksız şerefsiz de, Hala kadının da yazması beni şok etti, böyle bişeyi nasıl kabul edebilir, nasıl başkasına ait olana yazar.. bunlar 5 yıl beraber yaşamış. Nişanlımda dedi ben onu alacak olsam alırdım o benim ne ailemi tanıdı ne arkadaşlarımı onun gibi biriyle evlenmezdim asla dedi. Ee be adam o zaman niye mevcut ilişkini silip attığını iddaa ettiğin biri için bozuyorsun sinirlerim çok yıprandı olan benim 1.5 yılıma oldu aileme de rezil oldum.Evlenseniz de bu kadının ruhu her zaman aranızda 3.bir kişi olarak yaşayacak.
Şu aşamada kabul edilebilir bir durum değil.
Doğru maalesef haklısınızValla istediğiniz kadar gömün o kadınla sizi birlikte idare ediyor adam . O kadınla aldatiliyorsinuz. Yoksa niye mesajı göstermesin ?
Üstelik kadının engelini açıyor. Ve bariz mesajlaşıyorlar. Konu sahibi Allahın sevdiği kuluymuş görüyor.Başınızı yakmayın bitirin ne işler çeviriyor da o kadın hala yazabiliyor
Allah'ım o kadar büyük o kadar yüce ki, bana kendi eliyle komik şeyler izletirken karşıma çıktı. Ben asla telefonunu kurcalamadım onun güvenmeyi seçtim..Üstelik kadının engelini açıyor. Ve bariz mesajlaşıyorlar. Konu sahibi Allahın sevdiği kuluymuş görüyor.
Ne kanıtı,evli değilsiniz siz.Basın kıçına tekmeyi,bu adamla evlenirseniz çok pişman olursunuz.Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ayrıca.Şimdi diyecek ki kız bana mesaj atmış hemen anlamadan dinlemeden ayrıldı vs. Halbuki durum hiç öyle değil elimde kanıt da yok.
Aynı yaşlardayız. Aynısını ben de yaşadım eski sevgilisini erkek ismiyle kaydetmişti ve yakaladım. Sosyal hesaplardan engelletmiştim fakat açtığını gördüm. Ve neredeyse nişanlanmak üzereydik. Bütün bağlarımı koparıp önüme baktım kariyerimde ilerledim hayatımı duzene koydum. Tabiki kolay olmadı ama onunla devam etsem daha çok yıpranacaktım. Şimdi karşıma daha iyileri çıkıyor. O kişi ise eski sevgilisiyle evlenmiş.Allah'ım o kadar büyük o kadar yüce ki, bana kendi eliyle komik şeyler izletirken karşıma çıktı. Ben asla telefonunu kurcalamadım onun güvenmeyi seçtim..
Arkaniza bile bakmadan kacin! Bunlarin hepsi birer "red flag". Nisanliniz sizi su an gozunuzun icine baka baka aldatiyor, size hicbor saygi duymuyor. Evlendikten sonra bunlari katlayarak yapacak. O zaman. Uraya gelip "esim beni aldatiyor" diye konu acacaginiza g.tune tekmeyi vurun, o gidip incisozlukte falan aglasin.Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
Teşekkürler. Demek evlenmiş eski sevgilisiyle, belki bu üçlü ilişkide fazlalık olan da benimdir, benim gitmem gerekiyordur hiç bilmiyorum. Büyük ihtimalle ben gidince ona dönmeye çabalar zaten, beyefendinin yalnızlığa tahammulu yok.Aynı yaşlardayız. Aynısını ben de yaşadım eski sevgilisini erkek ismiyle kaydetmişti ve yakaladım. Sosyal hesaplardan engelletmiştim fakat açtığını gördüm. Ve neredeyse nişanlanmak üzereydik. Bütün bağlarımı koparıp önüme baktım kariyerimde ilerledim hayatımı duzene koydum. Tabiki kolay olmadı ama onunla devam etsem daha çok yıpranacaktım. Şimdi karşıma daha iyileri çıkıyor. O kişi ise eski sevgilisiyle evlenmiş.
Ailesini kafana takma siz ne kadar kendinizi savunursanız savunun onların oğlu. Bir şekilde haklı göreceklerdir.
Başta baya vıkvıklandı beni suçladı. Ama erkeklerin bu tarzdaki takıntılı ilgi hoşlarına gidiyor. Ki bence biraz etrafı yokladı benden umudu kesince de onunla evlendi. 3 sene sonra yani. Fazlalık olarak değil de ilgi şımarıklığı yaşıyor olarak bakmalısın. Ve bu ilgiden mahrum etmelisinTeşekkürler. Demek evlenmiş eski sevgilisiyle, belki bu üçlü ilişkide fazlalık olan da benimdir, benim gitmem gerekiyordur hiç bilmiyorum. Büyük ihtimalle ben gidince ona dönmeye çabalar zaten, beyefendinin yalnızlığa tahammulu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?