Şans verdiğim nişanlım düzelmiyor

Adam ikinizi de idare ediyor. Bas tekmeyi. Bundan asla es olmaz

Bu durumda adamin davranislarindan kadinin hakli oldugunu anlarim ben. Bir erkek zaten eski kiz arkadasini "o deli, bana takik" diye anlatsa bende direk gözüküyor

Kestir at bir daha arkana bakma kararlı ve dik dur. Görsün kime yazık kime değil.

Bulaştırmak istemiyorum. Senin ailene de benim aileme de yazar ulaşır yalan yanlış, canını yaktıkça saçmalar dedi. Umrumda değil dedim. Alnım ak istediğini yapsın istediği kadar çirkefleşsin, benim sana güvenmemden daha mı önemli diyorum: Yok papağan gibi aynı şeyleri söyledi durdu en sonunda sinirlendim kovdum.

Arkana bakmadan koşarak uzaklas balik baştan kokarbu adam simdi boyle ise evlenince bi anda sihirli degnek ile değişmeyeceğine göre. Daha iliskisinde kimin nerde durmasi gerektigini bilemiyo eski sevgili. Kestirip atarsin yazamaz fırsat verip yazincada bana guvenmiyo musun oldu canim her lafin sonunda bana guvenmiyorsun de gec hersey çözülsün sacmalik

Valla istediğiniz kadar gömün o kadınla sizi birlikte idare ediyor adam . O kadınla aldatiliyorsinuz. Yoksa niye mesajı göstermesin ?

Evlenseniz de bu kadının ruhu her zaman aranızda 3.bir kişi olarak yaşayacak.

Şu aşamada kabul edilebilir bir durum değil.
Evleneceğimizi biliyor, söz nişan fotoğraflarım var. Hadi benim nişanlım ahlaksız şerefsiz de, Hala kadının da yazması beni şok etti, böyle bişeyi nasıl kabul edebilir, nasıl başkasına ait olana yazar.. bunlar 5 yıl beraber yaşamış. Nişanlımda dedi ben onu alacak olsam alırdım o benim ne ailemi tanıdı ne arkadaşlarımı onun gibi biriyle evlenmezdim asla dedi. Ee be adam o zaman niye mevcut ilişkini silip attığını iddaa ettiğin biri için bozuyorsun sinirlerim çok yıprandı olan benim 1.5 yılıma oldu aileme de rezil oldum.

Şimdi diyecek ki kız bana mesaj atmış hemen anlamadan dinlemeden ayrıldı vs. Halbuki durum hiç öyle değil elimde kanıt da yok.
Ne kanıtı,evli değilsiniz siz.Basın kıçına tekmeyi,bu adamla evlenirseniz çok pişman olursunuz.Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ayrıca.

Allah'ım o kadar büyük o kadar yüce ki, bana kendi eliyle komik şeyler izletirken karşıma çıktı. Ben asla telefonunu kurcalamadım onun güvenmeyi seçtim..
Aynı yaşlardayız. Aynısını ben de yaşadım eski sevgilisini erkek ismiyle kaydetmişti ve yakaladım. Sosyal hesaplardan engelletmiştim fakat açtığını gördüm. Ve neredeyse nişanlanmak üzereydik. Bütün bağlarımı koparıp önüme baktım kariyerimde ilerledim hayatımı duzene koydum. Tabiki kolay olmadı ama onunla devam etsem daha çok yıpranacaktım. Şimdi karşıma daha iyileri çıkıyor. O kişi ise eski sevgilisiyle evlenmiş.
Ailesini kafana takma siz ne kadar kendinizi savunursanız savunun onların oğlu. Bir şekilde haklı göreceklerdir.

Arkaniza bile bakmadan kacin! Bunlarin hepsi birer "red flag". Nisanliniz sizi su an gozunuzun icine baka baka aldatiyor, size hicbor saygi duymuyor. Evlendikten sonra bunlari katlayarak yapacak. O zaman. Uraya gelip "esim beni aldatiyor" diye konu acacaginiza g.tune tekmeyi vurun, o gidip incisozlukte falan aglasin.

Teşekkürler. Demek evlenmiş eski sevgilisiyle, belki bu üçlü ilişkide fazlalık olan da benimdir, benim gitmem gerekiyordur hiç bilmiyorum. Büyük ihtimalle ben gidince ona dönmeye çabalar zaten, beyefendinin yalnızlığa tahammulu yok.

Başta baya vıkvıklandı beni suçladı. Ama erkeklerin bu tarzdaki takıntılı ilgi hoşlarına gidiyor. Ki bence biraz etrafı yokladı benden umudu kesince de onunla evlendi. 3 sene sonra yani. Fazlalık olarak değil de ilgi şımarıklığı yaşıyor olarak bakmalısın. Ve bu ilgiden mahrum etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…