ben sevgilimden ayrıldım ve 3 yıldır kopek gbi sevdm çıkmıştık herşey güzeldi ama beni aldattı tam 9 ay çıktık ve aldattı hemde yakın bi arkadaşıyla 4 gündür açlık hissim yok uyumuyorum ki saat şu an 4 oldu bi gram uykum yok ymek yemiorum 3-4 kilo verdm ölü gibiyim nolur yardım edin ben onu çok seviyorum geri dönsün nolur senağlama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanrm depresyondaym
- Konu Sahibi sophia92
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ağustos 2009
- 582
- 5
- 118
- 60
senin bu durumda ne yepman lazım güzelim bende bir anneyim onlara karşı dimdik ayakda durman lazım sen bu halinle onlara deger veriyorsun daha önünde koskoca yıllar var önüne ne farklı kişiler çıkacak sabah kalkınca yepyeni bir hayat başlıyor senin için rabbim de nefes al ve onları sil hayatından sana çok güzel günler dilerim kuzucukopuyorumnanaktan
ben sevgilimden ayrıldım ve 3 yıldır kopek gbi sevdm çıkmıştık herşey güzeldi ama beni aldattı tam 9 ay çıktık ve aldattı hemde yakın bi arkadaşıyla 4 gündür açlık hissim yok uyumuyorum ki saat şu an 4 oldu bi gram uykum yok ymek yemiorum 3-4 kilo verdm ölü gibiyim nolur yardım edin ben onu çok seviyorum geri dönsün nolur senağlama
daha çok uykusuz ve aç günler geçirirsin
daha çokk aglar
üzülürsün
kimi zaman nefret duyar kimi zaman
en büyük aşkla herşeyi kabul eder geri dönmesini istersin
amaa sonundaa hepsi geçer ve biter
belki bu çektigin son aşk acısı bile deyil
helede aşkın
msn
msj
ve net
agırlıklı oldugu bi dönemdee
..........
geçer geçerrr
az daha üzülürsün ama geçerr
daha çokk aglar
üzülürsün
kimi zaman nefret duyar kimi zaman
en büyük aşkla herşeyi kabul eder geri dönmesini istersin
amaa sonundaa hepsi geçer ve biter
belki bu çektigin son aşk acısı bile deyil
helede aşkın
msn
msj
ve net
agırlıklı oldugu bi dönemdee
..........
geçer geçerrr
az daha üzülürsün ama geçerr
sanırım seni anlayabilcek insanlardanım güzelim..ben deçok sevdim çok emek verdim1.5 sene peşimden koştu nerydese 1 sene çıktık çok fedakarlık yaptım sonujç ne adam gitti başkasıyla nişanlandı hala seni seviyroum diyor üstüne..sen bunları yaşarken o ne yapıyor sence ?hak ediyor mu bunları ?geri dönse ne olcak hem ?bişey kırılınca bir daha eskisi gibi olmuyor inan aynılarını bende yaşadım emin ol ama çare sensin!o değil bunu unutma:teselli:
face inde unutmadğna dair şeyler yazmış bende ekli deil arkadaşımdan girip baktm...hem hala dha ilişkisi yok görünüo..mutsuzmuş öle dio yakın arkaşlar.ama görenler gülüyordu dior.bilmiyorum hayatımda sigara ya başlıcağım aklıma gelmezdi ama yaptım o gideli 5.gün bitti...
ya güzelim saf mısın sen?böle yapmakla geri dönmez...allaha bırak bak nasıl güzel yapıyor..sen güçlü olmaya çalış..kimse seni mutsuz görmesin..ne yani ilişkisi yok yazıyo diye yok mu?ya adam nişanlandı diyorum sana facete benim yorumumu silmemeiş salak altına nişanlsıyorum yapmış düşün artıkhergün arıyor halaaaa...sabırlı ollllkendine eziyet etme hen sigaranın ona değil sana zararı var güzelim:teselli:
cnm bak aynı durumu yaşıyoruz.1 yıllık ilşkim bitti ve 3 hafta ben şu an depresyon tedavisi görüyorum..beni benden aldı,beni bu durma getirdi hiç sebep yokken çekip gitti..sanırım 3üncü şahıs girdi aramıza..ama inan sen onun umrunda bile değilsindir ve asla mücadele etme.eğer seni sevmiş olsaydı mutlaka sana ulaşır,bişeyleri düzeltmek için çaba harcardı,ben şu an ilaç kullanıyorum ve destek alıyorm.en kısa zamanda bir psikiyatriden yardım almalısın.bu şekilde atlatman çok zor olduğu gibi dahada ileri boyuta gelmesini engellemelisin...