- Konu Sahibi Hopefulnursee
Uuu urfalı hemşolarım basmış :) ay çok sevindim anlatamam .mersindeyim gurbet gelini bn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de 4 senedir sivastayım. Okul okuyorum napalım işte kısmetUuu urfalı hemşolarım basmış :) ay çok sevindim anlatamam .mersindeyim gurbet gelini bn
Güzel şeylerde ayrı olalım tabi kısmet canmcanım ben de 4 senedir sivastayım. Okul okuyorum napalım işte kısmet
oy gelin gelinn urfalı gelinn naber nassın mersin sana iyi bakıyo mu kıızUuu urfalı hemşolarım basmış :) ay çok sevindim anlatamam .mersindeyim gurbet gelini bn
oy gelin gelinn urfalı gelinn naber nassın mersin sana iyi bakıyo mu canımm
Iyi teşk .yok yav bakmıyor eriyorum her gün .ömrümü yedi bu şehir boğuluyorum valla .güzel şehir ama yaşayamıyorum anam olmayıncaoy gelin gelinn urfalı gelinn naber nassın mersin sana iyi bakıyo mu kıız
niye öyle diyosun kii güzel ayrılıklar bunlar alışırsn zamamla anne olmadan yaşamaya :)Iyi teşk .yok yav bakmıyor eriyorum her gün .ömrümü yedi bu şehir boğuluyorum valla .güzel şehir ama yaşayamıyorum anam olmayınca
Öyle olsun tabi sağ ve sağlıklı olsun da ayrılık olsun.evt .teşekkürlr sen neler yapıyrsnniye öyle diyosun kii güzel ayrılıklar bunlar alışırsn zamamla anne olmadan yaşamaya :)
ne yapayım bende okul staj arası bogulmuşum iyiki kk var evdeki sıkıntımı alıyor barii :) ha bu arada ben birecikte oturuyorum ilçede..Öyle olsun tabi sağ ve sağlıklı olsun da ayrılık olsun.evt .teşekkürlr sen neler yapıyrsn
ALLAH zihin açıklığı versin cnm. Sonu hayırlı işli olsun.ne yapayım bende okul staj arası bogulmuşum iyiki kk var evdeki sıkıntımı alıyor barii :) ha bu arada ben birecikte oturuyorum ilçede..
amiin cümlemizn :) urfanın tepsi yemeklerni tırnaklı ekmegini özlemediniz mi yahuuALLAH zihin açıklığı versin cnm. Sonu hayırlı işli olsun.
amiin cümlemizn :) urfanın tepsi yemeklerni tırnaklı ekmegini özlemediniz mi yahuu
Deme öyle hemde nasıl çok özledim yerime yiyin kim bilir ne zamn gidip yiyecem yeni geldim kısmetamiin cümlemizn :) urfanın tepsi yemeklerni tırnaklı ekmegini özlemediniz mi yahuu
Karaköprü 35 mtre cnm annemler ordayerine yiyoruz merak etme kilolar almış basını gidiyor urfada nerde oturuyonz canım?
benimde ablamlar tam orda :) mahmut tuncer parkının ordaKaraköprü 35 mtre cnm annemler orda
AAA ben de karaköprü 35 metredeyimKaraköprü 35 mtre cnm annemler orda
Öylemi imparator arkası tepedeki yüksek sarı site :)benimde ablamlar tam orda :) mahmut tuncer parkının orda
:) ne güzelAAA ben de karaköprü 35 metredeyim
bende oradaydım ama şimdi yine birecikkkk 35 güzeldr sessizdir sakindr :)AAA ben de karaköprü 35 metredeyim